• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hamile miyimm ??🥹

Malesef ki o kadar çizgilere rağmen kanda negatif çıktı canim 0.5 çıktı progestan değerim de 25.gun 2.4 çıktı doktor yumurtan catlamis hamilelik oladabilir dedi adet zamanında gelir gecikmez olmazsa da dedi,benim adet erken geldi 25.gunde geldi pembe kahverengi ağrısız belimde çok hafif sızlama var o kadar oda arada , normalde adet günlerimde ilk gün bazen ilk iki gün iğne vuruluyorum iğne vurulmadim geçmez ama anlamadim
Adet kanaması değil de yerleşme kanaması olabilir mi acaba çünkü erken de geldi diyorsun belki daha kan da yükselecektir yükselmemiştir ya her şey olabilir

Malesef ki o kadar çizgilere rağmen kanda negatif çıktı canim 0.5 çıktı progestan değerim de 25.gun 2.4 çıktı doktor yumurtan catlamis hamilelik oladabilir dedi adet zamanında gelir gecikmez olmazsa da dedi,benim adet erken geldi 25.gunde geldi pembe kahverengi ağrısız belimde çok hafif sızlama var o kadar oda arada , normalde adet günlerimde ilk gün bazen ilk iki gün iğne vuruluyorum iğne vurulmadim geçmez ama anlamadim
Benim progesteron değerim 17.2 çıkmış kan değerim 0.100 nasıl bir mantık anlamadım

Bence senin kimyasal oldu. Kimyasal da kan daha bir kokulu oluyor. Bel ağrısı kasıklarda baskı oluyor. Başıma geldi tuvalette pıt diye birsey düştü sonra kanamam başladı bendinde teslerim pozitifti kan değerim 0.365 ti
Aaa gerçekten mi , benim çok ağrılı geçer bu ay çok rahat geçiriyorum anlamadım ama kanamam çok fazla

Canım benim ne pozitif test görüpte negatif olduğunu gördük yani nasıl böyle çıkar diyemeyiz sonuçta test…yıllardır bu işin içindeyimdir hani bilgime dayanarak yorum yapıyorum eğer çatlama günün kesinse çatlamadan sonra asla 7.günde gebelik olsa bile çıkmaz herzaman en erken ilişkiden yada catlaöadan 10 gün sonra çıkar yada çıktığını gördüm diyeyim..7.gün çıkan hiç duymadım eğer öyleyse ilk olacaksın😊 tabi tekrar söylüyorum catlama tarihinden eminsen..
Merhaba asla demişsiniz ama benim kızım yumurtlamadan 5 gün sonra testte çıktı predictor early de 4 kala da kırmızıydı. Şimdi diyeceksiniz ki erken yumurtlama olmuş olabilir ama hayır ben göğüs ucu hassasiyetinden anlayan biriyim yumurtlamayı ve tek ilişkiydi ilişki oldu ertesi sabah göğüs uçlarım sızlamıştı

Back