- 15 Aralık 2024
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi nisanurs98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftalık fark var benim aslında iki kez yumurtlamisim bir dönemde çift yumurta ikizleri zaten farklı zamanlarda doğan kardesler gibi demişti doktor bana sadece aynı anda rahimdelerYaaa gerçekten ben tek sanıyordum haberlerde görmüştüm aslında ikiz olmuyor sanırım böyle durumda değil mi? Çünkü haberde ikiz değil diyorlardı mucize yaaa mucize haberdeki kadın 1 ay arayla kalmış yani bebeği 1 aylıkken yumurtlamış
Test yarın yapacağım yarın tam günü çünkü bazen hamile gibi hissediyorum bazen de diyorum yok regl olucam gene çok benziyor bu dönem birbirineBana da öyle gelip giidyor yarm saatte. İnşallah adet olmazsın test yapacak msn
Evet canım hep regli olacak misim gibi ağrılar vardi akıntı geliyordu haa oldum diye lavaboya koşuyordum yok feci gaz vardı ben neler yiyorum usutuyor muyum bu gaz niye kafamda deli sorular koku hassasiyeti olunca test yap dedim regliye 6 gün varken yaptim çıktıAy maşallah bahsettiğim şeyi yaşamış resmen. Canım benim 4 günüm kaldı adet hissi var çok fazla ama hafif sarı akıntı da var. Az önce yine adet olacak gibi oldum çok fazla lavaboya gittim Çok affedersin açık sarı akıntı geldiyani idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum aslında ben idrar yolu enfeksiyonu kolay kolay olan biri değilim. Sende adet hissi oldu mu adete 1 hafta fln. Sürekli geliyor veaşırı ama aşırı gaz ım var ya
Tekrar kan ver bir hafta olmuş zaten testin de pozitif çıkmış yanıltmaz inşallah seni hakkında hayırlısıKızlaaar regl gecikmem vardı Yaklaşık 1 hafta kadar önce kan testi verdim beta hcg değerim 2,30 çıktı hâlâ regl olmadığım ve çoğu belirtiyi taşıdığım için bugün de test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mı yok mu bilemedim
Var gibi duruyor canım gec döllenme olabilir bu yüzden net degildir tekrardan kan testi ver canım muhakkak çıkar varsaKızlaaar regl gecikmem vardı Yaklaşık 1 hafta kadar önce kan testi verdim beta hcg değerim 2,30 çıktı hâlâ regl olmadığım ve çoğu belirtiyi taşıdığım için bugün de test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mı yok mu bilemedim
Yok olmadım adet bekliyorumNe durumdasın oldun mu adet
Maşallah canım ben de avmdeym suan bir markete girdik öğürerek çıktım. Dediğin her belirtim var sütyen taakamıyorm göğsüme yanmalı agrılar giriyor inanılmaz bel ağrım da var hayrlısı. Ama 5 kala gölge gb bsyler gördüm oyuzden emn olamyrmmmEvet canım hep regli olacak misim gibi ağrılar vardi akıntı geliyordu haa oldum diye lavaboya koşuyordum yok feci gaz vardı ben neler yiyorum usutuyor muyum bu gaz niye kafamda deli sorular koku hassasiyeti olunca test yap dedim regliye 6 gün varken yaptim çıktı
İnşallah canım yarına randevu aldım hayırlısı artıkVar gibi duruyor canım gec döllenme olabilir bu yüzden net degildir tekrardan kan testi ver canım muhakkak çıkar varsa
Regl oldun mu canımAynen öyle hayırlısı olsub inanın bende şaşkınım aşırı silikle hamilelik ogreniliyor ben netkeb negatifi aldim
Foto at bizde bakalımMaşallah canım ben de avmdeym suan bir markete girdik öğürerek çıktım. Dediğin her belirtim var sütyen taakamıyorm göğsüme yanmalı agrılar giriyor inanılmaz bel ağrım da var hayrlısı. Ama 5 kala gölge gb bsyler gördüm oyuzden emn olamyrmmm
Haber et bizedeİnşallah canım yarına randevu aldım hayırlısı artık
Böyleydi canm awox marka. 5aralık gecesi catladı sbahn 6snda yaptım nerdeyse 6gun vardı hatta. Yarından itibaren 3 gun kalacak ama sanrm 1 gün kala bakacagmFoto at bizde bakalım
Bunda cikmamis canimBöyleydi canm awox marka. 5aralık gecesi catladı sbahn 6snda yaptım nerdeyse 6gun vardı hatta. Yarından itibaren 3 gun kalacak ama sanrm 1 gün kala bakacagm
Hafif gölge var canm aslında dikkatli baksan kk ye yükleyince kalite de aşırı bozuluyor. Ya ben kendimi kötüye alıstırdm ama sadece merak var cokBunda cikmamis canim
Hiç test yaptınız mı bayadir olmadiniz siz vardır inşallahYok olmadım adet bekliyorum
Malesef oldumRegl oldun mu canım
Regliyi kaç gun varHafif gölge var canm aslında dikkatli baksan kk ye yükleyince kalite de aşırı bozuluyor. Ya ben kendimi kötüye alıstırdm ama sadece merak var cok