Gebelik testim silik ikinci çizgi çıktı lütfen bakar mısınız

Benim de 16 martta olmam lazımdı olmadım dün kan tahlili verdim çıkmadı gebelik yok dedi ama ben hala şüpheleniyorum çünkü bu kadar gecikmezdi geç döllenme olabilir mi kızımda da geç döllenme olmuştu
Neden olmasın herşey olabilir yeterki saglıklı olsun geç olsun

İnan bende onu düşünüyorum ama henüz küçük gittiğimde istiyorum ki kalbini duyum ama gitmem de gerek folik asit falan almadım bakalım sende kasım annesi oluyorsun orada varmısın görmedim seni
Kasım annelerine nasıl katılabiliriz bende gebe olduğumu bir hafta önce öğrendim

Teşekkür ederim 🙏 dün sabahta test yapmıştım bundan daha silik bir çizgi vardı bu sabah daha belirgin. Kan testi vermeyede korkuyorum negatif çıkar diye 😞 2 yıldır bebek istiyoruz
Canım 2 yıl demişsin. Bir tedavi oldunuz mu? Bizim de tam bir yıl oldu. Artık endişelenmeye başladım 😔

Kızlar acil cevap verin lütfen bugün lavaboya gittim kahverengi lekelenme gördüm sonrasında kırmızı renk ufak kanamalar oldu hastaneye geldim yatış yaptılar kan aldılar düşük yapabilirmişim. Bu durumu yaşayan var mı kanamam çok değil sildikçe geliyor lütfen acil cevap verin 5 haftalık hamileyim

Kızlar acil cevap verin lütfen bugün lavaboya gittim kahverengi lekelenme gördüm sonrasında kırmızı renk ufak kanamalar oldu hastaneye geldim yatış yaptılar kan aldılar düşük yapabilirmişim. Bu durumu yaşayan var mı kanamam çok değil sildikçe geliyor lütfen acil cevap verin 5 haftalık hamileyim
Geçmiş olsun canım kasım anneleri 2023 grubunda senin yaşadıgını yaşayan var ama iğne ve ilaç verip dinlenmesini söylemiş çok şükür iyiler orada sorabilirsin daha iyi bilgi alabilirsin ayrıca özel hastanemi hemen yatış verdi dur durmuyorlar mi müdahale yapmıyorları

Merhaba adetime 5 gün var erken gebelik testi yapsam sonuc alabilirmiyim 1 nisanda yumurtlamam oldu
Valla ne desem yalan olur ama ben yumurtlamadan sonra sürekli test yapmıştım neredeyse her gün :KK70: eğer varsa bence çok silik de olsa çıkıyor ama tabi insan da ümitleniyor benim çok şükür sonucum pozitif çıktı o yüzden hayal kırıklığına uğramadım. Ama insan dayanamıyor anlıyorum yani sonuç olarak aman çıkmaz boşuna yapma diyemem ben adetime 1 hafta kala çok silik bir şey görmüştüm çünkü :) adetine kadar 2 güne bi tekrarlarsın en kötü çünkü negatif çıkınca da şey diyo insan daha adetime var belki bugün erken olduğu için görünmüyordur falan :KK70: her şekilde adet gününe kadar umudumuz tükenmiyor . Merak ediyorsan yap geç çıkadabilir çıkmayadabilir :)

X