Yarın vericem İnşAllah canm tşk ederimtanıdıgım kisiler var bu sekilde öğrenen
kan verin bi ara bence
Daha 10 gün var diorsun canm tam bisey diemem ama adetine kadar bekle stres yapma Allah nasip eder İnşallah adetin günü gecince kan ver gidipdeArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
tamam cnm cok sagollDaha 10 gün var diorsun canm tam bisey diemem ama adetine kadar bekle stres yapma Allah nasip eder İnşallah adetin günü gecince kan ver gidipde ☺
cnm tekrarla 4marta adet oldum meğerse hamileymişim 1 aylik haberim yokmuş olabilirsinKızlar merhaba ilk defa bu sayfaya konu acıyorum. Adetim biteli 3 gün oluyor ve bu gece sahurda idrarda gebelik testi yaptım. Daha öncelerinde de yapmısdım ama hep tek cizgi görmüştüm. Bu seferkinde ikinci cizgiyi silikde olsa gördüm ve heEki Görüntüle 2270372 m heycan hem telas yaptım eşime göstermedim bosuna ümitlendirmeyim die ama içim içimi yiyor benm annemde adet olduktan snra hamile oldugunu öğrenmiş öyle demişdi adetten sonra yapılan gebelil testinde ikinci cizgi silik cıkarsa hamilelik varmıdır sizce
Yaa cok sevindim Hayırlısıyla sağ sağlim alırsın İnşAllah bebeğini kucagına canım dua et biz anne adaylarınada canmcnm tekrarla 4marta adet oldum meğerse hamileymişim 1 aylik haberim yokmuş olabilirsin
inşallah cnm Allah gönlüne göre versin mutlaka yaz hamileysenYaa cok sevindim Hayırlısıyla sağ sağlim alırsın İnşAllah bebeğini kucagına canım dua et biz anne adaylarınada canm
Yazıcam canm yarn kan vermeye gidicem bi bakalım İnşAllah ☺inşallah cnm Allah gönlüne göre versin mutlaka yaz hamileysen
Başka bir test daha yaptınız mı? Testin yanılma ihtimali de olabilir yada gerçekten üstüne göre denilen olay olmuş olabilir hayırlısı olsun hakkında canım.Yazıcam canm yarn kan vermeye gidicem bi bakalım İnşAllah ☺
Saol canım Allah razı olsun yarn alıcam bir test daha yada kan vericem gidip bakalımBaşka bir test daha yaptınız mı? Testin yanılma ihtimali de olabilir yada gerçekten üstüne göre denilen olay olmuş olabilir hayırlısı olsun hakkında canım.
Evet kan vermen daha garanti olur.Saol canım Allah razı olsun yarn alıcam bir test daha yada kan vericem gidip bakalım ☺
Canm yapyımda negatif ilk yaptıgım test bozuktu galiba ikinci testte hiç birsey cıkmadıTest yaptınız mı daha?
Aynisi benimde başıma gelmişti. Koyu 2 çizgi çıkmıştı sevindim o kadar hamileyim diye . Ertesi gün tekrar test yaptım negatif çıktı. İçim içimi yedi gecenin bir yarısı hastaneye gittim kan verdim gebelik yok dedi doktor hayal kırıklığıCanm yapyımda negatif ilk yaptıgım test bozuktu galiba ikinci testte hiç birsey cıkmadı
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere verir canımAynisi benimde başıma gelmişti. Koyu 2 çizgi çıkmıştı sevindim o kadar hamileyim diye . Ertesi gün tekrar test yaptım negatif çıktı. İçim içimi yedi gecenin bir yarısı hastaneye gittim kan verdim gebelik yok dedi doktor hayal kırıklığıBirde hamile olmadan çift çizgi çıkmaz diyorlar ama maalesef bazen oluyor. Rabbim en kisa surede nasip etsin inşallah sizde bebis vardır.
Bnde öyle düşünmüştüm de bu ay olmadı gibi Hayırlısı olsun İnşAllah ☺Hayırlı olsun tahmini 4 haftalık hamilesiniz. İlk haftalar silik çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?