• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 😍 4 yıldır uğraşıyoruz bizde olmadı ondan biraz üstüne düştüm sanırım az önce belime ağrı girip karnıma ağrı girip pembe lekelenme geldi o geldikten sonra ağrım gitti uyku bastirdi neden oldu anlamadim
biraz burda araştırdım bizim gibi olup sonra pozitife dönenler de varmış çok şaşkınım

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.🥹🫡
Ben bu marka testle yeni öğrendim hamile olduğumu:) Baya baya çizgi var benim çizgilerim bundan daha silikti sayfama bakabilirsin :)

Ben bu marka testle yeni öğrendim hamile olduğumu:) Baya baya çizgi var benim çizgilerim bundan daha silikti sayfama bakabilirsin :)
Malesef ki o kadar çizgilere rağmen kanda negatif çıktı canim 0.5 çıktı progestan değerim de 25.gun 2.4 çıktı doktor yumurtan catlamis hamilelik oladabilir dedi adet zamanında gelir gecikmez olmazsa da dedi,benim adet erken geldi 25.gunde geldi pembe kahverengi ağrısız belimde çok hafif sızlama var o kadar oda arada , normalde adet günlerimde ilk gün bazen ilk iki gün iğne vuruluyorum iğne vurulmadim geçmez ama anlamadim

Ben şoktayım zaten damlatir damlatmaz çıktı tüm testlerde albi freely softec erken gebelik sente lady ama kanda negatif bugünde lekelenme kan gelince pembe kahverengi adet oldum dedim ne yapıyım

Allah razı olsun sonuç çıktı 0.5 negatif ben anlamadım yok galiba beklemeye devam olurum adet o zaman testler nasıl böyle çıkıyor ben anlamadım
Gerçekten çok saçma bu kadar testte pozitif çıkması ama malesef sonuç negatif canım artmaz çok zor umarım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur

Gerçekten çok saçma bu kadar testte pozitif çıkması ama malesef sonuç negatif canım artmaz çok zor umarım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur
Aynen öyle hayırlısı olsub inanın bende şaşkınım aşırı silikle hamilelik ogreniliyor ben netkeb negatifi aldim

Back