kizlarr lütfen yardım edin !!!

benim bi arkadaşımın çocukları sürekli orta kulak iltihabı geçirirler soğanın baş kısmını kesince gelen süt gibi bir sıvı var onu damlatır kulaklarına.iyi geldiğini söyler ama ben hiç denemedim daha doğrusu çok şükür öyle bi sıkıntım olmadı.. yapıp yapmamak size kalmış birşey.. kesin yapın diyemem. Rabbim şifa versin

Yarın alicam bu damlayı canım mutlaka tskler

Canım benim dediğim burun damlası. ..kulak iltihabı Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..

ama sen şimdi antibiyotik kulak damlası kullandığını soyledin ve kulağında akıntı varmış. .Bu durumda iyi bir doktora görünen lazım. ..her akıntı da antibiyotik li kulak damlası kullanılmaz seni korkutma istemiyorum ama riskli? Doktora gittiğinde akıntı var mıydı? doktoruna güveniyor musun? Ilk firsatta hemen başka bir doktora git?

Yapıp yamamak sana kalmış, ben yaptım ağrım geçti, soğanı kes ortadan içine bir kulak çöpü sok, ıslansın soğan suyuyla ve bunu kulağına değdir, inanamamıştım hemen kesmişti ağrımı

kizlar lütfen kulakta akinti varsa kulak zari birikmis olan sivinin baskisina daha fazla dayanamayıp delinmis olabilir...cunku olusan odem sivinin devir daim yapmasini engelliyor ve o da kulak zarina baski yapiyor..bu durumda kulaga herhangi birsey damlatmak cok riskli... lutfen bu durumda iyi bir hekim kontrolune girmeden kulaga birsey damlatmayin!

Canım benim dediğim burun damlası. ..kulak iltihabı Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..

ama sen şimdi antibiyotik kulak damlası kullandığını soyledin ve kulağında akıntı varmış. .Bu durumda iyi bir doktora görünen lazım. ..her akıntı da antibiyotik li kulak damlası kullanılmaz seni korkutma istemiyorum ama riskli? Doktora gittiğinde akıntı var mıydı? doktoruna güveniyor musun? Ilk firsatta hemen başka bir doktora git?
Canım akıntı bugün başladı .
Hafta sonu olduğu için poliklinik kapalıydi acile gittim açıldı doktor yazdı ilacı bana . Birde soğan deneyeceğim şimdi . Ayy baş bölgem komple agriyor kulaktan dolayi ya :( siprogut kulak damlası kullanıyorum verdiği ilaç bu.

benim bi arkadaşımın çocukları sürekli orta kulak iltihabı geçirirler soğanın baş kısmını kesince gelen süt gibi bir sıvı var onu damlatır kulaklarına.iyi geldiğini söyler ama ben hiç denemedim daha doğrusu çok şükür öyle bi sıkıntım olmadı.. yapıp yapmamak size kalmış birşey.. kesin yapın diyemem. Rabbim şifa versin
Bende soğan deneyeceğim canım şimdi ; (

kizlar lütfen kulakta akinti varsa kulak zari birikmis olan sivinin baskisina daha fazla dayanamayıp delinmis olabilir...cunku olusan odem sivinin devir daim yapmasini engelliyor ve o da kulak zarina baski yapiyor..bu durumda kulaga herhangi birsey damlatmak cok riskli... lutfen bu durumda iyi bir hekim kontrolune girmeden kulaga birsey damlatmayin!
£ Ayy korktum bir sabah olsaydı . Yaşadığım yer hastanelere çok uzak sabahi beklemekten başka çarem yok hastaneye gidebilmek icin:*

Gittim canım dün Dr damla verdi . Ama ağrı kesmiyor çok fena :KK43:
ağrı kesici vermedi mi? bende hep oluyor sıcak tutmak ve ovalamak hafifletiyor biraz
kulağın üzerine yatın aksın bir an önce sızlatıyor ama yapmak gerek
çok geçmiş olsun o ağrıyla uyunmuyor bilirim

Evet akıntı geliyor canım kulağımdan bu ağrı bende daha önce de olmuştu bi kaç kez ama bu kadar şiddetli değildi. :KK43:

daha once de sordum canim doktora gittiginde kulaginda akinti var miydi?

