- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
akşam yapınca olmuyor mu acaba :)
Sabah ilk idrarla daha kesin sonuç veriyormuş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam yapınca olmuyor mu acaba :)
Kan testi en iyisi bence . Akşamı sabahı mı da varmış yahu bunu ilk defa duydun :S
HIM BENİM BAT 3 EYLÜL BENDE DAYANAMAYIP CUMA GÜNÜ TEST YAPTIP NEGATİF ÇIKTI AMA AŞIRI BEL AĞRIM VE GÖĞÜS AĞRILARIM VAR KİRPİKLERİMDE TOPLANMAYA BAŞLADI İNŞALLAH OLMUŞTUR BU AY 7-8 AYDIR DENİYORUZ MALESF OLMADI HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK BEKLEMEYE DEVAM :)başka belirtiler varda dayanamadım çok erkenden test yaptım çıkmadı canım
Cnm ben reglime bir hafta kala öğrenmiştim KV ve annemlere söylemek için günümü bekliyordum .KV ile mevlide gitmistik teyzenin birinin elini öperken hayirlu olsun dedi ne için dedim hamileliğin dedi.teyze yasliydi kimse aldiris etmedi ama bildiydi valla .
Kan testi en iyisi bence . Akşamı sabahı mı da varmış yahu bunu ilk defa duydun :S
kan testi için gidecek vaktim yok çalışıyorum çünkü. ama ne bileyim akşama yapsakkkkkk :)
HIM BENİM BAT 3 EYLÜL BENDE DAYANAMAYIP CUMA GÜNÜ TEST YAPTIP NEGATİF ÇIKTI AMA AŞIRI BEL AĞRIM VE GÖĞÜS AĞRILARIM VAR KİRPİKLERİMDE TOPLANMAYA BAŞLADI İNŞALLAH OLMUŞTUR BU AY 7-8 AYDIR DENİYORUZ MALESF OLMADI HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK BEKLEMEYE DEVAM :)
Cnm ben reglime bir hafta kala öğrenmiştim KV ve annemlere söylemek için günümü bekliyordum .KV ile mevlide gitmistik teyzenin birinin elini öperken hayirlu olsun dedi ne için dedim hamileliğin dedi.teyze yasliydi kimse aldiris etmedi ama bildiydi valla .
Evet var böyle gözünden anlayanlar:)
hatta o kadına sor büyük ihtimalle cinsiyetini de bilecektir.
benim de ilk belirtilerimden biri kirpik karışıklığı ikincisi ağız kokusu.
selam kızlar test yapanlar can sıkmıyoruz. herşeyin zamanı var tabiki de. bende test aldım ama yapmaya korkuyorum resmen.
Haydi yapta bari senden güzel haber gelsin canım