Gebeliğe Hazırlık Kizlarim hadi bu ay kimler hamilelik planliyo adet ne zaman yazalim dertleselim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gübü bekliyoruz Güzel haberler alalım inşAllah 25nisan kırmızıkarl görmeyelimm
Guzel haberlernzi alrz insallah. Bende 26 nisan 4 gün erken yumurtladm bu ay hayrlsı inşallah.. 2.5 yıldır hep kırmızı kart

ictigim su midemde kalsaydi evet devam edebilirdim ama kalmadi hemen cikariyodum midem alt ust oldugu icin icemedm ama tekrar denicem bu ayda olmazsa bebisim
Anladm canm hiç içemysn sanrm. Hayrlsı olsun hakknda tez zamanda versin rabbim

Guzel haberlernzi alrz insallah. Bende 26 nisan 4 gün erken yumurtladm bu ay hayrlsı inşallah.. 2.5 yıldır hep kırmızı kart
1.5 yıldırda bende kırmızı kart canm bende 3 gun gec yumurtladm 25 26 adeim ataa bilir

belirtilerin varmı ovu zmnını biliyomusun canm

gecikti derken hamilemi kaldin yoksa gecikti sonra oldumu
gecikti adetim sora oldum bende hamilelik sandim sag tarafda follikulyar kist olumusdu dokotrada gidemedim karantin oldugu icin eyer bu defada adet olursam insallah ki olmam gitcem

gecikti adetim sora oldum bende hamilelik sandim sag tarafda follikulyar kist olumusdu dokotrada gidemedim karantin oldugu icin eyer bu defada adet olursam insallah ki olmam gitcem
benimde gecen ay ilk defa 4 gunum gecti ne kadar heveslendiriyo insani dimi

miyom gozukuyo polip de miyomun golgesi oluyo ndan biliyorla miyom oldugunu polip de koku oluyor ondan anliyorlar koksuz poliper buyumuyo

ben corekotu yaginin miyomu eritdigini duymusdum oraya koyuyosun 10 gun duyan oldumu ?

ben simdi baktimda adetime 2 gun var ama benim karnim hafiften agirmaya basladi gebelik olsa yine agirirmi boyle adet olacakmis gibi

belirtilerin varmı ovu zmnını biliyomusun canm
Ovulasyon testi ile takip ettim canm adetin 10. Günü pik oldu. 4 gün erken pik oldu işte kısmet artk. Belirti aramyrm canm hafifkasık ağrılarım var o da adet geleceği içindir pek umursamyrm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…