bak boye yaparsan hamile omus bile olsan ilk gunde stresse sokarsi cocuguda sen ilac almamaya devam et Allah oyle bi anda karsina cikaracakkki sok oucaksin butun derterini unutucaksin bejkleyislerin negatiflerin hepsini bi pozitif alicak goturucek senden uzaklaraben 4 aydir agri kesici bile almadm vucuduma ilac sokmuyorum ne olur ne olmaz diye. gecen ay hayatimda ilk defa 4 gun gecikince umitlendim sonra olunca cok agladim cokkkkkk. bu ay adet gunumu hesaplamadm yanj ne zaman olacagini bilmiyorum sadece 5 gunden az var ama hangi gun bilmiyorum bu ay oyle bi yol denicem sitres olmamak icinyoksa surekli test yapiyorum simdi gunumu bilmedigim icin yapmicam ama olmicak yine biliyorum
hangi markl testdi canim benimovulasyon yapmistim 16
si pik oldu daha
ayy insallahhh hic beklemedigim bi anda gelecek biliyorumbak boye yaparsan hamile omus bile olsan ilk gunde stresse sokarsi cocuguda sen ilac almamaya devam et Allah oyle bi anda karsina cikaracakkki sok oucaksin butun derterini unutucaksin bejkleyislerin negatiflerin hepsini bi pozitif alicak goturucek senden uzaklara
bendede oyle oldu testi hobi gibi yaptim bi baktim aaaaa kiarmis bu hemde kipkirmiizi oyle sevindimki aglamayadim bile kocisimle sarildikkkk mutluydum cok amma hamilelik doneminde kokuya hassaslik surekli gaz sancisi oluyorduayy insallahhh hic beklemedigim bi anda gelecek biliyorum
pik gibi duruyoo sen degerlendir bu gunleriiii insalah hos habeerlerini alirizKızlar selam şubat ayında ilk hamileliğimde kimyasal yaşadım sonra 1 ay korundum bu ay Ovülasyon testine başladım bat 6 mayıs sizce pik mi?
İnşallah canım bakalım yarın nasıl çıkacak testpik gibi duruyoo sen degerlendir bu gunleriiii insalah hos habeerlerini aliriz
ne kadar zamanda oldu kendiligindenmi oldu bjsey denedinmibendede oyle oldu testi hobi gibi yaptim bi baktim aaaaa kiarmis bu hemde kipkirmiizi oyle sevindimki aglamayadim bile kocisimle sarildikkkk mutluydum cok amma hamilelik doneminde kokuya hassaslik surekli gaz sancisi oluyordu
adet tarihini kac gunde adet oldugunu yazsana bakaimKızlar selam şubat ayında ilk hamileliğimde kimyasal yaşadım sonra 1 ay korundum bu ay Ovülasyon testine başladım bat 6 mayıs sizce pik mi?
Kuzum bu stres ne neden bu kadar gidysn üstüne 4 ay ne ki daha aklına getrme olumsuz şeyler. Bak benm 2.5 yılı geçti ama yok olmyo hep benm stresimden. Başlarda aynı senin gibiydm ben ama 1 yıldan sonra stres yaptm. 2.yıla kadar da Hep stres hep stres son 6 aydr stresi bıraktım bazen yapcak bişey kalmyo sadece duaya sarlmamz lazm. Olur inşallah sıkma canınıdaha yeniyim 4 ay oldu daha yolun basindayim ama cok asiri sitres yapiyorum bu yuzden olmadigijida biliyorum ama elimde degil iste
yaa ben azerbaycanda kaliyorum hamile kaldigim ay belimi masaj yaptirmisdim galiba o guze etkisi oldu turkcesini bilmiyorum azerice bel cekdirmek yani rahimimin yeri yukariya kacmisdi onu yerine koymusdular masajlane kadar zamanda oldu kendiligindenmi oldu bjsey denedinmi
bes ayinda evliliyminne kadar zamanda oldu kendiligindenmi oldu bjsey denedinmi
L ile baslayan varya adini unuttum vallahangi markl testdi canim benim
yumustaligimda kist var doktor 4 ay dene olmazsa gel dedi yani olmayabilir dedi o yuzden yapiyorumKuzum bu stres ne neden bu kadar gidysn üstüne 4 ay ne ki daha aklına getrme olumsuz şeyler. Bak benm 2.5 yılı geçti ama yok olmyo hep benm stresimden. Başlarda aynı senin gibiydm ben ama 1 yıldan sonra stres yaptm. 2.yıla kadar da Hep stres hep stres son 6 aydr stresi bıraktım bazen yapcak bişey kalmyo sadece duaya sarlmamz lazm. Olur inşallah sıkma canını
Bat 6 mayıs son adet başlangıcı 9 Nisan döngüm 27 gün adetim düzenliadet tarihini kac gunde adet oldugunu yazsana bakaim
laboquic mi。ne oyle bise canimhangi markl testdi canim benim
Laboquick olabilirL ile baslayan varya adini unuttum vallainternetten aldiydim
ben 9 aydir evliyim ama 4 aydir korunmuyorummbes ayinda evliliymin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?