hah o isteLaboquick olabilir
evet canim yarin pik yapiyosun deyerendir bu gunleri mutlakaBat 6 mayıs son adet başlangıcı 9 Nisan döngüm 27 gün adetim düzenli
Ben de onu kullanıyorum canımhah o iste
banada bitane falci evlendigin gibi hamile kalacan bitane kiz cocugun olacak demistikizlar bilmem fala inanmirsiniz amma bende inanmadim hic b zaman bi falci kaynanama bu kiz 5 ci ayinda kalicak demisdi kalmisdim amma cocugu gormuyorum demisdi sorada cocugun kalbi durdu inanmaya basladim bende ocakta kaynanam niye gitti nisanin oncesi kalicak dedi bakalim kismet olursa yazarim sizlerede
Tamam canım sağolevet canim yarin pik yapiyosun deyerendir bu gunleri mutlaka
Kaç cm kist. Kistler çok büyük olmadığı sürece gebeliğe engel değil. Yumurtlama günlerini iyi takip et olur Allah'ın izniyleyumustaligimda kist var doktor 4 ay dene olmazsa gel dedi yani olmayabilir dedi o yuzden yapiyorum
valla yumurtlama cok gec oldu normalmi bilmiyorum adet tarihi sasti gittiBen de onu kullanıyorum canım
6 cm maalesef. yumurtlama gunumude takip ettm ise yaramadi zaten adetlerim cok duzenlidir yani her ay ayni zamanda yumurtluyorum onu biliyorum 28 gunde bir olurum. doktorum yeni evli oldugun icin once gebe kalmaya calis eger kalamazsan o zaman tekrar goruselm dedi bana 4 ay sure verince bende ister istemez sitres yaptim ya 4 ayda olmazsa ya 4 aydan sonra hic olmazsa gibjKaç cm kist. Kistler çok büyük olmadığı sürece gebeliğe engel değil. Yumurtlama günlerini iyi takip et olur Allah'ın izniyle
yaa bendede kist vardi vallaha hamilede kaldiiiimm canim hatta kist icin antibitokkullanmisdim oda kali durdu ofKaç cm kist. Kistler çok büyük olmadığı sürece gebeliğe engel değil. Yumurtlama günlerini iyi takip et olur Allah'ın izniyle
Pco falan var mı canımvalla yumurtlama cok gec oldu normalmi bilmiyorum adet tarihi sasti gitti
ya olumlu dusun bende kist yumuraligim uzerindeydi hem bi tane yumurtand var digeri ilede kala bilirsin6 cm maalesef. yumurtlama gunumude takip ettm ise yaramadi zaten adetlerim cok duzenlidir yani her ay ayni zamanda yumurtluyorum onu biliyorum 28 gunde bir olurum. doktorum yeni evli oldugun icin once gebe kalmaya calis eger kalamazsan o zaman tekrar goruselm dedi bana 4 ay sure verince bende ister istemez sitres yaptim ya 4 ayda olmazsa ya 4 aydan sonra hic olmazsa gibj
ben bekarken ilac kullanmistim sonra doktor daha kullandirmadi yasin genc riskli olabilir dedi. ameliyat olmasi gerekiyo ama dedigim gibi doktor once gebeligi dene olmazsa detayli goruselm dedj olmama ihtimali var dediyaa bendede kist vardi vallaha hamilede kaldiiiimm canim hatta kist icin antibitokkullanmisdim oda kali durdu of
Bende 28şubatta kürtaj oldum doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan yumurtlama değerlendirdim 29 nisanda yumurtlama üstünden 12gün geçmiş olcak ozaman test yapıcamhckimse calismiyomu hamile kalmaya ??/ Alahim ya bi tek benmiyim
Anladm canm inşallah daha fazla büyümez yinede kalrsn bence stres yapmadan. Bide bu soğan kürleri macunlar falan kullanan oluyo bu kistler için. Bi konu açıp sorsana kist için yazan olur belki bilgi verirler.6 cm maalesef. yumurtlama gunumude takip ettm ise yaramadi zaten adetlerim cok duzenlidir yani her ay ayni zamanda yumurtluyorum onu biliyorum 28 gunde bir olurum. doktorum yeni evli oldugun icin once gebe kalmaya calis eger kalamazsan o zaman tekrar goruselm dedi bana 4 ay sure verince bende ister istemez sitres yaptim ya 4 ayda olmazsa ya 4 aydan sonra hic olmazsa gibj
sordum cok arastirdim sogan kuru cok etkili ama gecen ay icemedim midem cok kotu oldu bidaha cesaret edip icemedim bu ay tekrar denemeyi dusunuyorumAnladm canm inşallah daha fazla büyümez yinede kalrsn bence stres yapmadan. Bide bu soğan kürleri macunlar falan kullanan oluyo bu kistler için. Bi konu açıp sorsana kist için yazan olur belki bilgi verirler.
Aynı gübü bekliyoruzBat 25 Nisan. Pek değerlendiremedik ama nasip. 3. Ayım bu ay. Henüz olmadı. Hiç bebeğim yok
Canm ameliyattan iyidr benmde midem kötü olurdu içemezdm ama kaç ay yaptm içtim. Belki o şekil şifa bulcan. Şu macunları internetten araştır kist için kullanan var burda kızlar clife diye bi macunu konusuyor sürekli bunu da alp dene bence faydalı olur muhtemelen. Sen bunları yap dene elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak en hayrlı zamanda vercektr inşallah biraz dağıt kafanı hobilerin varsa onlara zaman ayır kafandan sil bu düşünceyisordum cok arastirdim sogan kuru cok etkili ama gecen ay icemedim midem cok kotu oldu bidaha cesaret edip icemedim bu ay tekrar denemeyi dusunuyorum
sen aklindan cikartdigin anda kalicaksin hangi yumurtanda vardi kist?ben bekarken ilac kullanmistim sonra doktor daha kullandirmadi yasin genc riskli olabilir dedi. ameliyat olmasi gerekiyo ama dedigim gibi doktor once gebeligi dene olmazsa detayli goruselm dedj olmama ihtimali var dedi
ben sogan kuru yaptim adetim 7 gun gecikti ya gecen ay hic zaman gecikmemisi[disordum cok arastirdim sogan kuru cok etkili ama gecen ay icemedim midem cok kotu oldu bidaha cesaret edip icemedim bu ay tekrar denemeyi dusunuyorum
ictigim su midemde kalsaydi evet devam edebilirdim ama kalmadi hemen cikariyodum midem alt ust oldugu icin icemedmCanm ameliyattan iyidr benmde midem kötü olurdu içemezdm ama kaç ay yaptm içtim. Belki o şekil şifa bulcan. Şu macunları internetten araştır kist için kullanan var burda kızlar clife diye bi macunu konusuyor sürekli bunu da alp dene bence faydalı olur muhtemelen. Sen bunları yap dene elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak en hayrlı zamanda vercektr inşallah biraz dağıt kafanı hobilerin varsa onlara zaman ayır kafandan sil bu düşünceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?