Kızlarr yardım edin nolur stresten ölücem 😔

İşte beni anlayan bi arkadaş Ben de vajinismus sıkıntısı yaşadım ve atlattık sonra hamile kalıp normal doğum yaptım vee aynenn hala kendime şaşırıyorum nasıl yaptığıma SiZ hiç avı hissetmediniz sanırım ne güzel evet benim 3.5 ay oldu umarım ben de atlatırım ilk ilişki sıkıntısınıı

E deneyip goreceksiniz
Dogum sonrasi agri sizi olaylarinin cogu psikolojik. Size burdan yardimci olamayiz dolayisiyla

Kesinlikle katılıyorum yaşamış biri olarak ilk doğumdan sonra bizzat yaşadım kaç tane doktora gittim hiç bir sorun yok dediler hepsi pskolojik olduğunu söyledi daha sonra normale döndük

3.5 ay nasıl dayandınız ya

şaka bir yana doktor onay verdiyse bence deneyin. ön sevişmeyi uzun tutun, kayganlaştırıcı kullanın mesela. ama en önemlisi siz kendinizi fikren hazır hissedin.
Vallahi dayandım ben ama eşim dayanamıyor artık haklı olarak Doktorum bi sıkıntı görmüyo beynimi rahatlatmam lazım ya gerçekten kendime diyorum normal doğum yapıp o ağrılara katlandın da bundan mı korkuyosun uff

Kesinlikle katılıyorum yaşamış biri olarak ilk doğumdan sonra bizzat yaşadım kaç tane doktora gittim hiç bir sorun yok dediler hepsi pskolojik olduğunu söyledi daha sonra normale döndük
Siz de ağrıyıcak diye mi ilişkiye giremiyodunuz yoksa ilişki de ağrı duyduğunuz için mi doktora gittiniz

Özel olucak belki ama vajinal birleşme çok acıtıyorsa, oral vs deneseniz? Bi süre sonra erkekler bunu bahane görüyor kaçmaz zorunda kalmazsınız hem

Özel olucak belki ama vajinal birleşme çok acıtıyorsa, oral vs deneseniz? Bi süre sonra erkekler bunu bahane görüyor kaçmaz zorunda kalmazsınız hem
Yanii benim amacım vajinal birleşmenin stresini atmak onu bi atlatayım da ne alaa

ben de normal doğum yaptim, sizin gibi korktum dogum.sonrası iliski sırasında da kendimi kastıgım için yanma ve aci hissediyordum.. dogum doktoruma söyledim, bana bir hap vermisti o zamanlar.. inanın dogumla hic alakasi yok tamamen psikolojik oluyor..

Kendinizi kasmadığımız zaman hiç acı duymadınız mıı

Kendinizi kasmadığımız zaman hiç acı duymadınız mıı
hayır, kasmayınca acı olmadı.. kasınca yeteri kadar ıslaklık olmuyordu sanırım, iliski sonrasi bile yanma devam ediyordu.. özellikle de regl olmaya basladıktan sonra hic bir sorun kalmadı..

hayır, kasmayınca acı olmadı.. kasınca yeteri kadar ıslaklık olmuyordu sanırım, iliski sonrasi bile yanma devam ediyordu.. özellikle de regl olmaya basladıktan sonra hic bir sorun kalmadı..
Kasmak hemen acı duymaya sebep oluyo zaten inşallah kasmadan ağrısız acısız bi ilişki yaşayabilirim bugün denicem yeter artık stresten hiçbişeyden keyif alamaz oldum doğum sancısı kadar da ağrı duymam heralde dimii

Ya hayır tabi ki artık dikiş filan yok orada , eskiden nasılsa öyle hatta daha geniş bile olabilir doğumdan kaynaklı. Dikişli kısım acıyacak diye düşünme. Sadece uzun bir süre ara verince bir miktar rahatsızlık hissedebilirsin ilk anlarda kasarsan. Sezaryen doğum yaptım ama hamilelik + sonrası uzuuuun bir süre yaklaşık bir yıl kadar ilişkiye ara verdiğimiz için benim doğum sonrası ilk ilişkide kanamam olmuştu biraz.

O kadar genişledi derken? Kac kg dogurdunuz kac tane dogurdunuz normalde pek bir şey hissetmiyorsunuz. E hani topluyor vajina kendini diyorlar

Yahu niye acisin ..yani bazen insan ne diyecegini bilmiyor

Benim sezeryandi ama benimki adam ak kırkımı beklemeyemedi Ne sabırlı eşler varmış 3 birde buçuğu varr

Ben de normal doğum sonrası acı yaşamayanlardanım ve hatta şöyle söyleyeyim utanmadan, biraz zevk alma kısmı artmış bile olabilir doğum sonrası öyle bise
Kendini yeterince rahat ve hazir hissedersen öncekilerden çok daha farklı güzellikte olduğunu belki sen de anlarsın, doğum doğamızda var doğumdan ve sonrasından korkmayın, kadinliginizdan çekinmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…