• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Benim de göğüs ucu değil ama yanlarında özellikle Cok acı var ,acıyor yani yürürken bile , ayaklarım üşüyor bide kasıklarım da ve belimde batma var adete 6 gün var bugün konu açıp gebelik testini attım inşallah benimledir minik 🥹🤲
Benim iki gebeligimde de ayak üşumesi cok oldu,inanilmaz derecede usuyorlardi,bence testlerin pozitif.

Benim iki gebeligimde de ayak üşumesi cok oldu,inanilmaz derecede usuyorlardi,bence testlerin pozitif.
Aa gercekten mi , çok garip bı üşüyo ayaklarım bı vücudum yaniyor en farklı gelen şey göğüslerim çok acıyor yürürken bile çok acıyor sizin belirtiniz neydi

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
Bence hamilesin benim de öyle silik çıktı ama erken gebelik testi yapmıştım. Farklı marka test yaptım çift çizgi çıktı sonra da kan tahlili yaptırmıştım. Kasıkta batma da oluyordu ağrı da. Göğüslerim çok ağrıyordu ve şişti bunlara dikkat edebilirsin. İnşallah hamilesindir..

Bence hamilesin benim de öyle silik çıktı ama erken gebelik testi yapmıştım. Farklı marka test yaptım çift çizgi çıktı sonra da kan tahlili yaptırmıştım. Kasıkta batma da oluyordu ağrı da. Göğüslerim çok ağrıyordu ve şişti bunlara dikkat edebilirsin. İnşallah hamilesindir..
Ben freely kaset testte yaptım 3-4 tane hepsinde çıktı farklı saatlerde yaptım , erken gebelik testi de freely belli belirsiz çizgi çıktı hep , belirti olarak da göğüslerim inanılmaz açıyor uçları değil yan tarafları yürürken bile acıyor, belimde ağrı oluyor ara ara da kasıklarım da batma oluyor ve akıntım var adet bitiminden beri hep , yoğun değil normal bir şekilde birde ayaklarım üşüyor sadece , yarın kaset testi yenilicem ilk idrarla bakalım nasıl cikcak adete 6 gün var bugunu atlatirsam 5 gün kalıyor nasipse 🥹

Ben freely kaset testte yaptım 3-4 tane hepsinde çıktı farklı saatlerde yaptım , erken gebelik testi de freely belli belirsiz çizgi çıktı hep , belirti olarak da göğüslerim inanılmaz açıyor uçları değil yan tarafları yürürken bile acıyor, belimde ağrı oluyor ara ara da kasıklarım da batma oluyor ve akıntım var adet bitiminden beri hep , yoğun değil normal bir şekilde birde ayaklarım üşüyor sadece , yarın kaset testi yenilicem ilk idrarla bakalım nasıl cikcak adete 6 gün var bugunu atlatirsam 5 gün kalıyor nasipse 🥹
Akıntın beyaz mı süt gibi

Gün içinde neden bu kadar çok test yapıyorsunuz? Bence biraz salın.
Kaset test için yanılma payı var dediler de acaba öyle mi diye yaptım yoksa 1 tane yapmıştım kaset test o şekilde yorum gelince muallakta kaldım,adet tarihimi beklicem her türlü zaten de insan merak ediyor gene de

Tam dikkat etmedim akintima açıkçası şeffaf gibi sanki kilodumda fark ediyorum çoğunlukla ıslaklık oluyor ve kuruyunca da beyaz duruyor bilmiyorum i yüzden rengini
Anladım canım hayırlısı olsun bende süt gibi akıntı oldu bir daha gelirse bakarsın Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ama en kısa zamanda kan tahlili yaptır gecikmen olmasa da evde yapılan testlerde çıktı diyip yaptırabilirsin sağlık ocakları gebeliğe çok önem veriyor Allah hayırlısını versin 🥰

Aynen inşallah benimledir ,yarın ola hayrola 🥹
Galiba çatlama tarihimiz aynı bizim bende 27 yada 29 gibi çatladım. Azıcık sabır ben haftaya yapacam erken öğrenmem lazım ilaç kullanıyorum ama salı dan sonra net çıkar bence o yüzden bekliyorum. Belirti olarak baş dönmesi bulantı ve ekşime var şimdilik aaa birde iştahım açıldı benim.

Anladım canım hayırlısı olsun bende süt gibi akıntı oldu bir daha gelirse bakarsın Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ama en kısa zamanda kan tahlili yaptır gecikmen olmasa da evde yapılan testlerde çıktı diyip yaptırabilirsin sağlık ocakları gebeliğe çok önem veriyor Allah hayırlısını versin 🥰
Çok teşekkür ederim çok sağolun tamam ❤️

Back