ya 10 gün varsa adetine belli olması imkansız ama, çift çizgi silik de olsa hamile olduğunu gösterir ama idrar testinde bunun şu aşamada belli olması imkansız, belki test bozuktur yeniden bi tane alıp yapsana, onda da aynısı olursa kan testi yaptır ve dra git. bak benim adetimden bikaç gün geçmişti, ben hamile olduğuma ihtimal vermiyodum,arkadaş illaki test yapcaksın dedi zorla kolumdan sürüklyip eczaneye götürdü, neyse testi aldık işyerinin tuvaletinde yaptık, tek çizgi çıktı, bende bak gördünmü hamile değilmişim dedim, o da kız testi atma ben de yapiim belki hamileyimdir diye gırgır yaptı, gülüştük falan sonra ben testi bi köşede bırakıp elimi yıkamaya lavaboya doğru gittim,o sıra da arkadaş tuvaletteydi halen, sonra yeniden testin olduğu yere geri döndüm, arkadaşa da hadi be napıyon içerde daha diye gırgır geçiorum, tesadüfen gözüm teste ilişti bi baktım çift çizgi oluşmuş, bi tanesi çok silik, arkadaşa kız bu iki çizgi oldu ama çok silik dedim, bi heyecanla çıktı tuvaletten bi baktı kızım hamilesin sen dedi, yani demek istediğim çizgi silik de olsa hamilesin demekmiş, ama sen ikinci test tek çizgi çıktı diyosun, biraz bekledin mi, hemen sonuç vermiyo bikaç dakika bekliceksin, bi de bunun açlıkla toklukla bi alakası yok canım, kan şekeri mi bu açlığa tokluğa göre değişsin kaydirigubbakcemile3