kizlarr lütfen yardım edin !!!

Canım dün gittim ben ama acil doktoru baktı orta kulak iltihabi dedi bi ağrı kesici yaptı birde damla yazdı bu kadar . Hiç bişey söylemedi başka . Çok tsk ederim gece gece vaktini ayirip ilgilendiğiniz için . Hepinize çok tskler sağolun.

tabii canim benim burada hepimizin amaci ayni ben senin yerinde olsam bende ayni tepkiyi verirdim..insan sagligi sonucta..sadece daha yazacaktim yarim kaldi ilk yazdigim oyuzden yanlış anlasildim...akintiyi duyunca zaten diger yorumlarim ona gore oldu...bu arada sen nasilsin simdi...kulak problemin tam olarak gecti mi?

Düzenli kbb hastasıyım :) Akıntıyı 1 ay falan hastahanede yatarak kuruttular, sonrasında zarlardan ameliyat oldum çok şükür köklü sorunlar kalmadı. Ama grip vb hastalıkları herkes gibi atlayamıyorum herşey kulağımdan çıkıyor. 2 gün önce doktordaydım mesela basınç varmış 2 gün ödüm koptu zara mı birşey oldu diye çok şükür birşey yokmuş. Arkadaşın konusuda üstüne gelince üzüldüm onada, zor ya sağlığının bozulması Allah kimseye vermesin.

sen tatlim yarin ilk is kbb dr. git mutlaka...tedavini uygula... su anda degil bir daha kulak agrin oldugunda benim ilk yazdigim burun damlasini soyledigim sekil BURUNA damlat..bu kadar sikinti yasamana gerek kalmaz insaallah..birde buruna damlayi damlatinca bir sure yatili kal mutlaka ki damla iyice gidecegi yere yerlessin...bir de burun damlasindan sonta buruna herhangi baska bir sey ne damlat ne de sık. ..burun temizligi yapmak istiyorsan damlatmadan ONCE yap bir iki dk.sonra damlayi damlat...bir an once iyilesmen dileğiyle. ..

Sağol canım benim inşallah biran önce diner bu agrilarim( önerilerini uygukayacagim tatlım . Iyi geceler çok sağol desteğin bilgilerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…