Kızlarrrr kötü durumdayım

Bir kaç ay önce yaptırmıştım hormon sorunum yok çok şükür
Benim bacak tüylerim de çok çabuk uzuyor epilatör kullanmama rağmen :/ lazere gideceğim vücut için ama bıyıklar için ağdaya devam :KK43:
Eğer sorun yoksa bence lazer en iyisi.Hangi bölüme yaptırdın testi?Kan tahlili şeklinde oluyor değil mi

Öncelikle merhabalar.Sorunum klasik bi bayansal sorun.Tam 10 gün önce ağdayla aldım dudak üstümü ve yine berbat alınacak haldeler.Haftada bir almak zorunda kalıyorum ya bu nasıl bir sorundur.Acısında falan değilim de her hafta ağda her hafta ağda ne olacak sonum.Neden böyle oluyor? Var mı bana bir tavsiye??

Merhaba size tek onerim silk' n glide 150.000 atis tavsiye ederim ev tipi lazer kesinlikle cozum derim ben cok memnunum ....cok pahali birsyde degil komple vucudunuzada uugulayabilirsiniz.. ;))

Arkadaşlar lazer diyorsunuz ama lazer herkeste ne yazikki aynı sonucu vermiyor kıl yapısı ten rengi hormonlar kıl kökünün rengi vs her şey etkiliyor. Şimdi arkadaşın aklına düşürüp para tuzağı haline gelmiş lazer merkezlerinden birine düşürmeyelim. Konu sahibi önce doktora gidip test yaptır. Bişi çıkarsa tedavini ol sonra doktor kontrolünde lazerini yaptır. Bi tanıdığım böyle yaptı hiçbi şey çıkmıyormuş artık yüzünde öyle diyordu. Cildi de bebek gibiydi.

Evet biraz pahalı gerçekten ama işe yarayacağını düşünüyorum onda da tek sorunum jiletle almak gerekiyor öncesinde o işi sevmedim :KK43: biraz zaman geçsin o konuyla ilgili de konu açarım takipte kal... :*

Kesinlikle jilet uygulamaniza gerek yok ben hic bir bolgeme uygulamadan yapiyorum gayette memnunum ;)

Merhaba size tek onerim silk' n glide 150.000 atis tavsiye ederim ev tipi lazer kesinlikle cozum derim ben cok memnunum ....cok pahali birsyde degil komple vucudunuzada uugulayabilirsiniz.. :KK66:)
Gerçekten işe yarıyor mu? Ne Kadara almıştınız, riski var mı?? Ben korkuyorum ev tipi lazer satın almaya

Arkadaşlar lazer diyorsunuz ama lazer herkeste ne yazikki aynı sonucu vermiyor kıl yapısı ten rengi hormonlar kıl kökünün rengi vs her şey etkiliyor. Şimdi arkadaşın aklına düşürüp para tuzağı haline gelmiş lazer merkezlerinden birine düşürmeyelim. Konu sahibi önce doktora gidip test yaptır. Bişi çıkarsa tedavini ol sonra doktor kontrolünde lazerini yaptır. Bi tanıdığım böyle yaptı hiçbi şey çıkmıyormuş artık yüzünde öyle diyordu. Cildi de bebek gibiydi.

Hormon testi yaptiginda eger ki erkek hormonlari daha cok calisiyorsa arkadasin yapilacak hic bir sey yok bizzat kendim yasadim bunu doktorun bana onerisi su olmustu lazere baslayin biran once ani killar ve tuyler hic bir hapla veyahut tedavi ile yok olmuyor.... Yasayan biri olarak konusuyorummm..

Gerçekten işe yarıyor mu? Ne Kadara almıştınız, riski var mı?? Ben korkuyorum ev tipi lazer satın almaya

Ben aldim 150.000 atis kampanyadan 600 tl ye ve gayette memnunum daha 1 seansimi yaptim masallah diyeyim yer yer cikma yok yarin 2. Seansimi yapicam kimi yerdede killari tuttugumda elimde kaliyor ve yaza kadar ins dahada guzel sonuclar alacagima inaniyorum emin olun 3 ay arastirdim sk eleyip ince dokuyan biriyim ve hic b kadar para verip netten alisveris yapmamiztim ama cok memnunim tavsiye ederimm...

Merhaba size tek onerim silk' n glide 150.000 atis tavsiye ederim ev tipi lazer kesinlikle cozum derim ben cok memnunum ....cok pahali birsyde degil komple vucudunuzada uugulayabilirsiniz.. :KK66:)
Reklam yapıyormuş gbii olmasın da philips lumea aldım bende daha yeni.Siz yüzünüzde kullandınız mı?

Inanmıyorum bende arada cımbızla alırım da ağdadan sonra hemen çıkanları alırım
Ya inanma inanma :KK53: annemin diline dusmustum dalga geçip duruyordu sürekli elinde cimbizli türkü şarkı soyluyodu :KK53:
Ya benim takintim vardı eskiden küçücük bi tüy çıkınca bile almak istiyodum.
Simdi düzeldi de hormanlarim sorunlu galiba Benim de kasım biyigim çok cabuk uzuyor en iyisi lazer ya

Teşekkürler bende lazer var zaten uygulamayı düşünüyorum ama galiba ilk iş doktor...

3 sene boyunca lazere tüm vücut dahil gitmis biriyim. Vücut neyse de yuze asla tavsiye etmem heleki tuylerin inceyse asla lazer felan düşünme daha berbat edersin..

Ben aldim 150.000 atis kampanyadan 600 tl ye ve gayette memnunum daha 1 seansimi yaptim masallah diyeyim yer yer cikma yok yarin 2. Seansimi yapicam kimi yerdede killari tuttugumda elimde kaliyor ve yaza kadar ins dahada guzel sonuclar alacagima inaniyorum emin olun 3 ay arastirdim sk eleyip ince dokuyan biriyim ve hic b kadar para verip netten alisveris yapmamiztim ama cok memnunim tavsiye ederimm...
Teşekkür ederim cevabınız için. Işe yaramasına sevindim.

Reklam yapıyormuş gbii olmasın da philips lumea aldım bende daha yeni.Siz yüzünüzde kullandınız mı?

Ben yuzumde 2 senedir kullaniyorum simsiyah killar mevcuttu ama suan yok eger baktim rahatsiz oldugu durum var takiorum fise 2 atim yapiorum tertemizim valla ve asla ama asla vucudumun hhic biryerine jilet uuygulamam cunki jilet cogaltiyor tuyleri ve olmayan yerlerde de cogaltiyor... Denemis biri olarak tavsiye ederim.

jiletle alin gitsin :KK14:
geri kalanlar aci verir ve zaman alir..
ayrica o tüyler ne cogalir ne büyür vs.. hurafe onlar
tüyü kökten almayinca kesilen yer kalin devam büyüyor
anormal olan birsey degil bu

ama hormonlara baktirmak lazim yinede..

Hormon testi yaptiginda eger ki erkek hormonlari daha cok calisiyorsa arkadasin yapilacak hic bir sey yok bizzat kendim yasadim bunu doktorun bana onerisi su olmustu lazere baslayin biran once ani killar ve tuyler hic bir hapla veyahut tedavi ile yok olmuyor.... Yasayan biri olarak konusuyorummm..
Teşekkürler o zaman ben hiç vakit kaybetmeden tüm vücut lazere başlıyorum

Back