- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Evet annem daha önce agridiginda 1 kez bana damlatmisti.Valla benim kulağıma soğan suyu damlatmışlardı günde bikaç kez, geçmişti. Ama şimdi yap desem bi türlü, yapma desem bi türlü. Kendin karar ver.
Yarın alicam bu damlayı canım mutlaka tskler
Canım akıntı bugün başladı .Canım benim dediğim burun damlası. ..kulak iltihabı Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..
ama sen şimdi antibiyotik kulak damlası kullandığını soyledin ve kulağında akıntı varmış. .Bu durumda iyi bir doktora görünen lazım. ..her akıntı da antibiyotik li kulak damlası kullanılmaz seni korkutma istemiyorum ama riskli? Doktora gittiğinde akıntı var mıydı? doktoruna güveniyor musun? Ilk firsatta hemen başka bir doktora git?
Bende soğan deneyeceğim canım şimdi ; (benim bi arkadaşımın çocukları sürekli orta kulak iltihabı geçirirler soğanın baş kısmını kesince gelen süt gibi bir sıvı var onu damlatır kulaklarına.iyi geldiğini söyler ama ben hiç denemedim daha doğrusu çok şükür öyle bi sıkıntım olmadı.. yapıp yapmamak size kalmış birşey.. kesin yapın diyemem. Rabbim şifa versin
£ Ayy korktum bir sabah olsaydı . Yaşadığım yer hastanelere çok uzak sabahi beklemekten başka çarem yok hastaneye gidebilmek icin:*kizlar lütfen kulakta akinti varsa kulak zari birikmis olan sivinin baskisina daha fazla dayanamayıp delinmis olabilir...cunku olusan odem sivinin devir daim yapmasini engelliyor ve o da kulak zarina baski yapiyor..bu durumda kulaga herhangi birsey damlatmak cok riskli... lutfen bu durumda iyi bir hekim kontrolune girmeden kulaga birsey damlatmayin!
ağrı kesici vermedi mi? bende hep oluyor sıcak tutmak ve ovalamak hafifletiyor birazGittim canım dün Dr damla verdi . Ama ağrı kesmiyor çok fena
Evet akıntı geliyor canım kulağımdan bu ağrı bende daha önce de olmuştu bi kaç kez ama bu kadar şiddetli değildi.
Sen alcam dedikten sonra karışmayacaktım ama yanlış damlarla kulak zarım delindi. İlaç tavsiyeyle kullanılır mı? insanlar yıllarını veriyor teşhis koymak için :)
Hayır yoktu dum gittim doktora akıntı bugün sabah başladı canimdaha once de sordum canim doktora gittiginde kulaginda akinti var miydi?
korkma tatlim onerdigim kulak damlasi degil zararsiz burun damlasiydi...zaten arkadasa da akinti olduğunu soyledigi andan itibaren iyi bir hekim bulmasini ve tedaviye uymasi gerektigini de soyledim..simdiye kadar insanlarin sagligini bozacak hicbir oneri de bulunmadim...bilmedigim birsey ustune vebal alamam
Tatlım sana da çok tsk ederim bana yardımcı olmaya çalıştığın için yarın k.b.b uzmanına gidicem çok feci bir ağrı yakorkma tatlim onerdigim kulak damlasi degil zararsiz burun damlasiydi...zaten arkadasa da akinti olduğunu soyledigi andan itibaren iyi bir hekim bulmasini ve tedaviye uymasi gerektigini de soyledim..simdiye kadar insanlarin sagligini bozacak hicbir oneri de bulunmadim...bilmedigim birsey ustune vebal alamam
Ne bilim yıllarca çektiğim konu ya panik yaptım :) Akıntıda normal değil yani onun için uygulanacak tedavi de başka, bende akıntı olduğu zaman hastahaneye yatmıştım mesela. Durumunun ne olduğunuda bilemeyiz ki :) Arkadaşta önemsesin doktorunun paçasından ayrılmasın.korkma tatlim onerdigim kulak damlasi degil zararsiz burun damlasiydi...zaten arkadasa da akinti olduğunu soyledigi andan itibaren iyi bir hekim bulmasini ve tedaviye uymasi gerektigini de soyledim..simdiye kadar insanlarin sagligini bozacak hicbir oneri de bulunmadim...bilmedigim birsey ustune vebal alamam
Hayır sadece damla verdi benim midem de sorun olduğu için ağrı kesici sadece parola veya molit ıcebiliyorum onlarda çok fazla etkili değil bugün 4 tane parola içtim ama nafile .:*ağrı kesici vermedi mi? bende hep oluyor sıcak tutmak ve ovalamak hafifletiyor biraz
kulağın üzerine yatın aksın bir an önce sızlatıyor ama yapmak gerek
çok geçmiş olsun o ağrıyla uyunmuyor bilirim
Yarın doktora gidicem . Tekrardan tatlım bu geceyi atlatabilmekti zaten amacım. Çok tsk ederim verdiğin bilgiler için sana da cook geçmiş olsun Allah bi daha yasatmasin dayanilacak gibi değil.Ne bilim yıllarca çektiğim konu ya panik yaptım :) Akıntıda normal değil yani onun için uygulanacak tedavi de başka, bende akıntı olduğu zaman hastahaneye yatmıştım mesela. Durumunun ne olduğunuda bileyiz ki :) Arkadaşta önemsesin doktorunun paçasından ayrılmasın.
Amin inşallah canım, sıcak havluyu yap akıntının üstüne yat sakinleştirir uyursun zaten. Allah şifa versin. İyi gecelerYarın doktora gidicem . Tekrardan tatlım bu geceyi atlatabilmekti zaten amacım. Çok tsk ederim verdiğin bilgiler için sana da cook geçmiş olsun Allah bi daha yasatmasin dayanilacak gibi değil.
Hayır yoktu dum gittim doktora akıntı bugün sabah başladı canim
Sağol canım sana da iyi geceler .Amin inşallah canım, sıcak havluyu yap akıntının üstüne yat sakinleştirir uyursun zaten. Allah şifa versin. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?