Kızlarrrr Hamilemiyimmmm???

Bende adete bağlıdır diye düşünüyorum günüm geçerse test yaparım
Yolculuk yapıcam birazda o yüzden emin olmak istedim

Belirtileriniz neydi peki hanımlar
Bende belirtiler yaşıyorum adetime 4 gün var
Erken gebelik testi negatif çıktı
ama kasık sancısı, bel agrısı ,gaz beyazakıntı , yaşıyorum
Bende iki üç defa baş dönmesi oldu göğüs hassasiyeti ve ağrısı arada kaşık batması iki günde yüzüm alev alev yanıyordu ateşim var gibi bunlardi belirtilerim

Kan testi ile anlaşılır canım ya inşallah
Kan testi yaptırdın mı? Aklında bulunsun benim ablam adeti 1 gün geçti bta Hcg yaptırmıştı testi negatif çıktı doktora gitti söktürücü vermişti ablam içmedi kendi kendine olur diye, sonra başka bir doktora gitti doktor bekletti ve 10 gün Bta Hcg yaptırdı gebe çıktı kızımız var 3 yaşında

Canım bugün test yaptım öyle çıktı sabah kan testi yapacam inşallah vardır ama varsada yeni çünkü adetime iki gün var daha hayırlısı olsun

Umarım öyle değildir tabiki de canım benim bu ayda adetim gecikti 5 gün olacak yarın test yapmayı düşünüyorum belirtilerin birçoğu var bendede inşallah gebelik vardır hakkımızda hayırlısı
İnsallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Benziyo valla , rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder inşallah
Bende adetimin geçmesini bekleyeyim
Amin canım inşallah Allah'ım isteyen herkese versin inşallahben geçen ay merak edip adete iki gün kala ovalusyon yaptım gebelik olunca koyu çıkar diyorlardı ve ozaman çıkmamıştı bu kez yaptığımda koyu çıkınca acaba mi dedim ve test yaptım böyle ckti bugün kan testi yapacam inşallah hayırlısıyla vardır

Bende yapmıştım erken test ama T çizgisi koyu
C çizgisi boş çıkmıştı
Ben böyle çıktığını şimdi farkettim
tam tersi olması gerekmiyor mu gebelik yoksa ‍♀??
testim bozukmuydu acabaaa kızz.

Maşallah sağlıkla kucağına al canım sabah kan testi yaptım sizin değer kaç çıkmıştı benimde normalde yarın adet günüm
Adete 5 gün vardı 45 cıkmıstı değerim . Adet gününde 975 cıkmıstı ama herkesin farklı sekilde cıkar önemli olan güzelce yükselmesi günden güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…