Kızlarrrr kötü durumdayım

Ben yuzumde 2 senedir kullaniyorum simsiyah killar mevcuttu ama suan yok eger baktim rahatsiz oldugu durum var takiorum fise 2 atim yapiorum tertemizim valla ve asla ama asla vucudumun hhic biryerine jilet uuygulamam cunki jilet cogaltiyor tuyleri ve olmayan yerlerde de cogaltiyor... Denemis biri olarak tavsiye ederim.
Peki jiletsiz nasıl alıyorsunuz?Bana anlatın lütfen ne kadar araştırma yaptıysam önce jilet diyor.Kıl görünce direk lazer demişsiniz kılı yakmıyor mu lazer?Direk döküyor mu kılları?

jiletle alin gitsin :KK14:
geri kalanlar aci verir ve zaman alir..
ayrica o tüyler ne cogalir ne büyür vs.. hurafe onlar
tüyü kökten almayinca kesilen yer kalin devam büyüyor
anormal olan birsey degil bu

ama hormonlara baktirmak lazim yinede..
Yanlış anlamayın ama ben bir bayana jilet yakıştıramıyorum.Kadın olmak zor zanaat...Kökten almak gibisi var mı

Nasıl yani ağdadAn sonra falan mı yapıyorsunuz kıllar varken de olmaz yani kıllar yanar bu seferde

Size soyle anlatayim .
Benim tenim jilete acaip meyilli yani eger ki bir yere vurursam jilet orada 1 tane kil varsa muhtemelen 4 tane cikabiliyor bir kokten bende bu yuzden kendimde soyle bir uygulama yaptim .

Ilk olarak komple agdami yaptirdim kuaforume ardindan 1 hafya gectikten sonra zaten kokler gorunmeue basliyor yani bu ne demek killarin cikmasinin yaklasmasi ben bu esnada ilk seansima basladim ve yarin 2. Seansimi yapicam 5. Seviyede kullaniyorum vede ara ara elimin gitt yerlerde killar elimde kaliyor misal kollarimda uyguladim elimiz ustu bebek poposu gibi diyebilirim dusnun daha ilk seansta yada benim tenim olmlu sonuclar aliyor inandim arastirdim okidim ettim aldim vede kendim boyle bir sonuca ulastim egerki jilet ile alsaydim sonumu dusunemezdim berba olurdum.

Dusunun yuz bolgemi yani cenemi tam 2 senedir aliyorum vede kalmadi denilebilecek kadar az 5 .10 tane sayarsan ama oda tuy artik yan bem memnunm kizlar uygulamak isteyen benim gibi uygulayabilir. Almak isteyenede tavsiye ederim kampanyalari takip etmenizi tavsiye ederim ben n 11 den almistim... Yercih sizin kizlae ben boyle uyguluyorum herkese boyle uygulayin demiyorum.( Bunu israrla belirtmemin nedeni bazi konulara yorum yaptigimda polemige giren olmustuda dedigim gbi) uygulama ve tercih sizlerin ben sonuctaaa cok cok cok ama cok memnunum ;)

Peki jiletsiz nasıl alıyorsunuz?Bana anlatın lütfen ne kadar araştırma yaptıysam önce jilet diyor.Kıl görünce direk lazer demişsiniz kılı yakmıyor mu lazer?Direk döküyor mu kılları?

Snuda belirteyim size benim cenemde olan hiv bir sekilde kili ne kestim ne aldim uzerine uyguladim zaten cene bolgesinde bor tuy veya kil uzun olmaz yan uzerine uuygulayin 1 hafya sabir edn ve elinizle cekin elinizde kaliyor benim oyle oluyor yani asla cmbizda uygulamayin oda jilet gibi cunku ;) kok kuvvetleniyor ben cok cektimm zamaninda hormonel olarak ama suan gayet mutlu ve memnnim ;)

Yanlış anlamayın ama ben bir bayana jilet yakıştıramıyorum.Kadın olmak zor zanaat...Kökten almak gibisi var mı

hic gülecegim yoktu :KK48:
erkekler gibi butun yüzü köpürtüp jiletlemiyoruz sonucta..
kuru olarak jiletle alirim ben hemen iki saniyede bir sagdan bi soldan dudak üstü:p
ve bunu baya bes alti yildir yapiyorum..tüyler ne kalinlasti ne cogaldi..
agda veya tüy dokucu krem ilede denedim..ama zaman aliyor aciyor yaniyor
o yüzden en kisa yöntem jilet..yan etkisiz hemde

ayrica kalinlasti kendim denedim diyenler
kalinlasir tabiki(sadece öyle gelir göze)..cunku kökünden alinmiyor tüyler jiletle.
yeni tüy taze gelince ince geliyor oda sadece kökten alinca..agda vs ile.

Son düzenleme:
Size soyle anlatayim .
Benim tenim jilete acaip meyilli yani eger ki bir yere vurursam jilet orada 1 tane kil varsa muhtemelen 4 tane cikabiliyor bir kokten bende bu yuzden kendimde soyle bir uygulama yaptim .

Ilk olarak komple agdami yaptirdim kuaforume ardindan 1 hafya gectikten sonra zaten kokler gorunmeue basliyor yani bu ne demek killarin cikmasinin yaklasmasi ben bu esnada ilk seansima basladim ve yarin 2. Seansimi yapicam 5. Seviyede kullaniyorum vede ara ara elimin gitt yerlerde killar elimde kaliyor misal kollarimda uyguladim elimiz ustu bebek poposu gibi diyebilirim dusnun daha ilk seansta yada benim tenim olmlu sonuclar aliyor inandim arastirdim okidim ettim aldim vede kendim boyle bir sonuca ulastim egerki jilet ile alsaydim sonumu dusunemezdim berba olurdum.

