• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Allah razı olsun canım benim.
Gerçekten zor bayanlarla uğramak.
Rabbim hepimize sabır versin.
Arsızlardan korusun eşlerimizi evliliğimiz yada ilişkimizi ..

Rica ederim canım aminnnn aminnn :17::17:
Allahımm sen duy biziiii :25:
Laf anlatamıyosun hiç yoktan kavga edip aranız bozuluyor arsız kadınlar cidden yaaaa :47:
Meslek değiştirme şansı var mı peki :26:

Benim eşimde polis..evliliqimiz süresince 2 defa o üniformaliyken görüstk dısarda bin pişman oldum..
Snra fark ettm hakket esim bi havalı bi karizma duruyo hec o evdeki adam gbi dgl:) :)
ve o gün anladım ki kesinlikle keramet üniformada..:)

Hasta olan sensin. Yaşın kaç bilmiyorum ama beynin hala 0-3 yaş :34:
Pek güzel destek olmuşsun belli.
Şimdi bas git konumdan.

beyin yaşımı yargılıycak en son insan sensin güzelim beyin yaşım 0-3 olduğu için yüksek lisans yapıyorum ve devlet memuruyum :ssz:
bas git konumdan derken gitmiyorum takipteyim gelip gönderirmisin??:68:

Son düzenleme:
Eskiden özellikle subaylara 15 li 20 li kızlar hayran olurdu.Devir değişti.Kızlar artık kendilerini yetiştirmiş iyi bir üniversite eğitimi almış bir şekilde güzel işlerde çalışıyorlar.Kendileri gibi iyi eğitimi,iyi iş imkanı kazancı olan,iyi giyimli erkek arıyorlar.
Şimdi son model arabası ve statüsü olana bakıyorlar.Yani o üniforma olayı eskidendi.Şimdiki şartlar,görev tehlikesi,şark hizmeti,mesaileri ve maaşları bakımından üniformalılara çok sıcak bakılmıyor.Genel anlamda böyle.

Hem hiçbir Allah ın kulu,en çılgın kız dahi,sivil birine gidip DURUP DURURKEN ne telefon isteyecek ne telefon nosunu verecek cesareti gösteremezken,hangi kişi gider bir polise hem de,hiçbir sebep yokken,muhabbet yokken, (o cesareti almamışken) numarasını gidip versin.Günümüzde bunca olaylar,sebebpsiz gözaltına alınmalar bile varken.Velev ki,nişanlına bakıyorlar,yani snein psikolojini bozacak kadar ne var ki,üstüne mi atlıyorlar.Her üniformalıya ayrıca yaşlı genç kadın erkek herkes bir dönüp bakar.)Ama adım başı polis olduğu için her yerde,bu pek polisler için geçerli değil)

Yurtdışında master yapmış,şirket patronu,kültürlü,yakışıklı,altında onlarca bayan çalışanı olan,yüzlerce kişiye seminerler veren kocaları olan kadınlar o zaman tımarhaneye mi düşsün ne yapsın.

canım ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. benim abimde emniyetten nişamlımda inan veriyorlar kızlar telefonlarını. hiç zannettiğin gibi değil çok basit kızlar var. benim yanımda abime bile tel verdiler abartısız söylüyorum. var o tip kızlar gerçekten

Ya beni yanlış anlamayın ama bana biraz abartılı geldi anlattıklarınız.
Üniformanın kendisi zaten dikkat çeker bu tek meslek grubuna ait birşey değil,asker,polis,avukat,hostes vb herneyse..kadın erkek farketmez öylesine bakar herkes çünkü sivil giyimden farklıdır.içinde eşiniz olduğundan değil yani.eşiniz dünya yakışıklısı dahi olsa merak etmeyin kimse eşinizi gözleriyle yemez.burda yazılan evli bekar farketmiyo bakıyorlar ifadeleri bence hoş değil.genç toy kızlar etkilenebilir ama hiç bir aklı başında bayan sırf uniforma giydi diye birinden etkilenmez bu çok çocukca.hepimiz eşlerimizi kıskanırız bu normal bir durum,sizinki de nişanlı olmanızdan kaynaklanıyor muhtemelen.

