Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Aa çok sevindim inşallah sizinde en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız bende yarın tekrardan yapicam test bakalım ne durumda

Ay hadi bakalımm burada okudum çok gebelik belirtilerinde dokunulmayacak şekilde acıyanlar oluyordu belki seninde belirtilerindendir ay hadi güzel haberlerle gel inşallah
Ay inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin tuhaf bu ay gerçekten de göğüslerim yürürken bile acıyor,yanları özellikle uçlarında sıkıntı yok da

Regle 5 gün kala negatifti kaset testim. 3 gün kala kafayı yedirten var mı yok mu anlamadığımız bir şekilde pozitifti. 2 gün kala hafif pembelikte pozitifti.

Belirtilerim hep regl ağrısı çektim birde hiç sevmediğim cipse baya bir dadanmıştım regle son birkaç gün kala :)

Anladım hayırlı olsun benim göğüslerim çok acıyor en farklı belirtim bu benim yürürken bile acıyor , adet olcagim zaman sadece biraz acirdi o kadar bu sefer baya acıyor

Barta kulesi A aysgl00

Canım bence var çizgi çıkmış bende gördüm yarın ve diğer günler tekrar test yap gittikçe koyulaşması gerekiyor ama dayanamam dersen kan ver gayette gözüküyor

Canım bence var çizgi çıkmış bende gördüm yarın ve diğer günler tekrar test yap gittikçe koyulaşması gerekiyor ama dayanamam dersen kan ver gayette gözüküyor
Çok teşekkür ederim yorumunuz için , en belirgin farklılık bende göğüs acıması , yanları çok acıyor adet olacağım zaman da açıyordu fakat bu kadar değil ve yürürken bile çok acıyor ,uçlarında hassaslık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…