Kızlarrrr kötü durumdayım

epilasyon yayı al. bıyık bölgesi için mükemmel bir ürün. kısa ve ince tüyleri alıyor. ama çenemin altında birkaç kalın tüy çıkıyor mesela. onlara sürdüğümde almıyor. bıyık bölgesi açısından çok rahat ettim ipmiş ağdaymış uğraşmıyorum. sosyete pazarından 4 liraya aldım :) :) :) biraz acıtıyor ama...

valla en iyisi lazer ben gittim o kadar memnunumki hayatımda en iyi yaptıgım işdi hani derler ya bebek teni gibi diye öyleyim pırıl pırıl agdaya gidene kadar lazere o parayı lazere verin

Bence bir hormon tahlili yaptirin her hafta alinacak kadar çıkması normal degil.. hormonlarda dengesizlik varsa lazer de etki etmez sanırım

valla en iyisi lazer ben gittim o kadar memnunumki hayatımda en iyi yaptıgım işdi hani derler ya bebek teni gibi diye öyleyim pırıl pırıl agdaya gidene kadar lazere o parayı lazere verin
Gercekten mi?Peki lazer boyunca kıllar alınmıyor ya o süreçte ne yaptın??

Bence bir hormon tahlili yaptirin her hafta alinacak kadar çıkması normal degil.. hormonlarda dengesizlik varsa lazer de etki etmez sanırım
Hormon testi yaptıracaktım,eğer hormonlardan kaynaklanan bir sorunsa hapla dökülüyormuş kıllar ama hiç alınmayanlar...yani benim o konuda da hiç şansım yok

Ben de aynı dertten muzdaribim. Seyrek ama ben beyaz o siyah olduğu için çok belli oluyor.
Her haftasonu veya elimle hissettiğim an iple almak zorunda kalıyorum.
Hormonel olduğu kesin. Lazer için de jiletle kesmek gerekiyor.

Ben de aynı dertten muzdaribim. Seyrek ama ben beyaz o siyah olduğu için çok belli oluyor.
Her haftasonu veya elimle hissettiğim an iple almak zorunda kalıyorum.
Hormonel olduğu kesin. Lazer için de jiletle kesmek gerekiyor.
Kesin kesin yoksa neyin nesi bu kadar kıl

Kesin kesin yoksa neyin nesi bu kadar kıl

Testeron kıllanma yapar diye biliyorum ama ondan mıdır emin değilim.

Lazeri düşünmedim değil ama söz konusu yüz olunca çekindim.
İki sene önce vücuduma lazer yaptırdım çok rahatladım. Keşke yüzüme de yaptırsaydım. Şimdi onun için ayrıca gitmem gerekiyor.

Eğer işe yaradıysa bence hiç durmayın gidin hemen

Offff aynen nasıl sinir bozucu...hormonlardan kaynaklanabiliyormuş,yaptırdın mı hiç test falan
Bir kaç ay önce yaptırmıştım hormon sorunum yok çok şükür
Benim bacak tüylerim de çok çabuk uzuyor epilatör kullanmama rağmen :/ lazere gideceğim vücut için ama bıyıklar için ağdaya devam

İk defa duydum kozmetik te bulabilirmiyim ?Beyaz tenli olduğum için sarı gibi ama tertemiz olmasıda ayrı tabi :)birde kullanımı basit mi
Watsonstan aldim ben kullanimi cok pratik bu sayfaya resmini yukledim bakabilirsin google a bıyık yay yazarsanda cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…