• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarim hadi bu ay kimler hamilelik planliyo adet ne zaman yazalim dertleselim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 4 aydir agri kesici bile almadm vucuduma ilac sokmuyorum ne olur ne olmaz diye. gecen ay hayatimda ilk defa 4 gun gecikince umitlendim sonra olunca cok agladim cokkkkkk. bu ay adet gunumu hesaplamadm yanj ne zaman olacagini bilmiyorum sadece 5 gunden az var ama hangi gun bilmiyorum bu ay oyle bi yol denicem sitres olmamak icin😊 yoksa surekli test yapiyorum simdi gunumu bilmedigim icin yapmicam ama olmicak yine biliyorum😔
bak boye yaparsan hamile omus bile olsan ilk gunde stresse sokarsi cocuguda sen ilac almamaya devam et Allah oyle bi anda karsina cikaracakkki sok oucaksin butun derterini unutucaksin bejkleyislerin negatiflerin hepsini bi pozitif alicak goturucek senden uzaklara

bak boye yaparsan hamile omus bile olsan ilk gunde stresse sokarsi cocuguda sen ilac almamaya devam et Allah oyle bi anda karsina cikaracakkki sok oucaksin butun derterini unutucaksin bejkleyislerin negatiflerin hepsini bi pozitif alicak goturucek senden uzaklara
ayy insallahhh hic beklemedigim bi anda gelecek biliyorum

Kızlar selam şubat ayında ilk hamileliğimde kimyasal yaşadım sonra 1 ay korundum bu ay Ovülasyon testine başladım bat 6 mayıs sizce pik mi?

Eklentiler

• IMG_20200420_203604.jpg
    IMG_20200420_203604.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 16
ayy insallahhh hic beklemedigim bi anda gelecek biliyorum
bendede oyle oldu testi hobi gibi yaptim bi baktim aaaaa kiarmis bu hemde kipkirmiizi oyle sevindimki aglamayadim bile kocisimle sarildikkkk mutluydum cok amma hamilelik doneminde kokuya hassaslik surekli gaz sancisi oluyordu

Kızlar selam şubat ayında ilk hamileliğimde kimyasal yaşadım sonra 1 ay korundum bu ay Ovülasyon testine başladım bat 6 mayıs sizce pik mi?
pik gibi duruyoo sen degerlendir bu gunleriiii insalah hos habeerlerini aliriz

Ben de ovülasyon takibi yaptım bu ay ilk kez. Bata 5 gün var. Gecen ay klomen tedavisi oldum 3 gün gecikti adetim ama sonra adet oldum. Bu ay virüs yüzünden tedsviye ara verdim. Hepimiz için hayırlısı olsun

bendede oyle oldu testi hobi gibi yaptim bi baktim aaaaa kiarmis bu hemde kipkirmiizi oyle sevindimki aglamayadim bile kocisimle sarildikkkk mutluydum cok amma hamilelik doneminde kokuya hassaslik surekli gaz sancisi oluyordu
ne kadar zamanda oldu kendiligindenmi oldu bjsey denedinmi

adet tarihini kac gunde adet oldugunu yazsana bakaim

daha yeniyim 4 ay oldu daha yolun basindayim ama cok asiri sitres yapiyorum bu yuzden olmadigijida biliyorum ama elimde degil iste
Kuzum bu stres ne neden bu kadar gidysn üstüne 4 ay ne ki daha aklına getrme olumsuz şeyler. Bak benm 2.5 yılı geçti ama yok olmyo hep benm stresimden. Başlarda aynı senin gibiydm ben ama 1 yıldan sonra stres yaptm. 2.yıla kadar da Hep stres hep stres son 6 aydr stresi bıraktım bazen yapcak bişey kalmyo sadece duaya sarlmamz lazm. Olur inşallah sıkma canını

ne kadar zamanda oldu kendiligindenmi oldu bjsey denedinmi
yaa ben azerbaycanda kaliyorum hamile kaldigim ay belimi masaj yaptirmisdim galiba o guze etkisi oldu turkcesini bilmiyorum azerice bel cekdirmek yani rahimimin yeri yukariya kacmisdi onu yerine koymusdular masajla

Kuzum bu stres ne neden bu kadar gidysn üstüne 4 ay ne ki daha aklına getrme olumsuz şeyler. Bak benm 2.5 yılı geçti ama yok olmyo hep benm stresimden. Başlarda aynı senin gibiydm ben ama 1 yıldan sonra stres yaptm. 2.yıla kadar da Hep stres hep stres son 6 aydr stresi bıraktım bazen yapcak bişey kalmyo sadece duaya sarlmamz lazm. Olur inşallah sıkma canını
yumustaligimda kist var doktor 4 ay dene olmazsa gel dedi yani olmayabilir dedi o yuzden yapiyorum😔

kizlar bilmem fala inanmirsiniz amma bende inanmadim hic b zaman bi falci kaynanama bu kiz 5 ci ayinda kalicak demisdi kalmisdim amma cocugu gormuyorum demisdi sorada cocugun kalbi durdu inanmaya basladim bende ocakta kaynanam niye gitti nisanin oncesi kalicak dedi bakalim kismet olursa yazarim sizlerede

Back