Kızlarrrr Hamilemiyimmmm???

Adetime iki gün var sabah erken gebelik testi yaptım ve hemen çizgi belirdi yorumlarınızı bekliyorum

Hayrlı olsun
Sağlıkla doğsun. Pozitif görünüyor

Adetime iki gün var sabah erken gebelik testi yaptım ve hemen çizgi belirdi yorumlarınızı bekliyorum
Bende de böyle olmuştu geçen ay adetinde 3 gün gecikmişti sonrasında tekrar test yaptım 2 gün sonra ve negatif çıktı kan testi yaptırdım ordada değerim düşük çıktı çok araştırdım kimyasal gebelik olabileceğini söylediler

Canım benim adetime daha iki gün var yarın kan testi yapacam umarım yaşadığını yaşamam çünkü daha önce bir düşüğüm oldu benim kimyasalda deildi bakalım herşeyin hayırlısı

Canım benim adetime daha iki gün var yarın kan testi yapacam umarım yaşadığını yaşamam çünkü daha önce bir düşüğüm oldu benim kimyasalda deildi bakalım herşeyin hayırlısı
Umarım öyle değildir tabiki de canım benim bu ayda adetim gecikti 5 gün olacak yarın test yapmayı düşünüyorum belirtilerin birçoğu var bendede inşallah gebelik vardır hakkımızda hayırlısı

Belirtileriniz neydi peki hanımlar
Bende belirtiler yaşıyorum adetime 4 gün var
Erken gebelik testi negatif çıktı
ama kasık sancısı, bel agrısı ,gaz beyazakıntı , yaşıyorum

Belirtileriniz neydi peki hanımlar
Bende belirtiler yaşıyorum adetime 4 gün var
Erken gebelik testi negatif çıktı
ama kasık sancısı, bel agrısı ,gaz beyazakıntı , yaşıyorum
Acele etmemelisin. Adet belirtisi ile aynı olduğu için belirtiler kafa karıştırıyor. Adetin geçerse test yaptır bta Hcg benim adetime 13 gün var ara ara gögüs lerim hafiften acıyıp geçiyor hormonlar a bağlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…