Ben anormalim sanırım polis asker subay şu bu asla istemem. Benım de arkadşım vardı kız sırf bu takıntısından dolayı en sonun da hiç olmadı güvenlik le evlenecek diye korkuyorum :20:

:27::27::27:
Ya dilerim herkes istediği meslekten insanalrla evlenir fakat evli nişanlı yada sevgilisi olanlardnan mümkün olduğunca uzak dururlar inşallah.

canım ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. benim abimde emniyetten nişamlımda inan veriyorlar kızlar telefonlarını. hiç zannettiğin gibi değil çok basit kızlar var. benim yanımda abime bile tel verdiler abartısız söylüyorum. var o tip kızlar gerçekten

Zaten nişanlım yüz verseydi o numarayı neden yırtsın ki?
Devir çok değişti gerçekten canım.
Ya milet en yakın arkadaşının kocasını ayartıp evleniyor, durup dururken numara vermek mi garip

Bence siz abartıyorsunuz. Yunus polislerine ayrı bir ilgi duyan kimseyle karşılaşmadım şu ana kadar. Ne bileyim pilot hayranlığı doktor hayranlığı falan vardır da yunus polisleriyle alakalı öyle bir durum yok. Bence siz herkes sevgilinize bakıyor zannediyorsunuz. Rahat olun. Ha ama o siteden tanıştığınız kadın cidden sapıktı, herkes öyle değil:27:

Benim eşimde polis..evliliqimiz süresince 2 defa o üniformaliyken görüstk dısarda bin pişman oldum..
Snra fark ettm hakket esim bi havalı bi karizma duruyo hec o evdeki adam gbi dgl:) :)
ve o gün anladım ki kesinlikle keramet üniformada..:)

Evet biraz farklılaşıyorlar.
Üniformalı halide üniformasız halide beni aynı derecede etkiliyor tatlım ama nişanlımın davranışları üniformalı iken çok değişiyor.
Çok daha sert oluyor :)

Canım alışıyorsun zamanla eşim assubay Allah bana bağışlasın yaş 37 ama çook yakışıklı. Resmi giyimlilere kadın erkek farketmezki tatlım sonuçta sivilden farklı herkes bakıyor. Yaş 60 dan yukarı olanlar komutanım diye tutup askerlik anılarını anlatıyorlar.
Benden sana büyük tavsiyesi olsun(35 yaş) rahat ol bir süre sonra bu takıntın nişanlını rahatsız eder. Eminim ki onun yakışıklı olduğu kadar sende çok güzelsindir. Baksana evrak işlemlerini yapman için koşup geliyorsa o da seni tek bırakmak istemiyor.. Bu erkekleri kıskanıpta bir yerlerini kaldırmayın çoook çekersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten nişanlım yüz verseydi o numarayı neden yırtsın ki?
Devir çok değişti gerçekten canım.
Ya milet en yakın arkadaşının kocasını ayartıp evleniyor, durup dururken numara vermek mi garip

Allah ıslah etsin canım bazılarını gerçekten sen kafaya takmamaya çalış önemli olan seni sevmesi.nişanlında görüyor zaten onların basitliğini. bize artık sakin olmak düşer yoksa beyefendiler tarafından adımız kıskanca çıkıcak. halbuki sinir olduğum saygısızlık. en iyisi sukunetimizi koruyalım :)

Canım yukarıda yeterince anlattım.Allah aşkına kim sokakta durup dururken birine telefonunu versin.Yani bu işi parayla yapan bile bu şekilde davranmaz.Bir iki kendini bilmez verdi diyelim.Aynı şeyi diyorum.İyi konumda olan kocalarına ne kartvizitler verenler var,sokak kızı da değil.Napsınlar psikolojilerini mi bozsunlar.O kişi o numarayı yırtmak için dahi almayacak haddini bildirecek,bunu da nişanlısına,eşine yansıtmayacak.

Bence siz abartıyorsunuz. Yunus polislerine ayrı bir ilgi duyan kimseyle karşılaşmadım şu ana kadar. Ne bileyim pilot hayranlığı doktor hayranlığı falan vardır da yunus polisleriyle alakalı öyle bir durum yok. Bence siz herkes sevgilinize bakıyor zannediyorsunuz. Rahat olun. Ha ama o siteden tanıştığınız kadın cidden sapıktı, herkes öyle değil:27:

Ya valla o sitede ki sapık kız demişti zaten Yunus Polisleri ayrı bi havalı geliyor diye :27:
Ya inanın elimde değil çok rahatsız oluyorum kafama takıyorum, bende istiyorum biraz daha rahat olmayı ama cidden elimde değil :50:

Bazı karakterler vardır. Özellikle erkeklerde... Farkında olmadan etraflarına mavi boncuk dağıtırlar. Tanımadıkları insanlara bakarken sanki onları tanıyormuş gibi bakarlar ve bu karşı tarafta bir sempati oluşturur. Bu onların elinde olan bir şey değildir. Mesela bazı burçların özellikle böyle delici bakışları vardır. Eşlerini veya ilişkide oldukları kişiyi çok sevseler bile kendileri bile farkında olmadan etrafa bu şekilde bakabilirler. Yani eğer böyle karakterde bir nişanlınız varsa bu durumla yaşamaya alışın derim. Çünkü bu nişanlınızın da elinde olmayan bir durum.

