Kızlarr yardım edin nolur stresten ölücem 😔

Ilk iliskide illa ki acir. Kendinizi kasmayin ama. Ic kisimda dikisiniz olmadiysa cok sorun olmaz

Ne kadar acıyabilir ki.
Doğum yapmışsınız ondan daha büyük bir olay değil sonuçta

Bende aynı durumundayım ama şuan farklı şehirlerdeyşz korkuyorum ama ilk geceki kadar zor olmaz Hele ki normal doğum Yapmışsın doğumdan sonra korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum o yüzden rahat ol benve birde dikişler iyileşmedi ya

O kadar genişledi derken? Kac kg dogurdunuz kac tane dogurdunuz normalde pek bir şey hissetmiyorsunuz. E hani topluyor vajina kendini diyorlar
Valla bebeğim 2900 yani mini minnacık koluyla birlikte geldi kesi atıldı vs vs derken ben de korkmuştum dikişler var canım yanar falan diye ama açılma o açılma daha da kapanmadı. İnşallah sizinki toparlamistir

Ben daha doğum yapmadım kesi genelde atiliyormus ama 2. Dogumdan sonra cocuk 3500 civarlarindaysa açılma olur diyorlardi hep arastirdigimda. Sizin kac ay oldu ki toplarlamadi? Bir korktum hissetmiyorum falan deyince siz

Ben daha doğum yapmadım kesi genelde atiliyormus ama 2. Dogumdan sonra cocuk 3500 civarlarindaysa açılma olur diyorlardi hep arastirdigimda. Sizin kac ay oldu ki toplarlamadi? Bir korktum hissetmiyorum falan deyince siz
Anamm ben doğum yaptınız saniyodum yaaa korkma canım gerçekten niyetin tedirgin etmek değildi . Beni istisna kabul edebilirsin her çocuk koluyla gelip anasının orasını yirtmaya çalışmıyo. Yengem iki çocuk doğurdu ikisi de 4kilo üzerindeydi ve hiç böyle sorunlar yaşamadı ben de irat kaçırma falan başladı yani sadece onunla alakalı değil karın kaslarimda sorun vardı. Hem ben hiç ikinamadim . Allah sana güç kuvvet versin . Sağlıkla huzurla doğur inşallah

Valla ben de bir sürü dikiş vardı ilk doğumda, 40ım çıkmadan doktora ne zaman ilişki olabilir diye sormuştum iyi dayanmışsın Hiç acımaz merak etme.

yok dogum sancısıyla alakası yok tabi:) yani dedigim gibi biz de bayagi ara vermistik, sadece yanma gibi oluyordu.. dedigim gibi psikolojik oluyor genelde.. rahat olmaya çalısın
bir de bazı yorumlarda genisleme falan denmis, kızım 3700 kg yakın dogdu hic öyle bir sey yasamadim..

Birde konu sahibi korkuyorsanız ilk gün için yağ sürün. Kayganlastirixi bir kereye mahsus bence çok etkiliyor

Normal doğum yaptım. Doğum 15 dk, dikişler 25 dk sürdü. Bunu, ne kadar çok kesiğim/dikişim olduğunu anlaman için söylüyorum. 45 gün zor dayandı eşim denedik ve inan hiç acım olmamıştı. Hamilelikteki gibi biraz dikkatli olduktan sonra bi sıkıntı olmuyo. Sonra zaten ona da gerek kalmıyo. Sen kendini boşuna korkutma yani

3 buçuk ayda normale dönmesi lazımdı. Benim iki ayda dönmüştü. Normal doğum sonuçta.

Sadece kanama mı oldu ağrı duydunuz mu

Amann maşallah maşallah benimde öyle olur inşallah benim de dikişleriim vardı 1 hafta anca sürdü sonrasında çok rahattım ama ilişki düşüncesi beni kasıp duruyoo işte o yüzden tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…