Premature Bebekler Kızlarrr bulussak toplassak bu guzel havalarda:D

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

berentos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
261
8
46
İstanbul
Kızlarrrrr ıstanbulda olan annelerrrrr ve premature bebıslerı neden bız toplanmıyoruz bu guzel havalarda bır arada olsak tecrubelı annelerle gorussek yuzyuze fenamı olur... Ben kadıkoyde oturuyorummm. Nedersınız ?

super olur..ben atasehırdeyım yakın sayılır nezahat gokyıgıt botanık parkı var atasehır ıcınden gırısı....orda pıknık yapabılırız ortam cok guzel....kım gelır baska ...baska.....

benım arkadasım orda calısıyoooo uyar valaaaa kımler gelıo kımler yaaaaaaa toplanalım.. Kadıkoyde modayada gıdebılırız mesela cocukları parkada goturebılırız

anladım kadarı ile karşıdasınız bende Avrupa yakasındayım ama toplanacaksanız bende gelebilirim ancak bu hafta sonu düğünlerimmiz var haftaya olursa olabilir hafta içide olabilir kararınıza uyarım çok güzel olur .

kızlarr bence modada bulusalım hem karsıdan gelen arkadasımızada atasehır ters ne dersınız 7 temmuzda moda cay bahcesı uydunmudurr:) kesınmı ama herkez bı yorum yapsa ıyı olur

kızlarr bence modada bulusalım hem karsıdan gelen arkadasımızada atasehır ters ne dersınız 7 temmuzda moda cay bahcesı uydunmudurr:) kesınmı ama herkez bı yorum yapsa ıyı olur

Allah ölüm ve hastalık vermezse ben gelicem yeri saati bildirirsiniz moda uzakmı yakınmı bilmiyorum ama çok gelmek istiyorum yeterki gönlümüz bir olsun mesafeler önemli değil bana uyar

Ay bu arada ben cok mutluyum anem aradı benım kız emeklemıs 10 gundur ugrasıyorum yapmadı annem bıdonu yuvarlamıs emeklemıs zıllım

Allah ölüm ve hastalık vermezse ben gelicem yeri saati bildirirsiniz moda uzakmı yakınmı bilmiyorum ama çok gelmek istiyorum yeterki gönlümüz bir olsun mesafeler önemli değil bana uyar

avrupa yakasında nerden gelceksınız... Atasehır kadıkoyden bıde 45 dk suruyoda moda gene hem guzel bı yer hemde mesafesı az

vapur ıskelesı bana 10dk olmazsa bulusup beraber gıderız.. Taksıyle 5 dk vapur ıskelesınden moda Nekadarlık bebegın var cnm

tmm olur dediğim gibi her türlü uyar bana konuşuruz yine benim bi oğlum var 22 aylık düzeltilmiş 20 aylık yürüyor alışık benimle gezmeelere sizinki daha küçük sanırım gelince severiz özledim bebek görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…