teşekkr ederim hayatım inşallah ikimizde hamişizdir :CüvCüv: bende çok etkilendim rüyadan inanılmaz dün gece o rüyadan çnce allahım eğer bi armağan bahşettiysen bana lütfen bi şekilde göser yarabbim hayırlısı neyse onu weriirsin ne eylersen güzel hayırlı eylersin sen bizleri ewlatsız bırakma yarabim diye dua ettim de uyudum sonra bu rüyayı gördüm o yüzden çok etkilendim zaten unutma canım allah bizi hiç bi zaman yanlız bırakmaz hep yanımızda yüreğimizi içimizi herşeyi biliyor we yüce rabbim kullarını çok sewiyor bizim için her zaman iyi olduğumuz sürece iyi şeyler gösterecektir hayatımızda bu yüzden bazen diyorumki bu kadar istemekte iyi değil tuttturmak iyi değil zamanında gelsin sağlıklı olsun bebişlerimiz erken gelip allah korusun yazdıysa bozsun erken gelipte sağlıksız yada başka bi problemle dünyaya gelicekse zamanında gelsin sağlıklı gelsin mutlu gelsin daha iyi :CüvCüv: abiki hepimiz istiyoruz bir an önce kawuşalım ama sabır etmek gerekiyor inan bana sabırla gelen bebişin tadı 1 ka daha alı olucaktır eminim meleğim allah senin içinde benim içinde hepimiz içinde en hayırlısını yazsın canım mutlu günler görelim hepbirlikte sırt sırta yanyana dostça... gönlünden geçenlere kawuşursun inşallah canım allah hepimizi en kısa zamanda meleklerimize kawuştursun
incir kürü we soğan kürüne başlayalım regl olursak :) bizimkilerede bol bol keçiboynuzu :) hihoyyythihoyyyt çalışmadan da bişi olmaz:) hihoyyythihoyyyt