İşte beni anlayan bi arkadaşEvlendiğinde vajinismuslu biriydim güç bela atlattım, hamile kaldım ve normal doğum yaptım kendime şaşırıyorum hala. Benimde düşündüğüm tek şey doğumdan sonraki ilk ilişkinin hissettireceği acıydı. Ben kırkınız çıktıktan sonra yaşadım ama asla bi acı hissetmedim seninki 3,5 ay olmuş. Kendini kasmadığın sürece hiç dikiş yokmuş gibi normal davran göreceksin ki birşey hissetmeyeceksin
E deneyip goreceksiniz
Dogum sonrasi agri sizi olaylarinin cogu psikolojik. Size burdan yardimci olamayiz dolayisiyla
Vallahi dayandım ben ama eşim dayanamıyor artık haklı olarak3.5 ay nasıl dayandınız ya
şaka bir yana doktor onay verdiyse bence deneyin. ön sevişmeyi uzun tutun, kayganlaştırıcı kullanın mesela. ama en önemlisi siz kendinizi fikren hazır hissedin.
İnşallah atlatıcam bu durumuu3.5 ayda ne yaralar iyileşiyor. Korkacak bisey yok yazık adama
Siz de ağrıyıcak diye mi ilişkiye giremiyodunuz yoksa ilişki de ağrı duyduğunuz için mi doktora gittinizKesinlikle katılıyorum yaşamış biri olarak ilk doğumdan sonra bizzat yaşadım kaç tane doktora gittim hiç bir sorun yok dediler hepsi pskolojik olduğunu söyledi daha sonra normale döndük
Evet kayganlaştırıcı kullanıcam mutlakaAci dikis kaynakli olmaz da, emzirme doneminde hormonlardan dolayi kuruluk oluyor. Denersiniz, olmazsa kayganlastiriciyla devam edersiniz.
Yanii benim amacım vajinal birleşmenin stresini atmak onu bi atlatayım da ne alaaÖzel olucak belki ama vajinal birleşme çok acıtıyorsa, oral vs deneseniz? Bi süre sonra erkekler bunu bahane görüyor kaçmaz zorunda kalmazsınız hem
Kendinizi kasmadığımız zaman hiç acı duymadınız mııben de normal doğum yaptim, sizin gibi korktum dogum.sonrasıiliski sırasında da kendimi kastıgım için yanma ve aci hissediyordum.. dogum doktoruma söyledim, bana bir hap vermisti o zamanlar.. inanın dogumla hic alakasi yok tamamen psikolojik oluyor..
hayır, kasmayınca acı olmadı.. kasınca yeteri kadar ıslaklık olmuyordu sanırım, iliski sonrasi bile yanma devam ediyordu.. özellikle de regl olmaya basladıktan sonra hic bir sorun kalmadı..Kendinizi kasmadığımız zaman hiç acı duymadınız mıı
Kasmak hemen acı duymaya sebep oluyo zaten inşallah kasmadan ağrısız acısız bi ilişki yaşayabilirim bugün denicem yeter artık stresten hiçbişeyden keyif alamaz oldumhayır, kasmayınca acı olmadı.. kasınca yeteri kadar ıslaklık olmuyordu sanırım, iliski sonrasi bile yanma devam ediyordu.. özellikle de regl olmaya basladıktan sonra hic bir sorun kalmadı..
Ya hayır tabi ki artık dikiş filan yok orada , eskiden nasılsa öyle hatta daha geniş bile olabilir doğumdan kaynaklı. Dikişli kısım acıyacak diye düşünme. Sadece uzun bir süre ara verince bir miktar rahatsızlık hissedebilirsin ilk anlarda kasarsan. Sezaryen doğum yaptım ama hamilelik + sonrası uzuuuun bir süre yaklaşık bir yıl kadar ilişkiye ara verdiğimiz için benim doğum sonrası ilk ilişkide kanamam olmuştu biraz.Kasmak hemen acı duymaya sebep oluyo zaten inşallah kasmadan ağrısız acısız bi ilişki yaşayabilirim bugün denicem yeter artık stresten hiçbişeyden keyif alamaz oldumdoğum sancısı kadar da ağrı duymam heralde dimii
O kadar genişledi derken? Kac kg dogurdunuz kac tane dogurdunuz normalde pek bir şey hissetmiyorsunuz. E hani topluyor vajina kendini diyorlarBen acı yaşamadım çünkü maşallah o kadar genişledi ki artık normalde de bişey hissetmiyorumacısa da azıcık acır ne kadar acıyacak zaten normal doğum yapmış bi anne neyden ne kadar korkabilirsiniz
nasil desem bilemedim kisa kesicem o yüzden korkmaniza gerek yokVallahi öyle eşim çok anlayışlı ama artık yeter diyor ama ben çok korkuyorum
Benim sezeryandi ama benimki adam ak kırkımı beklemeyemedi3.5 ay önce normal doğum yaptım hafif dikiş var çok diil ama ben hala ilişki yaşamadım çok korkuyorum ağrı yaşıyıcam diye çoğu kişi acı duymuş çünkü bende çok korkuyorum tecrübeli dostlardan tavsiye istiyorum yardım edin daha fazla kaçamıyorum eşimden