Yaa düzelttim hemen canım yazmamışım.3.5 ay önce doğum yaptım3 bucuk aymı yılmı?
3.5 ay canım3 bucuk aymı yılmı?
Valla iyi kacmıs sın 3. Bucuk ay ben adamla görüşmesem ne olur bilmiyorum yaniYaa düzelttim hemen canım yazmamışım.3.5 ay önce doğum yaptım
Vallahi öyle eşim çok anlayışlı ama artık yeter diyor ama ben çok korkuyorumValla iyi kacmıs sın 3. Bucuk ay ben adamla görüşmesem ne olur bilmiyorum yaniee bunun Hamıleliği de vardı bence acımaz baya gecmiş uzerımden
Benım eşimde cok anlayışlı ama en fazla bir iki hafta anlar benıVallahi öyle eşim çok anlayışlı ama artık yeter diyor ama ben çok korkuyorum
Ben acı yaşamadım çünkü maşallah o kadar genişledi ki artık normalde de bişey hissetmiyorum3.5 ay önce normal doğum yaptım hafif dikiş var çok diil ama ben hala ilişki yaşamadım çok korkuyorum ağrı yaşıyıcam diye çoğu kişi acı duymuş çünkü bende çok korkuyorum tecrübeli dostlardan tavsiye istiyorum yardım edin daha fazla kaçamıyorum eşimden
Evet psikolojik büyük ihtimalle ama ben de bu durumu yaşayanlar var mı diye buraya yazdım ne yaparsam ağrı yaşamam felan tavsiye amaçlı soruyorumE deneyip goreceksiniz
Dogum sonrasi agri sizi olaylarinin cogu psikolojik. Size burdan yardimci olamayiz dolayisiyla