Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Rengi artimed ile aynı da ondan dedim. Adet olmadıysan takip et koyulaşmayı. Hatta yarın yapma pazartesi günü yap daha net görürsün koyulaşmayı.
Evet tahmin ettim iki gün kala yapmayı düşünüyorum belirtilerim çok fazla var kızıma hamileliğimdeki gibi sürekli uyuyorum iki gündür de ama kendime her zaman negatife alıştırıyorum. 😊 Test yapma merakımı aldım bekleyebilrm artk🤗🙈

Evet tahmin ettim iki gün kala yapmayı düşünüyorum belirtilerim çok fazla var kızıma hamileliğimdeki gibi sürekli uyuyorum iki gündür de ama kendime her zaman negatife alıştırıyorum. 😊 Test yapma merakımı aldım bekleyebilrm artk🤗🙈
Benimde belirtilerim var günüm geçerse yapacam bende hafta içi test hakkımızda hayırlısı 🥰

Kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım.heöen ilk günlerde mide bulantısı oluyor mu ? Bende hiç yok .sol kasığımcız cız ediyor süt beyaz akıntım var ve bu ay belim çok ağrıdı.acaba...
Her kadında olmaz mide bulantısı genelde 5 6 haftadan sonra başlar. Bazen de ilk trimester de olmaz ikinci trimesterde olur. Bir iki gün daha bekle olmazsan kan verirsin

Her kadında olmaz mide bulantısı genelde 5 6 haftadan sonra başlar. Bazen de ilk trimester de olmaz ikinci trimesterde olur. Bir iki gün daha bekle olmazsan kan verirsin
Yarın test yapacağım .pazartesi de adetim gelir diye kd randavum vardı amh vermek için adetin ikinci günü diye hesap yapmıştım.sabah olunca ilk işim test yapmak

Nasıl yani yalan mı söyleyeceğim aşk olsun.😌 Dr um da ozamanlar hiç şaşırmadı. Predictor early idi testim de . 4 gün sonrası da koyulastı baya ve tek ilşkiydı. 17 Nisan gecesi ilişki. 23 Nisan sabahı pozitif 🥰 5.5 gün diyelim 🙃
İmkansız diye bir şey yok kesinlikle sana inanirim benimde 27 kasim iliski 4 aralik silik değil bildigin koyu kırmızı cizgi

X