• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
Yanlış gormuyorsam öğlen yakimda silik cizgi var cnm

Merhaba asla demişsiniz ama benim kızım yumurtlamadan 5 gün sonra testte çıktı predictor early de 4 kala da kırmızıydı. Şimdi diyeceksiniz ki erken yumurtlama olmuş olabilir ama hayır ben göğüs ucu hassasiyetinden anlayan biriyim yumurtlamayı ve tek ilişkiydi ilişki oldu ertesi sabah göğüs uçlarım sızlamıştı
5 günde döllenme olması imkansız tıbben belirtileri bakıpta eminim demenin de kesinliği yok canım ben tıbben çıkmaz imkansız diyorum 5 günde döllenme olup hemen testte çıkması tuhaf

5 günde döllenme olması imkansız tıbben belirtileri bakıpta eminim demenin de kesinliği yok canım ben tıbben çıkmaz imkansız diyorum 5 günde döllenme olup hemen testte çıkması tuhaf
Nasıl yani yalan mı söyleyeceğim aşk olsun.😌 Dr um da ozamanlar hiç şaşırmadı. Predictor early idi testim de . 4 gün sonrası da koyulastı baya ve tek ilşkiydı. 17 Nisan gecesi ilişki. 23 Nisan sabahı pozitif 🥰 5.5 gün diyelim 🙃

Nasıl yani yalan mı söyleyeceğim aşk olsun.😌 Dr um da ozamanlar hiç şaşırmadı. Predictor early idi testim de . 4 gün sonrası da koyulastı baya ve tek ilşkiydı. 17 Nisan gecesi ilişki. 23 Nisan sabahı pozitif 🥰 5.5 gün diyelim 🙃
Yalan söylüyorsun demedim canım 😂 az önce de başka biyerde yorumunu gördüm yumurtlamadan sonra 3 4 gün diye e şimdi hamileliğin belli ozaman ? Pazar günü yazmışsın ☺️

Bence öncesinde olmuştur çakım cidden 6 günde çıkması tıbben imkansız gibi peki kaç değerle öğrendin 6 günde

Bence öncesinde olmuştur çakım cidden 6 günde çıkması tıbben imkansız gibi peki kaç değerle öğrendin 6 günde
Ortlaama yerleşme 6,12 günde olusuyor zaten kımınde erken kımınde geç. Bende HCG hemen salgılanmıstır. İşte diyorum ya korunmasız tek ilişki 17sındeydı korunuyorduk oncesnde. Kız DRM bıle sasırmadı bosver canm🌺

Şuandan bahsetmıyorum kızımı söyledım. Suan 2. Gebelik için çabalıyorum😎
Tamam ozaman olduysa şimdi de olur yani öyle diyorum 😂 ozaman dediğine göre birinin tuttuysa yumurtlama günü 6.gün çıkacak gebeliği amacım tartışmak değil cidden yani tuhaf 6.gün çıkması ilk kez duyuyorum

Ortlaama yerleşme 6,12 günde olusuyor zaten kımınde erken kımınde geç. Bende HCG hemen salgılanmıstır. İşte diyorum ya korunmasız tek ilişki 17sındeydı korunuyorduk oncesnde. Kız DRM bıle sasırmadı bosver canm🌺
Korundugunuz yöntem de önemli ama belki iyi korumamıştır 😃ne diyim canım doğrudur ben tıbben döllenmeden bahsediyorum en erken 10.gün çıkar diye biliyorum o da çok çok küçük değerle

Tamam ozaman olduysa şimdi de olur yani öyle diyorum 😂 ozaman dediğine göre birinin tuttuysa yumurtlama günü 6.gün çıkacak gebeliği amacım tartışmak değil cidden yani tuhaf 6.gün çıkması ilk kez duyuyorum
Oraya yazmıstım ama net okuyamamışssın sanırım :) daha 4 gun olmus bende 5gunde ogrendım ama nadir yazdım bosa test harcama yazdım. İlaveten ben bitki çayı içiyordum gebelk ıcın rısklydı keyfmden bakmadım Allah tarafından çaym 3 kez taştı ve içmek nasıp olmadı o sabah hop yaptım pozitif bunda komik bsy göremiyorum kıza nasıhat verdım

Korundugunuz yöntem de önemli ama belki iyi korumamıştır 😃ne diyim canım doğrudur ben tıbben döllenmeden bahsediyorum en erken 10.gün çıkar diye biliyorum o da çok çok küçük değerle
Tabii ki inanmak zorunda değilsin yani doktorumu şaşırmadığı için normal insanların şaşırması ile ilgilenmiyorum hayırlı akşamlar

Oraya yazmıstım ama net okuyamamışssın sanırım :) daha 4 gun olmus bende 5gunde ogrendım ama nadir yazdım bosa test harcama yazdım. İlaveten ben bitki çayı içiyordum gebelk ıcın rısklydı keyfmden bakmadım Allah tarafından çaym 3 kez taştı ve içmek nasıp olmadı o sabah hop yaptım pozitif bunda komik bsy göremiyorum kıza nasıhat verdım
Komik diye o gülücüğü koymadım msj da sıcaklık olsun diye koydum da kusura bakma kimseyle dalga gececek bir insanda değilim tabiki de inanıp inanmamak bana kalmış sizede iyi akşamlar..

Benimde öyle oldu oldum ,inşallah olmazsın bebek olur ,gecikme var mı test yaptın mı hiç
yok yapmadım zaten kekik maydonoz içiyordum bir de ben öylesine test yaptım cıktı kana gittim negatif dün içmedim kekik maydonoz testte yapmadım ama pazartesine kadar hem test negatif hemde adet olmazsam içiyim diyorum sence

yok yapmadım zaten kekik maydonoz içiyordum bir de ben öylesine test yaptım cıktı kana gittim negatif dün içmedim kekik maydonoz testte yapmadım ama pazartesine kadar hem test negatif hemde adet olmazsam içiyim diyorum sence
Kan testi yaptırmadan içme birşey ya çünkü gecikmenin 10. Günü negatif 15. Gün pozitif kan testi ama şeklinde öğrenen var buralarda yani geç döllenme olmuş

Back