- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi denizkizi35
-
benim ilaçlarımdan kullanabilirsin :)
Gittim canım dün Dr damla verdi . Ama ağrı kesmiyor çok fenaMutlaka doktora git antibiyotik falan verir .
Ağrı kesicilerle erteleyerek sadece tedavi sürecini uzatırsın canım
Çok geçmiş olsun
Hemen deniyorum canım çok sağolHavluyu isit kulaginin ustune koy cok iyi geliyor
Evet çok kötü kulak ağrısı konuşmakta zorlaniyorum duymuyorum bogazim ağrıyor uyuyamiyorum ; (20 yıl kulaktan çektim şuan seni çok iyi anlıyorum da, Kulak tehlikeli amman uzmanına sormadan birşey yapma. Annem hemşire o bile güvenip birşey yaptırmaz ekstradan birşey vermez bana. Geçmiş olsun
Allah şifa versin canım, sen ilaçlarını düzenli kullan yetersiz buluyorsan başka bir doktora gidersin yarın. Bir dahaki tatilin kabusa dönmesin diye de kulaklarını tıka, (Normalde de duşta kulaklarını vazelinli pamukla yada tıkaçlarla tıkayıp bir süre koru) her nekadar ilaçlasalarda mikrop yuvası havuzlar :)Evet çok kötü kulak ağrısı konuşmakta zorlaniyorum duymuyorum bogazim ağrıyor uyuyamiyorum ; (
Yarın alicam bu damlayı canım mutlaka tsklerIliadin Pediatric DAMLA (sprey degil)yan yatar posizyonda 2 damla sık birkaç dakika bekle sonra diğer yanına dön aynısşekilde uygula...günde 2 kere 2ser damla olacak sekilde 3 gün tamamen düzelmez ise 5 gün en fazla kullanabilirsiniz...kulak iltihabı na en iyi o geliyor gozlemledigim kadari ile...
Amin canim .Aynen öyle .Allah şifa versin canım, sen ilaçlarını düzenli kullan yetersiz buluyorsan başka bir doktora gidersin yarın. Bir dahaki tatilin kabusa dönmesin diye de kulaklarını tıka, (Normalde de duşta kulaklarını vazelinli pamukla yada tıkaçlarla tıkayıp bir süre koru) her nekadar ilaçlasalarda mikrop yuvası havuzlar :)
Sen alcam dedikten sonra karışmayacaktım ama yanlış damlarla kulak zarım delindi. İlaç tavsiyeyle kullanılır mı? insanlar yıllarını veriyor teşhis koymak için :)Yarın alicam bu damlayı canım mutlaka tskler
Valla benim kulağıma soğan suyu damlatmışlardı günde bikaç kez, geçmişti. Ama şimdi yap desem bi türlü, yapma desem bi türlü. Kendin karar ver.Meraba kızlar aranızda yeniyim hepinize sevgiler öncelikle..
tatile gittim ve havuza girdim kulaklarim çok ağrıyor 3 gundur orta kulak iltihabi olmuşum ağrı kesici biraz hafifletiyor geri başlıyor evde yapabileceğim bişeyler var mı lütfen bilgisi olan yardım etsin(
Şimdiden cokk Teşekkürler. .
Dr gittim kızlar ilaç verdi antibiyotik damla ama o ağrı kesmiyor( çok kötü bir ağrı ya ( allah kimseye vermesin gerçekten . Çok tsk ederim kizlar
Yapiyorum suanBir arkadas daha yazmis. Risksiz bir oneri zaten. Sicak tutman cok ise yarayacaktir.
Evet akıntı geliyor canım kulağımdan bu ağrı bende daha önce de olmuştu bi kaç kez ama bu kadar şiddetli değildi.Canım antibiyotik kulak damlası değil mi? Bir şey soracağım kulağından akıntı geldi mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?