Kızlarr yardım edin nolur stresten ölücem 😔

Evremm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
63
20
30
3.5 ay önce normal doğum yaptım hafif dikiş var çok diil ama ben hala ilişki yaşamadım çok korkuyorum ağrı yaşıyıcam diye çoğu kişi acı duymuş çünkü bende çok korkuyorum tecrübeli dostlardan tavsiye istiyorum yardım edin daha fazla kaçamıyorum eşimden

Ben acı yaşamadım çünkü maşallah o kadar genişledi ki artık normalde de bişey hissetmiyorum acısa da azıcık acır ne kadar acıyacak zaten normal doğum yapmış bi anne neyden ne kadar korkabilirsiniz

yok acımıyor zaten 3,5 ay olmuş...dikişi falan kalmamıştır iyileşmiştir yani...
Şuan doğum yapmadan önceki hali gibi korkmana gerek yok

Evlendiğinde vajinismuslu biriydim güç bela atlattım, hamile kaldım ve normal doğum yaptım kendime şaşırıyorum hala. Benimde düşündüğüm tek şey doğumdan sonraki ilk ilişkinin hissettireceği acıydı. Ben kırkınız çıktıktan sonra yaşadım ama asla bi acı hissetmedim seninki 3,5 ay olmuş. Kendini kasmadığın sürece hiç dikiş yokmuş gibi normal davran göreceksin ki birşey hissetmeyeceksin

3.5 ay nasıl dayandınız ya

şaka bir yana doktor onay verdiyse bence deneyin. ön sevişmeyi uzun tutun, kayganlaştırıcı kullanın mesela. ama en önemlisi siz kendinizi fikren hazır hissedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…