- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
- Konu Sahibi Younggirl3778
-
Ben yapiyom valla ugrasiyom hemi de tek teek ve benim biyiklarin da masallahi vardır hani
Hepsini tek tek cımbızla mı almak
Ağdadan daha iyi diyorlar sonuçta ağda cilde de zarar veriyor.Ne kadar sıklıkta alıyorsun kiBen yapiyom valla ugrasiyom hemi de tek teek ve benim biyiklarin da masallahi vardır hani
Gercekten mi?Peki lazer boyunca kıllar alınmıyor ya o süreçte ne yaptın??valla en iyisi lazer ben gittim o kadar memnunumki hayatımda en iyi yaptıgım işdi hani derler ya bebek teni gibi diye öyleyim pırıl pırıl agdaya gidene kadar lazere o parayı lazere verin
Boyle bisey ipten daha pratik ama sen almaya useniyorum dersen o ayri lazer olabilirOnu hiç duymadım da kullanmadım da ip gibi sanırım farkı ne ki
Hormon testi yaptıracaktım,eğer hormonlardan kaynaklanan bir sorunsa hapla dökülüyormuş kıllar ama hiç alınmayanlar...yani benim o konuda da hiç şansım yokBence bir hormon tahlili yaptirin her hafta alinacak kadar çıkması normal degil.. hormonlarda dengesizlik varsa lazer de etki etmez sanırım
Kesin kesin yoksa neyin nesi bu kadar kılBen de aynı dertten muzdaribim. Seyrek ama ben beyaz o siyah olduğu için çok belli oluyor.
Her haftasonu veya elimle hissettiğim an iple almak zorunda kalıyorum.
Hormonel olduğu kesin. Lazer için de jiletle kesmek gerekiyor.
Bu gidişle bana lazer yolu görünecekKesinlikle lazer iki yada uc seansda kurtulursun..
Denendi ama yok bana sökmüyorAgdadan somra iple gecseniz ustunden
Kesin kesin yoksa neyin nesi bu kadar kıl
O aldiginiz makineyi biyik bolgesinde deneseniz belki bacaktan daha once sonuc verirDenendi ama yok bana sökmüyor
İk defa duydum kozmetik te bulabilirmiyim ?Beyaz tenli olduğum için sarı gibi ama tertemiz olmasıda ayrı tabi :)birde kullanımı basit miBiyik yayı kullaniyorum 2 dakikada bitiyor gidiyor zaten sarisin oldugum icin pekte belli olmuyor deneyebilirsin
Eğer işe yaradıysa bence hiç durmayın gidin hemenTesteron kıllanma yapar diye biliyorum ama ondan mıdır emin değilim.
Lazeri düşünmedim değil ama söz konusu yüz olunca çekindim.
İki sene önce vücuduma lazer yaptırdım çok rahatladım. Keşke yüzüme de yaptırsaydım. Şimdi onun için ayrıca gitmem gerekiyor.
Bir kaç ay önce yaptırmıştım hormon sorunum yok çok şükürOffff aynen nasıl sinir bozucu...hormonlardan kaynaklanabiliyormuş,yaptırdın mı hiç test falan
Watsonstan aldim ben kullanimi cok pratik bu sayfaya resmini yukledim bakabilirsin google a bıyık yay yazarsanda cikarİk defa duydum kozmetik te bulabilirmiyim ?Beyaz tenli olduğum için sarı gibi ama tertemiz olmasıda ayrı tabi :)birde kullanımı basit mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?