• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kızlarrr bulussak toplassak bu guzel havalarda:D

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
saat çok güzel bana uyar c.tesi olması daha ii ...

diğer arkadaşlardanda bekliyoruz inş.sorun çıkmadan herkes gelir.:34:

saat çok güzel bana uyar c.tesi olması daha ii ...

diğer arkadaşlardanda bekliyoruz inş.sorun çıkmadan herkes gelir.:34:

selam.....cumatresı cok ıyı pazar olsaydı cok kalabalık oluyo oarası...........tamam ıns buyuk bı aksılık cıkmazsa gelıcem kızlarımla ıns....saat ıkı ıyı ama benımkılerın uyku saatı napalım o gunde az sekerleme yaparlar.....angelop supr sende varsan super canım..herkesı heyecanla beklıcem ıns ama nasıl bulıuscaz gırıs kapısında atasehır tarafında olabılır mesela yada sacınız kırmızı gul takın hehe .........gelen gelsın azda olsak farkeemez yeterkı guzel gecsın.....berentos canım neler alalım mesela ben sımıt ve pogacaları alarım...öle olursa daha ıyı olur gıbı sız ne dersınız...napalım bırı ıceceklerı bırı bardakları fala zaten bardak tabak plastık alır atarız tasınmaya gerek......ozelden telımı yazaruım berentos....cok optummmmmm

selam.....cumatresı cok ıyı pazar olsaydı cok kalabalık oluyo oarası...........tamam ıns buyuk bı aksılık cıkmazsa gelıcem kızlarımla ıns....saat ıkı ıyı ama benımkılerın uyku saatı napalım o gunde az sekerleme yaparlar.....angelop supr sende varsan super canım..herkesı heyecanla beklıcem ıns ama nasıl bulıuscaz gırıs kapısında atasehır tarafında olabılır mesela yada sacınız kırmızı gul takın hehe .........gelen gelsın azda olsak farkeemez yeterkı guzel gecsın.....berentos canım neler alalım mesela ben sımıt ve pogacaları alarım...öle olursa daha ıyı olur gıbı sız ne dersınız...napalım bırı ıceceklerı bırı bardakları fala zaten bardak tabak plastık alır atarız tasınmaya gerek......ozelden telımı yazaruım berentos....cok optummmmmm

modaya gıtmıyormuyuzzz:D senın dedıgın yerde olur alalım bısıler toplasalımmmmm... Tamam cnm yaz cebını ararım

ya ben demek yanlıs anlamısım ben botanık bahce sandım ya....moda mı..orda rahat nere varkı..bılmem kı.....ama tekrar dusunelım..netlestırelım ıns...

valla bende çok heyecanlıyım arkadaşlar 7 temmuzu iple çekiyorumm daha çok var ama sabırla beklicem 7 temmuzu biz neleri beklemedik dimi?
kaç kişi olursak olalım fark etmez 3 5 kişi yeterki buluşalımmm haydi diğer kızlar sizleride bekliyoruz.:52::55::55::55:

ben de gelmeyi çok çok isterdim, maltepe fındıklıdayım ben de... ama benim minnoş daha 3 hafta oldu küvözden çıkalı. çok zor gelmem. 7 temmuz kadıköy moda çay bahçesinde saat 2 de di mi? Belki bir mucize olursa gelmeyi çok isterim. paylaşımlara çok ihtiyacım var..:)

ben de gelmeyi çok çok isterdim, maltepe fındıklıdayım ben de... ama benim minnoş daha 3 hafta oldu küvözden çıkalı. çok zor gelmem. 7 temmuz kadıköy moda çay bahçesinde saat 2 de di mi? Belki bir mucize olursa gelmeyi çok isterim. paylaşımlara çok ihtiyacım var..:)

pardon yaw. tee 2011 imiş yanlışlık oldu:)

bebegın daha cok kucuk getırmenı ıstemem ama annene falan bırakabılırsen sen gel bıraz gene paylasırız konusuruz dertlesırız:)

selam...baska gelen yokmu kac kısı olduk pekı...serıfe kesın gelıyosun ıns dımı....ıns sıkıntı cıkmazsa bende gelıcem bakalım...bıde berentos var yanı uc anne mı...olucaz......

ındepande sende varsın dımı....bıde bebeklerı sevmeye gelıcek bı arkadas var.....baska gelen kımler var:16:

Back