• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Pco var bende hafif yüzde yüz bir tarih veremiyorum canım benim tahminlerime göre böyle dedim ama bilemedim yani bakalım adet gününü beklicem testim de var her gün yaparım ne durumda görürüm artık merak ettim bende 🫡 eşim de varikosel ameliyatı oldu ondan kaynaklı olmuyordu doktor çok güzel geçti hemen bu ay deneyin dedi öyle de denemistik bakalım ne olcak o takviye kullandı bende güzel besledim gynoseed jel de kullandık iliskide öyle denedik bu ay ama bakalım hayirlisi
Kaç yıllık evlisiniz? Varikosel durumu nasıldı? Ağır mı? Hafif mi? Kaç mm idi?

Canm benm de sbahın körundekı testim 5.5 gün vardı tam anlamıyla cunku 5 Aralık gecesı catlama oldu bende. Sen de yumurtlamaya göre 5kala yaptığın mı negatif ti ilk. Deli gibi turşu yiyorum kaç gündür midem çalkalanıyor belim ağrıyor 4-5 gündür adet ağrıları gelip gidiyor normalde hiç böyle olmazdı sabah gölge gibi gördüm gibi ama şimdi Bir var Bir Yok gibi görünüyor bana bu sabahki resim. Bide göğüslerimde ağrı var cok arad gelıp gdyo uclara da
Sonuç ne oldu acaba 🥹

Eklentiler

• IMG_20241214_071952.jpg
    IMG_20241214_071952.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 20
Hayır awox en güvenilir 2. Test. Arkadaşım aylarca kullandı gerçekten hamile olduğunda doğru çıktı hamile olmadığında da kuruma çizgisi bile çıkmadı
Rengi artimed ile aynı da ondan dedim. Adet olmadıysan takip et koyulaşmayı. Hatta yarın yapma pazartesi günü yap daha net görürsün koyulaşmayı.

Kızlar bugün adet olmam lazımdı olmadım.heöen ilk günlerde mide bulantısı oluyor mu ? Bende hiç yok .sol kasığımcız cız ediyor süt beyaz akıntım var ve bu ay belim çok ağrıdı.acaba...

Back