Dusunun yuz bolgemi yani cenemi tam 2 senedir aliyorum vede kalmadi denilebilecek kadar az 5 .10 tane sayarsan ama oda tuy artik yan bem memnunm kizlar uygulamak isteyen benim gibi uygulayabilir. Almak isteyenede tavsiye ederim kampanyalari takip etmenizi tavsiye ederim ben n 11 den almistim... Yercih sizin kizlae ben boyle uyguluyorum herkese boyle uygulayin demiyorum.( Bunu israrla belirtmemin nedeni bazi konulara yorum yaptigimda polemige giren olmustuda dedigim gbi) uygulama ve tercih sizlerin ben sonuctaaa cok cok cok ama cok memnunum :KK66:
Ben hiç jilet kullanmadım o yüzden nasıl tepki vereceğini bilmiyorum ama kullanmak da istemiyorum.Aynı sizin anlattığınız gibi kullanmayı düşündüm ama hiç bu şekilde deneyeni duymadığım için tam vazgeçiyordum ki sizinle karşılaştım.Son bir soru daha sorayım o zaman :) seansı ne sıklıkla yapıyorsunuz ve her seferinde mi ağda yapıyorsunuz ?

Öncelikle merhabalar.Sorunum klasik bi bayansal sorun.Tam 10 gün önce ağdayla aldım dudak üstümü ve yine berbat alınacak haldeler.Haftada bir almak zorunda kalıyorum ya bu nasıl bir sorundur.Acısında falan değilim de her hafta ağda her hafta ağda ne olacak sonum.Neden böyle oluyor? Var mı bana bir tavsiye??
ip :KK14:

:KK43:
hic gülecegim yoktu :KK48:
erkekler gibi butun yüzü köpürtüp jiletlemiyoruz sonucta..
kuru olarak jiletle alirim ben hemen iki saniyede bir sagdan bi soldan dudak üstü:p
ve bunu baya bes alti yildir yapiyorum..tüyler ne kalinlasti ne cogaldi..
agda veya tüy dokucu krem ilede denedim..ama zaman aliyor aciyor yaniyor
o yüzden en kisa yöntem jilet..yan etkisiz hemde

ayrica kalinlasti kendim denedim diyenler
kalinlasir tabiki(sadece öyle gelir göze)..cunku kökünden alinmiyor tüyler jiletle.
yeni tüy taze gelince ince geliyor oda sadece kökten alinca..agda vs ile.
Bir de bıyık için mi jilet yapıyorsunuz nasıl cesaret ettiniz acaba ben bacağıma bile yapamam

Daha yeni philips lumea aldım bacaklarıma başladım eğer faydasını görürsem direk başlayacağım
Bende bir aydir kullaniyorum ozellikle dudak ustu ve çenede super etkili şimdiden faydasini gordum iki haftada bir uygulayin deniliyor ama ne yalan soyleyim ben 3 gunde bir uyguluyorum henuz cikmadi

benimde çok çabuk çıkar
telli yaylı bi şey var bıyık almak için akşamları iki üç dakika onunla işlem yapıyorum
çok pratik :KK5:

Testeron kıllanma yapar diye biliyorum ama ondan mıdır emin değilim.

Lazeri düşünmedim değil ama söz konusu yüz olunca çekindim.
İki sene önce vücuduma lazer yaptırdım çok rahatladım. Keşke yüzüme de yaptırsaydım. Şimdi onun için ayrıca gitmem gerekiyor.
kaç seansta bitti lazer ve tekrar cıktı mı ?

Bende bir aydir kullaniyorum ozellikle dudak ustu ve çenede super etkili şimdiden faydasini gordum iki haftada bir uygulayin deniliyor ama ne yalan soyleyim ben 3 gunde bir uyguluyorum henuz cikmadi
3 günde 1 uygulayınca cıkmasın bir zahmet zaten :)

Merhaba size tek onerim silk' n glide 150.000 atis tavsiye ederim ev tipi lazer kesinlikle cozum derim ben cok memnunum ....cok pahali birsyde degil komple vucudunuzada uugulayabilirsiniz.. :KK66:)

Merhaba, bu üründe kaç başlık var tek mi ? yoksa mesela dudak bölgesi için ayrı başlık mı var?

Bende onu çok beğendim videolardan falan ama bi öğrenci olarak çok pahalı geldi :KK43: gene de sormak isterim ben şimdi o ürünü alsam 3 günde bir hayatta kullanamam, 2 3 haftada bir kullansam etkili olur mu sizce?

Bende onu çok beğendim videolardan falan ama bi öğrenci olarak çok pahalı geldi :KK43: gene de sormak isterim ben şimdi o ürünü alsam 3 günde bir hayatta kullanamam, 2 3 haftada bir kullansam etkili olur mu sizce?
İyide kullanamayacak ne varki biyik zaten 3 dort atista bitiyor yarim dakikani almiyor diger bolgeler zaman alabilir tabiki ben sadece yuzumde boyle uyguluyorum bir an once bitmesi icin Zaten normali iki hafta tabiki etki eder

Endokrinoloji ve metabolizma hastaliklari tavsiye ederim testesteron bazen yuksek olabiliyor ve lazer

Back