- Konu Sahibi nisanurs98
haber ver canım mutlakaAynen bekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber ver canım mutlakaAynen bekliyorum canım
biraz burda araştırdım bizim gibi olup sonra pozitife dönenler de varmış çok şaşkınımÇok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 4 yıldır uğraşıyoruz bizde olmadı ondan biraz üstüne düştüm sanırım az önce belime ağrı girip karnıma ağrı girip pembe lekelenme geldi o geldikten sonra ağrım gitti uyku bastirdi neden oldu anlamadim
Tamam inşallah canımhaber ver canım mutlaka
Evet var baya hemde nasip tabibiraz burda araştırdım bizim gibi olup sonra pozitife dönenler de varmış çok şaşkınım
evet tabiki sizce kaç gün sonra tekrar kan verelimEvet var baya hemde nasip tabi
Adet geciksin öyle verin bence hayal kırıklığı oncesievet tabiki sizce kaç gün sonra tekrar kan verelim
2 gün gecikti benim zatenAdet geciksin öyle verin bence hayal kırıklığı oncesi
O zaman adet olmazsaniz yenileyon 1 hafta sonra2 gün gecikti benim zaten
sizce o arada evde test yapmalı mıyımO zaman adet olmazsaniz yenileyon 1 hafta sonra
Bence yapma canımsizce o arada evde test yapmalı mıyım
tamam canım doğru daha çok stres, sen ne yaptın kanaman ne durumdaBence yapma canım
Ben bu marka testle yeni öğrendim hamile olduğumu:) Baya baya çizgi var benim çizgilerim bundan daha silikti sayfama bakabilirsin :)Merhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
Valla benim adetim aşırı ağrılı olur iğne vurulurum ama gram ağrı yok ve daha kırmızı kan gelmedi pembe kahverengi geliyor anlamadım belimde çok hafif sızlama vat o kadartamam canım doğru daha çok stres, sen ne yaptın kanaman ne durumda
Malesef ki o kadar çizgilere rağmen kanda negatif çıktı canim 0.5 çıktı progestan değerim de 25.gun 2.4 çıktı doktor yumurtan catlamis hamilelik oladabilir dedi adet zamanında gelir gecikmez olmazsa da dedi,benim adet erken geldi 25.gunde geldi pembe kahverengi ağrısız belimde çok hafif sızlama var o kadar oda arada , normalde adet günlerimde ilk gün bazen ilk iki gün iğne vuruluyorum iğne vurulmadim geçmez ama anlamadimBen bu marka testle yeni öğrendim hamile olduğumu:) Baya baya çizgi var benim çizgilerim bundan daha silikti sayfama bakabilirsin :)
Ben şoktayım zaten damlatir damlatmaz çıktı tüm testlerde albi freely softec erken gebelik sente lady ama kanda negatif bugünde lekelenme kan gelince pembe kahverengi adet oldum dedim ne yapıyımBen bu marka testle yeni öğrendim hamile olduğumu:) Baya baya çizgi var benim çizgilerim bundan daha silikti sayfama bakabilirsin :)
Gerçekten çok saçma bu kadar testte pozitif çıkması ama malesef sonuç negatif canım artmaz çok zor umarım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olurAllah razı olsun sonuç çıktı 0.5 negatif ben anlamadım yok galiba beklemeye devam olurum adet o zaman testler nasıl böyle çıkıyor ben anlamadım
Aynen öyle hayırlısı olsub inanın bende şaşkınım aşırı silikle hamilelik ogreniliyor ben netkeb negatifi aldimGerçekten çok saçma bu kadar testte pozitif çıkması ama malesef sonuç negatif canım artmaz çok zor umarım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur
Ben adet oldum canım elendim bu ay sende durumlar nasilGünaydın kızlar durumlar nasıl regl olan ya da test yapan var mı
Tamamen geldi mi hala leke mi bazen yerleşme lekelenmesi 2 3 sürebilir ama günlük pedi biraz doldurabilir ve kaybolur parlak kırmızı kanama başlamadan regl oldum deme benceBen adet oldum canım elendim bu ay sende durumlar nasil