Benim eşimden dolayı şimdi ilaç tedavisi verdiler eşime 3 ay beklemenize söylediler 3 ay sonra tekrar gidecem doktor umutlu konuştu inşallah bu 3 ay içinde gebe kalirinNeden olmuyomus pki cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimden dolayı şimdi ilaç tedavisi verdiler eşime 3 ay beklemenize söylediler 3 ay sonra tekrar gidecem doktor umutlu konuştu inşallah bu 3 ay içinde gebe kalirinNeden olmuyomus pki cnm
Ay insallah kuzum insallah allah isteyen herkese nasip etsin bende ck istym ama yokBenim eşimden dolayı şimdi ilaç tedavisi verdiler eşime 3 ay beklemenize söylediler 3 ay sonra tekrar gidecem doktor umutlu konuştu inşallah bu 3 ay içinde gebe kalirin
İnşallah canım bende çok istiyorum hayırlısı ile inşallahAy insallah kuzum insallah allah isteyen herkese nasip etsin bende ck istym ama yok
İnşallah canım bende çok h
Ben gecen gittim alttan bakti sacma sapan yok kilo alma ne alakaysa anlamadim kiloyla alakasi yok dio herkesİnşallah canım bende çok istiyorum hayırlısı ile inşallah
Dikkat et canım kilo yumurtalarda yağlanma yapıyor bilgin olsunBen gecen gittim alttan bakti sacma sapan yok kilo alma ne alakaysa anlamadim kiloyla alakasi yok dio herkes
Yavrum ole bsy olsa birsuru kilolu insanlar hamile kalio rht bi skldeDikkat et canım kilo yumurtalarda yağlanma yapıyor bilgin olsun
Ne bilim banada öyle dediler o yüzdenbelkide haklısınız dirYavrum ole bsy olsa birsuru kilolu insanlar hamile kalio rht bi sklde
Kac kilosunki kuzumNe bilim banada öyle dediler o yüzdenbelkide haklısınız dir
85 kıla boyim 173Kac kilosunki kuzum
Aaa hemen hemen ayniyiz bnde 170 boy 86 kilo85 kıla boyim 173
Evet öyle vallaha bebiş haberine birbirimize vermekte nasip olur inşallahAaa hemen hemen ayniyiz bnde 170 boy 86 kilo
Ay ins kuzum instgrm hesabin vrsa ordanda knisblrzEvet öyle vallaha bebiş haberine birbirimize vermekte nasip olur inşallah
Evet var sen yaz ben seni bulayımAy ins kuzum instgrm hesabin vrsa ordanda knisblrz
edagunallllllEvet var sen yaz ben seni bulayım
İstek attım ama inşallah dogruduredagunallllll
ekdkdkdk