• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr fikirlerinize ihtiycım var

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
46
Adana
arkadaşlar burası benim oturma odam duvar kağıdı istiyorum,kitaplık istiyorum bide şu üçlü panolardan tablomu diyoruz onlardan istiyorum ama neyi nereye kullanacağımı bilemedim mesela duvar kağıdını nerde kullanmalıyım tamamındamı ünite arkasındamı bide ne renk nasıl bir duvar kağıdı:)yardımınız için şimdiden çok teşekkürler:) $DSC_0982.webp$DSC_0980.webp$DSC_0981.webp$DSC_0984.webp

Son düzenleme:
canım öncelikle meraba ...sanırım koltuklarını kılıfla kullanıyorsun desenli oldukları için duvar kağıdını düz renk seçsen iyi olur bence ünite arkasına uygun olur....uçuk pembe tonları....ortayada daha açık renk bir halın varsa krem gibi daha şık olur...kanvas 3 lü tablolardanda uzun çekyatın arkasına asabılırsın canım ....tabloda perdenin tonları veya yine uçuk pembe hakim olabilir....bence odanın tek sorunu koltuk kılıfı ve halı desenı uyumsuzluğu...ama bırsey deyimmi bir ewde çocuk varsa cennetten bir köşedi zaten ...çokta kasma:)iygeceler

evet canım bebişim var çok haklısın:)çok teşekkürler canım fikirlerini dikkate alıcam aslında krem halım var fakat bebişim nedeniyle şuan kullanamıyorum:)zamanla yavaş yavaş bir yoluna koyarız inş:)ii geceler cnm

Back
X