- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
Guzel haberlernzi alrz insallah. Bende 26 nisan 4 gün erken yumurtladm bu ay hayrlsı inşallah.. 2.5 yıldır hep kırmızı kartAynı gübü bekliyoruzGüzel haberler alalım inşAllah 25nisan kırmızıkarl görmeyelimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel haberlernzi alrz insallah. Bende 26 nisan 4 gün erken yumurtladm bu ay hayrlsı inşallah.. 2.5 yıldır hep kırmızı kartAynı gübü bekliyoruzGüzel haberler alalım inşAllah 25nisan kırmızıkarl görmeyelimm
gecikti derken hamilemi kaldin yoksa gecikti sonra oldumuben sogan kuru yaptim adetim 7 gun gecikti ya gecen ay hic zaman gecikmemisi[di
Anladm canm hiç içemysn sanrm. Hayrlsı olsun hakknda tez zamanda versin rabbimictigim su midemde kalsaydi evet devam edebilirdim ama kalmadi hemen cikariyodum midem alt ust oldugu icin icemedmama tekrar denicem bu ayda olmazsa bebisim
amin insallahhAnladm canm hiç içemysn sanrm. Hayrlsı olsun hakknda tez zamanda versin rabbim![]()
1.5 yıldırda bende kırmızı kart canm bende 3 gun gec yumurtladm 25 26 adeim ataa bilirGuzel haberlernzi alrz insallah. Bende 26 nisan 4 gün erken yumurtladm bu ay hayrlsı inşallah.. 2.5 yıldır hep kırmızı kart![]()
belirtilerin varmı ovu zmnını biliyomusun canmGuzel haberlernzi alrz insallah. Bende 26 nisan 4 gün erken yumurtladm bu ay hayrlsı inşallah.. 2.5 yıldır hep kırmızı kart![]()
ocak ayinin basinda 22 mm miyom var dedi dr。 hamile kalmisim ama,haberim yokmus 24undede dusuk yaptim duzeni bozulduPco falan var mı canım
Miyom ultrasonda belli oluyor mu canımocak ayinin basinda 22 mm miyom var dedi dr。 hamile kalmisim ama,haberim yokmus 24undede dusuk yaptim duzeni bozuldu
gecikti adetim sora oldum bende hamilelik sandim sag tarafda follikulyar kist olumusdu dokotrada gidemedim karantin oldugu icin eyer bu defada adet olursam insallah ki olmam gitcemgecikti derken hamilemi kaldin yoksa gecikti sonra oldumu
benimde gecen ay ilk defa 4 gunum gecti ne kadar heveslendiriyo insani dimigecikti adetim sora oldum bende hamilelik sandim sag tarafda follikulyar kist olumusdu dokotrada gidemedim karantin oldugu icin eyer bu defada adet olursam insallah ki olmam gitcem
aynn bende dedim kesin hamilelikdir bi ayda iki defe kan verdim 2 ciktibenimde gecen ay ilk defa 4 gunum gecti ne kadar heveslendiriyo insani dimi
vajinal ultrasonda cikti semear testine gitmistim nur topu gibi miyomla dondum allahtan rahim disinda gebelik icin sikinti yokmusMiyom ultrasonda belli oluyor mu canım
Ovulasyon testi ile takip ettim canm adetin 10. Günü pik oldu. 4 gün erken pik oldu işte kısmet artk. Belirti aramyrm canm hafifkasık ağrılarım var o da adet geleceği içindir pek umursamyrm benbelirtilerin varmı ovu zmnını biliyomusun canm