- 1 Kasım 2023
- 906
- 514
- 23
- 29
- Konu Sahibi nisanurs98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldum malesef kırmızı geldiTamamen geldi mi hala leke mi bazen yerleşme lekelenmesi 2 3 sürebilir ama günlük pedi biraz doldurabilir ve kaybolur parlak kırmızı kanama başlamadan regl oldum deme bence
Bence senin kimyasal oldu. Kimyasal da kan daha bir kokulu oluyor. Bel ağrısı kasıklarda baskı oluyor. Başıma geldi tuvalette pıt diye birsey düştü sonra kanamam başladı bendinde teslerim pozitifti kan değerim 0.365 tiRegl oldum malesef kırmızı geldi
Ama kimyasalın arkası çabuk geliyor. Aslında hamile olabiliyorsun ama embriyo sağlıksız olduğu için düşüyor. Umudunu hiç yitirme tamam mı yeni ay yeni umutlarRegl oldum malesef kırmızı geldi
Adet kanaması değil de yerleşme kanaması olabilir mi acaba çünkü erken de geldi diyorsun belki daha kan da yükselecektir yükselmemiştir ya her şey olabilirMalesef ki o kadar çizgilere rağmen kanda negatif çıktı canim 0.5 çıktı progestan değerim de 25.gun 2.4 çıktı doktor yumurtan catlamis hamilelik oladabilir dedi adet zamanında gelir gecikmez olmazsa da dedi,benim adet erken geldi 25.gunde geldi pembe kahverengi ağrısız belimde çok hafif sızlama var o kadar oda arada , normalde adet günlerimde ilk gün bazen ilk iki gün iğne vuruluyorum iğne vurulmadim geçmez ama anlamadim
Benim progesteron değerim 17.2 çıkmış kan değerim 0.100 nasıl bir mantık anlamadımMalesef ki o kadar çizgilere rağmen kanda negatif çıktı canim 0.5 çıktı progestan değerim de 25.gun 2.4 çıktı doktor yumurtan catlamis hamilelik oladabilir dedi adet zamanında gelir gecikmez olmazsa da dedi,benim adet erken geldi 25.gunde geldi pembe kahverengi ağrısız belimde çok hafif sızlama var o kadar oda arada , normalde adet günlerimde ilk gün bazen ilk iki gün iğne vuruluyorum iğne vurulmadim geçmez ama anlamadim
Testler tam bir hayal kırıklığı , üzülme sakın vakti var demekki her birimiz için,Rabbim tez vakitte hayırlısıyle kolaylıkla nasip etsin canımRegl oldum malesef kırmızı geldi
Muhtemelen test bozuk ya da bazen önce idrarda çıkıyor belli olmuyor ki sahtesi de var bu tür testlerin adet olmazsan haftaya tekrar kan verama geç döllenme olsa kanda cıkmadan idrar da çıkar mı ki sizce
Henüz regl yok bel ağrım var ara ara ama bakalım sanki hamile gibi hissediyorum bu ay nedenseBen adet oldum canım elendim bu ay sende durumlar nasil
Aaa gerçekten mi , benim çok ağrılı geçer bu ay çok rahat geçiriyorum anlamadım ama kanamam çok fazlaBence senin kimyasal oldu. Kimyasal da kan daha bir kokulu oluyor. Bel ağrısı kasıklarda baskı oluyor. Başıma geldi tuvalette pıt diye birsey düştü sonra kanamam başladı bendinde teslerim pozitifti kan değerim 0.365 ti
Merhaba asla demişsiniz ama benim kızım yumurtlamadan 5 gün sonra testte çıktı predictor early de 4 kala da kırmızıydı. Şimdi diyeceksiniz ki erken yumurtlama olmuş olabilir ama hayır ben göğüs ucu hassasiyetinden anlayan biriyim yumurtlamayı ve tek ilişkiydi ilişki oldu ertesi sabah göğüs uçlarım sızlamıştıCanım benim ne pozitif test görüpte negatif olduğunu gördük yani nasıl böyle çıkar diyemeyiz sonuçta test…yıllardır bu işin içindeyimdir hani bilgime dayanarak yorum yapıyorum eğer çatlama günün kesinse çatlamadan sonra asla 7.günde gebelik olsa bile çıkmaz herzaman en erken ilişkiden yada catlaöadan 10 gün sonra çıkar yada çıktığını gördüm diyeyim..7.gün çıkan hiç duymadım eğer öyleyse ilk olacaksın tabi tekrar söylüyorum catlama tarihinden eminsen..
Evet öyle çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için bu ay tekrar denicezAma kimyasalın arkası çabuk geliyor. Aslında hamile olabiliyorsun ama embriyo sağlıksız olduğu için düşüyor. Umudunu hiç yitirme tamam mı yeni ay yeni umutlar
Ama adet oldum dün pembe kahverengi idi bugün kana döndü ama ağrısız ,çok ağrılı olurduAdet kanaması değil de yerleşme kanaması olabilir mi acaba çünkü erken de geldi diyorsun belki daha kan da yükselecektir yükselmemiştir ya her şey olabilir
Aslında yüksek çıkmiş Progesteron bende anlamadım yenileyelimBenim progesteron değerim 17.2 çıkmış kan değerim 0.100 nasıl bir mantık anlamadım
Amin cümlemizin insallah çok teşekkür ederimTestler tam bir hayal kırıklığı , üzülme sakın vakti var demekki her birimiz için,Rabbim tez vakitte hayırlısıyle kolaylıkla nasip etsin canım
Ay inşallah hadi hayırlısı olsunHenüz regl yok bel ağrım var ara ara ama bakalım sanki hamile gibi hissediyorum bu ay nedense
evet öyle yapacağım artık hayırlısı olsun diyelimMuhtemelen test bozuk ya da bazen önce idrarda çıkıyor belli olmuyor ki sahtesi de var bu tür testlerin adet olmazsan haftaya tekrar kan ver
Ne durumdasın gelen giden varmı canimevet öyle yapacağım artık hayırlısı olsun diyelim
hayır canım adet olmadım kasıklarımda inanılmaz bi ağrı mide bulantısı devam, adet olucam gibi hissediyorum ama bekliyorumNe durumdasın gelen giden varmı canim