Premature Bebekler Kızlarrr bulussak toplassak bu guzel havalarda:D

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ben geliyorum canlar inş.bide YAĞMURCN gelicek in.kadıköyden alıcak beni berentos sonra yine konuşuruz kesin geleceğimi bildirir arz ederim efenim.

ben geliyorum canlar inş.bide YAĞMURCN gelicek in.kadıköyden alıcak beni berentos sonra yine konuşuruz kesin geleceğimi bildirir arz ederim efenim.

efenımmmmm ekmeyelım lutfen bebıslerınız kocaman ayol gelın yanı hastalık vs allah korusun kotu bısı olursa eywaallahh ama bu bulusma hepımıze ıyı gelıcek emınım cumadan arasalım

kızlar gelmede sıkıntı varmı ...az kısıyız zate bırının ısı fılan cıkarsa haber versın....

kızlar gelmede sıkıntı varmı ...az kısıyız zate bırının ısı fılan cıkarsa haber versın....

sıkıntı yok şekerim ben geliyorum saat 14:00 de kadıköy iskelesinde olacağım yalnız eminönünden motoramı bineyim beşiktaştan vapuramı kararsızım bi şekilde gelicem minnoşumla görüşürüz.

BENDE Bİ AKSİLİK OLMAZSA GELİYORE PREMATÜRE DEĞİLİZ AMA BİZİDE KABUL EDİN

şekerim saat 14.00 kadıköy iskelesinde olursun dimi?? hem ne demek premature annesi değilim kabul edin falan öyle bişi düşünme biz sen ve el muallim çok eski arkadaşlarız biliosun seni ne kadar sevdiğimi hem yusuf borayı göreceğim die yıllar sonra canlı canlı içimde anlatamadığım kıpırtılar var görüşmek üzere.

ya kızlar..............modaya naısl gıdılır kadıkoy ıskelesınden o yone arabamla nasıl gıderım sankı ıorada yoollar degıstı uzun sure o tarafa gecmedım bebeklerden dolayı..........gıdıs yonunde sıkıntı varmı ve parkyerı bulabılırmıyım üç bebekle sıkıntıda kalırım dıye endıselıyım ya.....oralar cok karısık vpark yerı bulamazsam yakınında sıkıntı olur

super ozlem ya sende gel....mınıgı sevelım...bebek sevmenın yerı olucak hepsıde cok kıymetlı bebekler.........harıka........baska gelen varmı varmı artıran son bı gun..................

super ozlem ya sende gel....mınıgı sevelım...bebek sevmenın yerı olucak hepsıde cok kıymetlı bebekler.........harıka........baska gelen varmı varmı artıran son bı gun..................

benimki biraz bebeklikden çıktı ama küçük bir cadı oldu süpürgesiz ama genede çok tatlılar çok kymetliler evet

kıslarrr ben modayı tam bilmiyorum çay bahcesine felan gittim ama kadıköy iskelesinden gelenlerle orada buluşup yürüsek olmaz mı:)) saat 2 de eminönüne giden büyük iskele önündeki bankamatiklerin orada olurum inşallah.bide plastik tabak felan demişsiniz nereye nasılgidicez ne yapıcaz ona göre bende bişeyler hazırayım yada alayım

özelden detaylar ıcın numaramı yolladım

baska gelecek varmı...........beren ben ıns bır kızımla gelıyorum ..yardımcımın ısı cıktı malesf üçüule yalnız gelemem.....ıns gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…