- 1 Eylül 2023
- 2.430
- 617
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Aa çok sevindim inşallah sizinde en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız bende yarın tekrardan yapicam test bakalım ne durumdaGaliba çatlama tarihimiz aynı bizim bende 27 yada 29 gibi çatladım. Azıcık sabır ben haftaya yapacam erken öğrenmem lazım ilaç kullanıyorum ama salı dan sonra net çıkar bence o yüzden bekliyorum. Belirti olarak baş dönmesi bulantı ve ekşime var şimdilik aaa birde iştahım açıldı benim.
İnşallah canım benim unutursam da sen yaz olur muEtiketlersin
Rica ederim sonuç ne olursa olsun haber verir misin senin için dua edeceğimÇok teşekkür ederim çok sağolun tamam
Çok teşekkür ederim ederim tabi inşallah unutmam ,unutursam da siz uazar misinizRica ederim sonuç ne olursa olsun haber verir misin senin için dua edeceğim
negatif olursa da kendini üzme Allah'tan hayırlısını sağlıklı evlat iste
Ay hadi bakalımmİki çizgi çıkmadı denedimyarın sabah yapcan bakayım göğüslerim aşırı açıyor ya yururuej bile neden
Ay inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin tuhaf bu ay gerçekten de göğüslerim yürürken bile acıyor,yanları özellikle uçlarında sıkıntı yok daAy hadi bakalımmburada okudum çok gebelik belirtilerinde dokunulmayacak şekilde acıyanlar oluyordu belki seninde belirtilerindendir ay hadi güzel haberlerle gel inşallah
Regle 5 gün kala negatifti kaset testim. 3 gün kala kafayı yedirten var mı yok mu anlamadığımız bir şekilde pozitifti. 2 gün kala hafif pembelikte pozitifti.Aaa gerçekten miii benim de erken gebelikte çıkmadı kaset testlerde çıkıyor 4 seferdir yapıyorum farklı saatlerde bugün hepsinde çıktı freely kaset test yarın tekrar denicem bakalım adete 6 gün var bugün de atlatirsam 5 gün kalcak acayip göğüslerim aciyor yanları özellikle,yürürken bile çok acıyor ilj defa böyle bişey yaşıyorum siz ne zaman ogrenmistiniz belirtiniz var mıydı
Hadi yaaHaahahasizde varsınız tabii birde @pamuk3419 ta kaset testle öğrenmşti sanırım bi ara onuda heyecanla beklediğim için oda aklımda kaldı yanlış hatırlamıyorsam tabii
HahahahahHadi yaaben de atladım sazan gibi hahaha
Şaka yapıyorum kızzz hiç sorun değilHahahahahestağfurullah ya o daha yeni ve çok heyecanla beklemiştim bizim gibi bekleyenlerdendi o yüzden
Anladım hayırlı olsunRegle 5 gün kala negatifti kaset testim. 3 gün kala kafayı yedirten var mı yok mu anlamadığımız bir şekilde pozitifti. 2 gün kala hafif pembelikte pozitifti.
Belirtilerim hep regl ağrısı çektim birde hiç sevmediğim cipse baya bir dadanmıştım regle son birkaç gün kala :)
Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
Ay gercektej mi çok teşekkür ederim yorumunuz için , en belirgin farklılığın göğüslerim , adet olcagim zaman acirdi ama bu kadar acimazdi yürürken viel cok aciyorVar gibi duruyor canm
Canım bence var çizgi çıkmış bende gördüm yarın ve diğer günler tekrar test yap gittikçe koyulaşması gerekiyor ama dayanamam dersen kan ver gayette gözüküyorMerhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için , en belirgin farklılık bende göğüs acıması , yanları çok acıyor adet olacağım zaman da açıyordu fakat bu kadar değil ve yürürken bile çok acıyor ,uçlarında hassaslık yokCanım bence var çizgi çıkmış bende gördüm yarın ve diğer günler tekrar test yap gittikçe koyulaşması gerekiyor ama dayanamam dersen kan ver gayette gözüküyor
Yazarım tabi kiÇok teşekkür ederim ederim tabi inşallah unutmam ,unutursam da siz uazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?