- 3 Ocak 2021
- 3.406
- 1.048
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Coook teşekkür ederim hala inanamıyorumHayrlı olsun
Sağlıkla doğsun. Pozitif görünüyor
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımm ❤❤❤
Ammiinnnn ammiiinnnnn inşaALLAH canımCoook teşekkür ederim hala inanamıyoruminşallah Allah'ım isteyen herkese versin
Hala inanamıyorum ya yanlışlık yoktur dimiPozitiiif annesi ben burdayım diyor baksana
Bende de böyle olmuştu geçen ay adetinde 3 gün gecikmişti sonrasında tekrar test yaptım 2 gün sonra ve negatif çıktı kan testi yaptırdım ordada değerim düşük çıktı çok araştırdım kimyasal gebelik olabileceğini söyledilerAdetime iki gün var sabah erken gebelik testi yaptım ve hemen çizgi belirdi yorumlarınızı bekliyorum
Canım benim adetime daha iki gün var yarın kan testi yapacam umarım yaşadığını yaşamam çünkü daha önce bir düşüğüm oldu benim kimyasalda deildi bakalım herşeyin hayırlısıBende de böyle olmuştu geçen ay adetinde 3 gün gecikmişti sonrasında tekrar test yaptım 2 gün sonra ve negatif çıktı kan testi yaptırdım ordada değerim düşük çıktı çok araştırdım kimyasal gebelik olabileceğini söylediler
Yoktur canımHala inanamıyorum ya yanlışlık yoktur dimi
Yarın kan testi yapacam canım yumurtlama göreli bugün 12.gundu çok yenidir daha düşük çıkar heralde değerimYoktur canım
Adetime iki gün var sabah erken gebelik testi yaptım ve hemen çizgi belirdi yorumlarınızı bekliyorum
Canım benim adetime daha iki gün var yarın kan testi yapacam umarım yaşadığını yaşamam çünkü daha önce bir düşüğüm oldu benim kimyasalda deildi bakalım herşeyin hayırlısı
Umarım öyle değildir tabiki de canım benim bu ayda adetim gecikti 5 gün olacak yarın test yapmayı düşünüyorum belirtilerin birçoğu var bendede inşallah gebelik vardır hakkımızda hayırlısıBende de böyle olmuştu geçen ay adetinde 3 gün gecikmişti sonrasında tekrar test yaptım 2 gün sonra ve negatif çıktı kan testi yaptırdım ordada değerim düşük çıktı çok araştırdım kimyasal gebelik olabileceğini söylediler
Erkense biraz Daha bekleseydin canım netsonuçlar alırdın hiç olmazsaYarın kan testi yapacam canım yumurtlama göreli bugün 12.gundu çok yenidir daha düşük çıkar heralde değerim
Acele etmemelisin. Adet belirtisi ile aynı olduğu için belirtiler kafa karıştırıyor. Adetin geçerse test yaptır bta HcgBelirtileriniz neydi peki hanımlar
Bende belirtiler yaşıyorum adetime 4 gün var
Erken gebelik testi negatif çıktı
ama kasık sancısı, bel agrısı ,gaz beyazakıntı , yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?