Sen alcam dedikten sonra karışmayacaktım ama yanlış damlarla kulak zarım delindi. İlaç tavsiyeyle kullanılır mı? insanlar yıllarını veriyor teşhis koymak için :)

korkma tatlim onerdigim kulak damlasi degil zararsiz burun damlasiydi...zaten arkadasa da akinti olduğunu soyledigi andan itibaren iyi bir hekim bulmasini ve tedaviye uymasi gerektigini de soyledim..simdiye kadar insanlarin sagligini bozacak hicbir oneri de bulunmadim...bilmedigim birsey ustune vebal alamam:(

korkma tatlim onerdigim kulak damlasi degil zararsiz burun damlasiydi...zaten arkadasa da akinti olduğunu soyledigi andan itibaren iyi bir hekim bulmasini ve tedaviye uymasi gerektigini de soyledim..simdiye kadar insanlarin sagligini bozacak hicbir oneri de bulunmadim...bilmedigim birsey ustune vebal alamam:KK43:
:((( canım sana da çok geçmiş olsun.

korkma tatlim onerdigim kulak damlasi degil zararsiz burun damlasiydi...zaten arkadasa da akinti olduğunu soyledigi andan itibaren iyi bir hekim bulmasini ve tedaviye uymasi gerektigini de soyledim..simdiye kadar insanlarin sagligini bozacak hicbir oneri de bulunmadim...bilmedigim birsey ustune vebal alamam:KK43:
Tatlım sana da çok tsk ederim bana yardımcı olmaya çalıştığın için yarın k.b.b uzmanına gidicem çok feci bir ağrı ya :(

Ne bilim yıllarca çektiğim konu ya panik yaptım :) Akıntıda normal değil yani onun için uygulanacak tedavi de başka, bende akıntı olduğu zaman hastahaneye yatmıştım mesela. Durumunun ne olduğunuda bilemeyiz ki :) Arkadaşta önemsesin doktorunun paçasından ayrılmasın.

Son düzenleme:
ağrı kesici vermedi mi? bende hep oluyor sıcak tutmak ve ovalamak hafifletiyor biraz
kulağın üzerine yatın aksın bir an önce sızlatıyor ama yapmak gerek
çok geçmiş olsun o ağrıyla uyunmuyor bilirim
Hayır sadece damla verdi benim midem de sorun olduğu için ağrı kesici sadece parola veya molit ıcebiliyorum onlarda çok fazla etkili değil bugün 4 tane parola içtim ama nafile .:*

Ne bilim yıllarca çektiğim konu ya panik yaptım :) Akıntıda normal değil yani onun için uygulanacak tedavi de başka, bende akıntı olduğu zaman hastahaneye yatmıştım mesela. Durumunun ne olduğunuda bileyiz ki :) Arkadaşta önemsesin doktorunun paçasından ayrılmasın.
Yarın doktora gidicem . Tekrardan tatlım bu geceyi atlatabilmekti zaten amacım. Çok tsk ederim verdiğin bilgiler için sana da cook geçmiş olsun Allah bi daha yasatmasin dayanilacak gibi değil.

Yarın doktora gidicem . Tekrardan tatlım bu geceyi atlatabilmekti zaten amacım. Çok tsk ederim verdiğin bilgiler için sana da cook geçmiş olsun Allah bi daha yasatmasin dayanilacak gibi değil.
Amin inşallah canım, sıcak havluyu yap akıntının üstüne yat sakinleştirir uyursun zaten. Allah şifa versin. İyi geceler

Hayır yoktu dum gittim doktora akıntı bugün sabah başladı canim:KK43:

akinti olabileceğini soylemismiydi?
doktorunun onerisiden cikma zaten bugünkü damlalarini damlatmissindir..yarin ilk is ya ona ya baska bir doktora git..akintiyi gorsunler...ona gore tedavine devam edersin...bundan baska kulaga herhangi bir mudahale de bulunma...birak yavas yavas aksin.sadece cikan akintiyi kulagin icine girmeden hijyeninden emin oldugun islak bir bezle nazikce sil..akinti daha gelecektir muhtemelen. ..baska da kesinlikle hicbir mudahele de bulunma doktorun soyledigi disinda...mikrop kapmaman lazim kulagin icine hic mudahele de bulunma...agrin maalesef olacak akinti bitene kadar...gecmis olsun...

Back
X