Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Kızlaaar regl gecikmem vardı Yaklaşık 1 hafta kadar önce kan testi verdim beta hcg değerim 2,30 çıktı hâlâ regl olmadığım ve çoğu belirtiyi taşıdığım için bugün de test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mı yok mu bilemedim🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_9118.jpeg
    IMG_9118.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 13
Yaaa gerçekten ben tek sanıyordum haberlerde görmüştüm aslında ikiz olmuyor sanırım böyle durumda değil mi? Çünkü haberde ikiz değil diyorlardı mucize yaaa mucize 😍😍 haberdeki kadın 1 ay arayla kalmış yani bebeği 1 aylıkken yumurtlamış
Haftalık fark var benim aslında iki kez yumurtlamisim bir dönemde çift yumurta ikizleri zaten farklı zamanlarda doğan kardesler gibi demişti doktor bana sadece aynı anda rahimdeler
Bana da öyle gelip giidyor yarm saatte. İnşallah adet olmazsın test yapacak msn
Test yarın yapacağım yarın tam günü çünkü bazen hamile gibi hissediyorum bazen de diyorum yok regl olucam gene çok benziyor bu dönem birbirine

Ay maşallah bahsettiğim şeyi yaşamış resmen. Canım benim 4 günüm kaldı adet hissi var çok fazla ama hafif sarı akıntı da var. Az önce yine adet olacak gibi oldum çok fazla lavaboya gittim Çok affedersin açık sarı akıntı geldiyani idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum aslında ben idrar yolu enfeksiyonu kolay kolay olan biri değilim. Sende adet hissi oldu mu adete 1 hafta fln. Sürekli geliyor veaşırı ama aşırı gaz ım var ya
Evet canım hep regli olacak misim gibi ağrılar vardi akıntı geliyordu haa oldum diye lavaboya koşuyordum yok feci gaz vardı ben neler yiyorum usutuyor muyum bu gaz niye kafamda deli sorular koku hassasiyeti olunca test yap dedim regliye 6 gün varken yaptim çıktı

Kızlaaar regl gecikmem vardı Yaklaşık 1 hafta kadar önce kan testi verdim beta hcg değerim 2,30 çıktı hâlâ regl olmadığım ve çoğu belirtiyi taşıdığım için bugün de test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı gebelik var mı yok mu bilemedim🤦🏼‍♀️
Tekrar kan ver bir hafta olmuş zaten testin de pozitif çıkmış yanıltmaz inşallah seni hakkında hayırlısı

Var gibi duruyor canım gec döllenme olabilir bu yüzden net degildir tekrardan kan testi ver canım muhakkak çıkar varsa

Evet canım hep regli olacak misim gibi ağrılar vardi akıntı geliyordu haa oldum diye lavaboya koşuyordum yok feci gaz vardı ben neler yiyorum usutuyor muyum bu gaz niye kafamda deli sorular koku hassasiyeti olunca test yap dedim regliye 6 gün varken yaptim çıktı
Maşallah canım ben de avmdeym suan bir markete girdik öğürerek çıktım. Dediğin her belirtim var sütyen taakamıyorm göğsüme yanmalı agrılar giriyor inanılmaz bel ağrım da var hayrlısı. Ama 5 kala gölge gb bsyler gördüm oyuzden emn olamyrmmm

Maşallah canım ben de avmdeym suan bir markete girdik öğürerek çıktım. Dediğin her belirtim var sütyen taakamıyorm göğsüme yanmalı agrılar giriyor inanılmaz bel ağrım da var hayrlısı. Ama 5 kala gölge gb bsyler gördüm oyuzden emn olamyrmmm
Foto at bizde bakalım

Ay kizlar bende 11 gün geciktim en son 1 kasimda adet olmustum kasimin sonlarina dogru yumurtlama gösteriyodu Flo takvimi ben kayit etmemisim iliski gününü bu ay da sık ilişki olmadı pko var bende aşırı umutsuzum sadece göğüs hassasiyeti çok az var adet olurum diye bekledim gelen giden yok 6 yılda okadar hayal kırıklığı okadar çok tedavi gördüm ki ondan bu umutsuzluk bu arada nezaman test yapsam o günü adet oluyorum şaka gibi😀 o yüzden inatla test yapmadım birazda stressli dönemdeydim acabalar kafamı kurcalıyor sizce ihtimal varmıdır eşimde de hareket sorunu vardı yüzde 50 iyileşme vardı bi kaç ay önce test vermiştik

X