- 1 Eylül 2023
- 2.380
- 610
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Bakalım nasıp denicez tekrardanMuhtemelen kimyasal demekki sonrasında hamile olma şansın daha yüksek olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım nasıp denicez tekrardanMuhtemelen kimyasal demekki sonrasında hamile olma şansın daha yüksek olacak
Test yaptın mı evde hiç peki bi yapsaydın keşke progesteron değerin yüksek çünküKan testi 0.100 çıktı salı günü ama progesteron değerim 17.2 normal de hiç gecikmez hatta erken bile gelirdi. Ama temmuz ayında 12 haftalık kaybım oldu ondan beridir düzensiz.
Evett hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah haber et olur muPazartesiye gelmemiş olursa test yapacağım bugün yarın evde çabuk geçer zaten zaman
Olabilir sokulemedigin için ağrı olması normal ama kırmızıları görene kadar bekle bence canımbugün çok ağrı sancıyla tuvalete gittim çamaşırım da çok az kahverengi akıntı vardı adet oluyorum galiba
Ay bakalım bende ne olacak benim de belirtiler var ve uyku hali tekrar hayırlı olsun canımEvet canım yumurtlamaya göre. Adet ağrısı ful çektim ben her gün
Yok zaten gribe yakalandım çok kötü acillik olursam söylerim onşara böyle bir durum var diye bakarlar ordaTest yaptın mı evde hiç peki bi yapsaydın keşke progesteron değerin yüksek çünkü
hasta oldum canımOlabilir sokulemedigin için ağrı olması normal ama kırmızıları görene kadar bekle bence canım
evet canım hasta oldumArkası geldi mi canım ne durumdasin
Teşekkür ederim şuan 5 yaşında İnşaAllah gebeliktir seninkiAy bakalım bende ne olacak benim de belirtiler var ve uyku hali tekrar hayırlı olsun canım
Aaa Allah bağışlasın benim de 6 yaşında kızım var 10 gün sonra 6 olcak dolu dolu 2018 dogumlu. 2.bebegı düşünüyorum sende 2. Gebelik mi düşünüyorsunTeşekkür ederim şuan 5 yaşında İnşaAllah gebeliktir seninki
Yaa maşaAllah Evet 2. düşünüyorumAaa Allah bağışlasın benim de 6 yaşında kızım var 10 gün sonra 6 olcak dolu dolu 2018 dogumlu. 2.bebegı düşünüyorum sende 2. Gebelik mi düşünüyorsun
İnşallah kavuşuruzzz yaaa. Kızlarımız abla olsunlarYaa maşaAllah Evet 2. düşünüyorum
Kaç yıllık evlisiniz? Varikosel durumu nasıldı? Ağır mı? Hafif mi? Kaç mm idi?Pco var bende hafif yüzde yüz bir tarih veremiyorum canım benim tahminlerime göre böyle dedim ama bilemedim yani bakalım adet gününü beklicem testim de var her gün yaparım ne durumda görürüm artık merak ettim bende eşim de varikosel ameliyatı oldu ondan kaynaklı olmuyordu doktor çok güzel geçti hemen bu ay deneyin dedi öyle de denemistik bakalım ne olcak o takviye kullandı bende güzel besledim gynoseed jel de kullandık iliskide öyle denedik bu ay ama bakalım hayirlisi
Sonuç ne oldu acabaCanm benm de sbahın körundekı testim 5.5 gün vardı tam anlamıyla cunku 5 Aralık gecesı catlama oldu bende. Sen de yumurtlamaya göre 5kala yaptığın mı negatif ti ilk. Deli gibi turşu yiyorum kaç gündür midem çalkalanıyor belim ağrıyor 4-5 gündür adet ağrıları gelip gidiyor normalde hiç böyle olmazdı sabah gölge gibi gördüm gibi ama şimdi Bir var Bir Yok gibi görünüyor bana bu sabahki resim. Bide göğüslerimde ağrı var cok arad gelıp gdyo uclara da
Bir var Bir Yok gibii test anlayamıyorum bu sabah cektgm bu . oglen var gb de yok gb de geldi. Dünden beri sürekli uyuyorumSonuç ne oldu acaba
Artımet ise yaptığınız güvenmeyin hep silik çıkartıyor oBir var Bir Yok gibii test anlayamıyorum bu sabah cektgm bu . oglen var gb de yok gb de geldi. Dünden beri sürekli uyuyorum
Hayır awox en güvenilir 2. Test. Arkadaşım aylarca kullandı gerçekten hamile olduğunda doğru çıktı hamile olmadığında da kuruma çizgisi bile çıkmadıArtımet ise yaptığınız güvenmeyin hep silik çıkartıyor o
Rengi artimed ile aynı da ondan dedim. Adet olmadıysan takip et koyulaşmayı. Hatta yarın yapma pazartesi günü yap daha net görürsün koyulaşmayı.Hayır awox en güvenilir 2. Test. Arkadaşım aylarca kullandı gerçekten hamile olduğunda doğru çıktı hamile olmadığında da kuruma çizgisi bile çıkmadı