Ne kadar acıyabilir ki.3.5 ay önce normal doğum yaptım hafif dikiş var çok diil ama ben hala ilişki yaşamadım çok korkuyorum ağrı yaşıyıcam diye çoğu kişi acı duymuş çünkü bende çok korkuyorum tecrübeli dostlardan tavsiye istiyorum yardım edin daha fazla kaçamıyorum eşimden
Bende aynı durumundayım ama şuan farklı şehirlerdeyşz korkuyorum ama ilk geceki kadar zor olmaz Hele ki normal doğum Yapmışsın doğumdan sonra korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum o yüzden rahat ol benve birde dikişler iyileşmedi ya3.5 ay önce normal doğum yaptım hafif dikiş var çok diil ama ben hala ilişki yaşamadım çok korkuyorum ağrı yaşıyıcam diye çoğu kişi acı duymuş çünkü bende çok korkuyorum tecrübeli dostlardan tavsiye istiyorum yardım edin daha fazla kaçamıyorum eşimden
Valla bebeğim 2900 yani mini minnacıkO kadar genişledi derken? Kac kg dogurdunuz kac tane dogurdunuz normalde pek bir şey hissetmiyorsunuz. E hani topluyor vajina kendini diyorlar
Ben daha doğum yapmadımValla bebeğim 2900 yani mini minnacıkkoluyla birlikte geldi kesi atıldı vs vs derken ben de korkmuştum dikişler var canım yanar falan diye ama açılma o açılma daha da kapanmadı. İnşallah sizinki toparlamistir
Anamm ben doğum yaptınız saniyodum yaaaBen daha doğum yapmadımkesi genelde atiliyormus ama 2. Dogumdan sonra cocuk 3500 civarlarindaysa açılma olur diyorlardi hep arastirdigimda. Sizin kac ay oldu ki toplarlamadi? Bir korktum hissetmiyorum falan deyince siz
yok dogum sancısıyla alakası yok tabi:) yani dedigim gibi biz de bayagi ara vermistik, sadece yanma gibi oluyordu.. dedigim gibi psikolojik oluyor genelde.. rahat olmaya çalısınKasmak hemen acı duymaya sebep oluyo zaten inşallah kasmadan ağrısız acısız bi ilişki yaşayabilirim bugün denicem yeter artık stresten hiçbişeyden keyif alamaz oldumdoğum sancısı kadar da ağrı duymam heralde dimi
Hormonlar dsgisio ya ben emzirince. Çok isteksizlik mesela bide eşik sağlıkçı xoronay girdi ilk zamanlar eve gelemeiyordu dört ay birbirimize bile sarilamadk düşünün3buçuk ay adamı da geçtim siz nasıl dayandınız
Esiniz baya anlayislismis 3bucuk ay baya sabretmis adam bazi adamlar varki dogumdan sonraki 1 ayin gecmesini iple cekiyo seninki 3bucuk ay olmus tebriklerVallahi öyle eşim çok anlayışlı ama artık yeter diyor ama ben çok korkuyorum
Normal doğum yaptım. Doğum 15 dk, dikişler 25 dk sürdü. Bunu, ne kadar çok kesiğim/dikişim olduğunu anlaman için söylüyorum. 45 gün zor dayandı eşimKasmak hemen acı duymaya sebep oluyo zaten inşallah kasmadan ağrısız acısız bi ilişki yaşayabilirim bugün denicem yeter artık stresten hiçbişeyden keyif alamaz oldumdoğum sancısı kadar da ağrı duymam heralde dimii
3 buçuk ayda normale dönmesi lazımdı. Benim iki ayda dönmüştü. Normal doğum sonuçta.3.5 ay önce normal doğum yaptım hafif dikiş var çok diil ama ben hala ilişki yaşamadım çok korkuyorum ağrı yaşıyıcam diye çoğu kişi acı duymuş çünkü bende çok korkuyorum tecrübeli dostlardan tavsiye istiyorum yardım edin daha fazla kaçamıyorum eşimden
Sizden bişiy talep etmedim yorum yapmak zorunda da diilsiniz !Ben anlamadım bi napalım elinizden mi tutalım, sırtınıza mı vuralım beline kuvvet diye.
Sadece kanama mı oldu ağrı duydunuz muYa hayır tabi ki artık dikiş filan yok orada , eskiden nasılsa öyle hatta daha geniş bile olabilir doğumdan kaynaklı. Dikişli kısım acıyacak diye düşünme. Sadece uzun bir süre ara verince bir miktar rahatsızlık hissedebilirsin ilk anlarda kasarsan. Sezaryen doğum yaptım ama hamilelik + sonrası uzuuuun bir süre yaklaşık bir yıl kadar ilişkiye ara verdiğimiz için benim doğum sonrası ilk ilişkide kanamam olmuştu biraz.
İnşallah öyle olur yaakorkmana gerek yok hıcbırsey olmaz
Amann maşallah maşallah benimde öyle olur inşallahNormal doğum yaptım. Doğum 15 dk, dikişler 25 dk sürdü. Bunu, ne kadar çok kesiğim/dikişim olduğunu anlaman için söylüyorum. 45 gün zor dayandı eşimdenedik ve inan hiç acım olmamıştı. Hamilelikteki gibi biraz dikkatli olduktan sonra bi sıkıntı olmuyo. Sonra zaten ona da gerek kalmıyo. Sen kendini boşuna korkutma yani
Beni hiç bunaltmaz sağolsun canım eşimEsiniz baya anlayislismis 3bucuk ay baya sabretmis adam bazi adamlar varki dogumdan sonraki 1 ayin gecmesini iple cekiyo seninki 3bucuk ay olmus tebrikler