öylemii tamam canım ben biraz daha yoğun kıvamlı olsun diye onuda koyacaktım tamam bunu dediğin iyi oldu canım sağol diğerleri ama aktarımın onayladığı ve araştırdığı şekildedir güvenle kullanın ayrıca tüm bunların tutarı 50 tl ye mal oldu bilginize bu karışımlarla masaj için 170 ml lik bi karışım elde etmiş olacağım mersin yağı gelince onuda içine ilave edeceğim tabii bu bana 2 ay falan yeter bittikçede devam edeceğim delikafadulden
destinax 2 ay fln yeter diosunda cnm böle bitkiler belli bi süre geçtikten sora o taşıdkları özellkleri kaybediolar bunu biliyormuydunbence bunuda aktarına sormalısın
canım yalnız keten tohumu kabızlık için verilir genelde benim bildiğim. diare yaparsa bilgilendir olur mu ben o yüzden kullanmıyorum da. zaten hassastır sindirim organlarım :)
kızlar bugun 4.günüm göğüslerimde acayip bi acı var özellikler uçlarında hani ergenliğe girerken olur ya dokunamassın hassaslaşır öyle bi acı işte bakalım neler olacak zaten 1ay olmadan tam bir sonuç beklmeiyorum a.s.
hadi canım hayırlı olsun, bence iyiye işaret...
ya kızlar acıyor geriliyor bir türlü büyümüyor üzülüyorum artık yaa :çok üzgünüm:
sabırlı ol öncelikle..en az 1.5 aydan aşağı büyüme bekleme...çünkü ben şerbetçiotu kremini 1.5 ay kullandım..şimdi yavaş yavaş bırakıyorum..ve ilk zamanlar büyüyo gibi oluyodu ağrıyodu ama yıkanınca küçülüyodu olmucak galiba dedim ama devam ettim...şimdi büyüdüler:teytey:
emin ol büyür..çünkü senin karışım sırf östrojen maşallah alkisalkisalkis
ben şimdi tibetin gençlik pınarı diye bi konu var ordaki hareketleri yapıyorum..o da büyütüyomuş...hem zahmetsiz...bi de büyüdü biraz..takıntı halim bitti yani:jeyyar:
bişey sorucam sen göğüs geliştirici spor yapıyosun dimi?
sabırlı ol öncelikle..en az 1.5 aydan aşağı büyüme bekleme...çünkü ben şerbetçiotu kremini 1.5 ay kullandım..şimdi yavaş yavaş bırakıyorum..ve ilk zamanlar büyüyo gibi oluyodu ağrıyodu ama yıkanınca küçülüyodu olmucak galiba dedim ama devam ettim...şimdi büyüdüler:teytey:
emin ol büyür..çünkü senin karışım sırf östrojen maşallah alkisalkisalkis
ben şimdi tibetin gençlik pınarı diye bi konu var ordaki hareketleri yapıyorum..o da büyütüyomuş...hem zahmetsiz...bi de büyüdü biraz..takıntı halim bitti yani:jeyyar:
bişey sorucam sen göğüs geliştirici spor yapıyosun dimi?
kızlar bugun 4.günüm göğüslerimde acayip bi acı var özellikler uçlarında hani ergenliğe girerken olur ya dokunamassın hassaslaşır öyle bi acı işte bakalım neler olacak zaten 1ay olmadan tam bir sonuç beklmeiyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?