- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bende adete bağlıdır diye düşünüyorum günüm geçerse test yaparımAcele etmemelisin. Adet belirtisi ile aynı olduğu için belirtiler kafa karıştırıyor. Adetin geçerse test yaptır bta Hcgbenim adetime 13 gün var ara ara gögüs lerim hafiften acıyıp geçiyor hormonlar a bağlıyorum ben
Kan testi ile anlaşılır canım ya inşallahErkense biraz Daha bekleseydin canım netsonuçlar alırdın hiç olmazsa
Bende iki üç defa baş dönmesi oldu göğüs hassasiyeti ve ağrısı arada kaşık batması iki günde yüzüm alev alev yanıyordu ateşim var gibi bunlardi belirtilerimBelirtileriniz neydi peki hanımlar
Bende belirtiler yaşıyorum adetime 4 gün var
Erken gebelik testi negatif çıktı
ama kasık sancısı, bel agrısı ,gaz beyazakıntı , yaşıyorum
Kan testi yaptırdın mı? Aklında bulunsun benim ablam adeti 1 gün geçti bta Hcg yaptırmıştı testi negatif çıktı doktora gitti söktürücü vermişti ablam içmedi kendi kendine olur diye, sonra başka bir doktora gitti doktor bekletti ve 10 gün Bta Hcg yaptırdı gebe çıktı kızımız var 3 yaşındaKan testi ile anlaşılır canım ya inşallah
Canım bugün test yaptım öyle çıktı sabah kan testi yapacam inşallah vardır ama varsada yeni çünkü adetime iki gün var daha hayırlısı olsunKan testi yaptırdın mı? Aklında bulunsun benim ablam adeti 1 gün geçti bta Hcg yaptırmıştı testi negatif çıktı doktora gitti söktürücü vermişti ablam içmedi kendi kendine olur diye, sonra başka bir doktora gitti doktor bekletti ve 10 gün Bta Hcg yaptırdı gebe çıktı kızımız var 3 yaşında
İnsallah Allah herkesin gönlüne göre versinUmarım öyle değildir tabiki de canım benim bu ayda adetim gecikti 5 gün olacak yarın test yapmayı düşünüyorum belirtilerin birçoğu var bendede inşallah gebelik vardır hakkımızda hayırlısı
Merhaba hayırlı olsun, rica etsem söyleyebilir misiniz bu testi ilişkiden yada yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız?
Inşallah canım güzel haberlerle gelirsinKan testi ile anlaşılır canım ya inşallah
Benziyo valla , rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşallahBende iki üç defa baş dönmesi oldu göğüs hassasiyeti ve ağrısı arada kaşık batması iki günde yüzüm alev alev yanıyordu ateşim var gibi bunlardi belirtilerim
Merhaba teşekkür ederim.Canim testi yumurtlamadan 12 gün sonra sonra yaptım adet gubumeiki gün kalaMerhaba hayırlı olsun, rica etsem söyleyebilir misiniz bu testi ilişkiden yada yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız?
Amin canım inşallah Allah'ım isteyen herkese versin inşallahBenziyo valla , rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşallah
Bende adetimin geçmesini bekleyeyim
Gözün aydın maaşallah krsin hamilesin
Hamilesin bence canım . Bende yumurtlamadan sonra 11. Gün bundan coook daha silik bi çizgiyle öğrendimYarın kan testi yapacam canım yumurtlama göreli bugün 12.gundu çok yenidir daha düşük çıkar heralde değerim
Maşallah sağlıkla kucağına al canım sabah kan testi yaptım sizin değer kaç çıkmıştı benimde normalde yarın adet günümHamilesin bence canım . Bende yumurtlamadan sonra 11. Gün bundan coook daha silik bi çizgiyle öğrendim
Teşekkür ederimGözün aydın maaşallah krsin hamilesin
Teşekkür ederimGözün aydın maaşallah krsin hamilesin
Olabilir canım belki yanlıştır bende inanmayıp iki test yapmıştımBende yapmıştım erken test ama T çizgisi koyu
C çizgisi boş çıkmıştı
Ben böyle çıktığını şimdi farkettim
tam tersi olması gerekmiyor mu gebelik yoksa♀??
testim bozukmuydu acabaaa kızz.
Adete 5 gün vardı 45 cıkmıstı değerim . Adet gününde 975 cıkmıstı ama herkesin farklı sekilde cıkar önemli olan güzelce yükselmesi günden güneMaşallah sağlıkla kucağına al canım sabah kan testi yaptım sizin değer kaç çıkmıştı benimde normalde yarın adet günüm
Teşekkür ederim bu aradaMaşallah sağlıkla kucağına al canım sabah kan testi yaptım sizin değer kaç çıkmıştı benimde normalde yarın adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?