- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm bugun eşimin doğm gunu ona süpriz yapcamdaCanım ben o testin çizgisinin yanında silik bi çizgi gördüm sanki imkanın varsa testi yarın yine tekrarla canım
Çok güzel bi süpriz olur ben gördüm silik bi çizgiHımmm bugun eşimin doğm gunu ona süpriz yapcamda
Hadi inşallaahhhhÇok güzel bi süpriz olur ben gördüm silik bi çizgi
Kapalısınıda atayım bakın çizgi t nin h3men altındaİnşallah vardır ama içini açtığınız için olması gereken yerden çok uzakta çizgi. Zaten kontrol amaçlı varolan çizgiymii gibi geldi bana.
Ayyy inşallah ya. Yarın bir daha tekrarlıycam. Sizlerede haber veririmAyyyyy varrrrrr :))) maşallah rabbim sağlıkla kucağını kavuştursunn. Tebrikkk ederimmmm
Amin tesekkür ederimVallahi benim yaptigim testte alenen kirmiziyi gordugum icin bu bana yokmus gibi geldi ama Rabbim gönlünüze göre versin.
Valla test yapcaktm da işim çıktı eczaneye gidip alamadm yanımdada yoktu. Eşime söyledim gelirken alcak erken gebelik testi birde onu deniycem dualarınızda banada yer verin ❤Canım varmı gelişme