- 8 Kasım 2023
- 3
- 4
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz gectimi simdilik var gibi duruyor gun gectikçe koyilasir zatenn eger kimyasal degilse hayırlı olsun bebisinizKızlar merhaba alttaki 3 gün önce üstteki bugünün testi sizce bir sey var mı
Ne oldu sonuc hamilemisinizKızlar merhaba alttaki 3 gün önce üstteki bugünün testi sizce bir sey var mı
Hala olmadım ama baska test yaptım onda bir şey cıkmadı.. beklemeye devam maalesefNe oldu sonuc hamilemisiniz
Adet gününüz ne zamanHala olmadım ama baska test yaptım onda bir şey cıkmadı.. beklemeye devam maalesef
47. Günümden gidiyorum cok düzensiz oluyorum bazen 30 bazen 50 belli belli olmuyor ama 6 7 ay üstüne ilk defa bu kadar geciktiAdet gününüz ne zaman
Kan tahilili yaptirinnara ara47. Günümden gidiyorum cok düzensiz oluyorum bazen 30 bazen 50 belli belli olmuyor ama 6 7 ay üstüne ilk defa bu kadar gecikti
Gebelik yok kuzumKızlarr yardımcı olun lütfen. Adetim 3 gün gecikince tarlusal kullanmaya başladım ve gecikmemin 7. günü tarlusal bittiği gibi adet oldum 6-7 gün normal kanamam sürdü, adet bitince 2 gün sonra test yaptım ilk dklarda negatifti çok sonradan baktığımda ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm. Bu sabah yine ilk idrarla test yaptım ve direkt negatif çıktı, hiçbir gebelik belirtim de yok adet de oldum ama silik çizgi kafamı karıştırdı. Hamile olsaydım bugünkü testim pozitif çıkmaz mıydı? Yardımcı olun lütfenn
Bence çok net var
Kan ver bence hayirlı olsun ama kesin sonuc kan testiiBenimkini yorumlar mısınız
Kan verdim bakalım özelde, sonuç bekliyorum şuan. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine çift çıktı. Bakalım hayırlısıKan ver bence hayirlı olsun ama kesin sonuc kan testii
Sonuc yazmadiniz bekliyoruzKan verdim bakalım özelde, sonuç bekliyorum şuan. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım yine çift çıktı. Bakalım hayırlısı
Test sonucu b hcg 204 çıktı 1 aylıkmış inşallah sağsalim kucağınıza almak nasip olurSonuc yazmadiniz bekliyoruz
Amin RABBIM SAGLIKLA ALDIRSİN KUCAGINIZA VE BIZLEREDE NASIP ETSIN EN KISA ZAMANDA AFIYETLE SAGLIKLA AMINTest sonucu b hcg 204 çıktı 1 aylıkmış inşallah sağsalim kucağınıza almak nasip olur
İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimAmin RABBIM SAGLIKLA ALDIRSİN KUCAGINIZA VE BIZLEREDE NASIP ETSIN EN KISA ZAMANDA AFIYETLE SAGLIKLA AMIN