Gebeliğe Hazırlık Kızlarrrr bakmanız lazım lütfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiaba öyle dediler başka topicte okudum artimed bazen pozitif gösterip kanda çıkartmadığı da olmuş çok güvenmeyin dediler 🥹 o yüzden şüphelendim bende o kadar çok belirti var ki ben olacağını düşünüyorum zaten
Ağız kuruluğu cilt kuruluğu şuan şeffaf yapışkan akıntı koku hassasiyeti sürekli idrara çıkma kasık batması.. hepsi var sabah erkenden kalkıp tekrar yapacağım
O şeffaf uzayan yapışkan akıntıyı bende bugun gördüm ınanamadım eskıden evlı degılken hatırlardım oyle bı aktım yıllardır olmadı o gebelıkten olurmu kı🤔

Yani bence bu kadar erkenden test yapmamalısınız, erken öğrenmenizi gerektiren bir sağlık probleminiz yoksa tabii. Erken öğrenmek çok büyük bir stres yaratıyor. Ben gecikmeden sonra kan tahlili yaptırdım mesela, ilkine göre hamileydim sonra değerim 4e düştü, çok çok üzüldüm. En az 1 hafta geciktikten sonra test yapmak gerek bence, o bile çok erken

Psikolojim bozuldu kızçeler acaba artmış mı acaba koyulaşır mı demekten. Saldım çayıra mevlam kayıra. Bekleyecem ayın 14 ünü

benim gecen ay oyle oldu yalanci pozitif cikartti 4gun sonra adet oldum
Bugn farkı bir marka ile denedim ve sonuç 3 gün var reglime ne dersiniz? Dn de artimedde çıktı

Eklentiler

• IMG_3811.png
    IMG_3811.png
    940,8 KB · Görüntüleme: 24
Benim ilk çocuğumda da günüm geçmişti test yaptığımda aynı bu şekilde belli belirsiz çıktı çizgi. Baya bi süre kese görünmedi kimyasal gebelikte olabilir demişti doktor sonradan keseyi gördük ve geç döllenme demişti

Benim ilk çocuğumda da günüm geçmişti test yaptığımda aynı bu şekilde belli belirsiz çıktı çizgi. Baya bi süre kese görünmedi kimyasal gebelikte olabilir demişti doktor sonradan keseyi gördük ve geç döllenme demişti
Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti reglime 3 gün var bilemiyorum dsha belli belirsiz 3 gün daha bekleyeyim kan için

Back