Bir başka düşüncem de ilişkinizin tarzı hakkında. Mesela nişanlınızın minibüse binmene izin vermediğini söylemişsin. Başkaları sana bakacak diye kıskandığı için mi izin vermiyor? Eğer böyle bir ilişki tarzınız varsa doğal olarak sen de aynı zihniyetle kimsenin ona bakmamasını istiyor birbirinize karşı aşırı kıskançlık göstererek dışarı kepenk çekmek istiyor olabilirsiniz. Bu durumda yapılacak şey ilişkinizi normalleştirmek ve birbirinizi boğmamaya çalışmak. Çünkü zamanla katlanılmaz bir halde rahatsız edici olabilir sürekli baskı altında olmak.

Her ne olursa olsun. Tek dikkat etmeniz gereken husus: başkalarının nişanlınıza baktığını, onun beğenildiğini nişanlınıza hissettirmemek. Bu, onun gözünü açmasına ve havalanmasına sebep olabilir. Zekice davranmak lazım. ;) :)

Ya valla o sitede ki sapık kız demişti zaten Yunus Polisleri ayrı bi havalı geliyor diye :27:
Ya inanın elimde değil çok rahatsız oluyorum kafama takıyorum, bende istiyorum biraz daha rahat olmayı ama cidden elimde değil :50:

Evet işte o kız tam bir manyakmış okumuştum o konunuzu:1: Ama bence cidden rahat olun, numarayı yırtmış falan sizi seviyor işte güveninizi sarsacak bir şey de yapmamış. Sıkmayın yok yere canınızı

Allah ıslah etsin canım bazılarını gerçekten sen kafaya takmamaya çalış önemli olan seni sevmesi.nişanlında görüyor zaten onların basitliğini. bize artık sakin olmak düşer yoksa beyefendiler tarafından adımız kıskanca çıkıcak. halbuki sinir olduğum saygısızlık. en iyisi sukunetimizi koruyalım :)

Aynen kuzucum, farklı şeylere yöneliyorum mümkün olduğunca aklıma getirmemeye özen gösteriyorum.

kızların üniforma manyağı olduğunu sanmıyorum. hele rütbesiz polisler hiç ilgi çekici değil. nişanlınız da belki daha samimi davranıyordur bilemyorum. kimse erkek görmemiş gibi davranmaz. Biraz abartıyor musunuz?

Evet işte o kız tam bir manyakmış okumuştum o konunuzu:1: Ama bence cidden rahat olun, numarayı yırtmış falan sizi seviyor işte güveninizi sarsacak bir şey de yapmamış. Sıkmayın yok yere canınızı

Sağol canım benim teşekkür ederim.
Düşünmemeye çalışıyorum, fakat insanların saygısızlığı can sıkıyor gerçekten.

Bazı karakterler vardır. Özellikle erkeklerde... Farkında olmadan etraflarına mavi boncuk dağıtırlar. Tanımadıkları insanlara bakarken sanki onları tanıyormuş gibi bakarlar ve bu karşı tarafta bir sempati oluşturur. Bu onların elinde olan bir şey değildir. Mesela bazı burçların özellikle böyle delici bakışları vardır. Eşlerini veya ilişkide oldukları kişiyi çok sevseler bile kendileri bile farkında olmadan etrafa bu şekilde bakabilirler. Yani eğer böyle karakterde bir nişanlınız varsa bu durumla yaşamaya alışın derim. Çünkü bu nişanlınızın da elinde olmayan bir durum.

Bir başka düşüncem de ilişkinizin tarzı hakkında. Mesela nişanlınızın minibüse binmene izin vermediğini söylemişsin. Başkaları sana bakacak diye kıskandığı için mi izin vermiyor? Eğer böyle bir ilişki tarzınız varsa doğal olarak sen de aynı zihniyetle kimsenin ona bakmamasını istiyor birbirinize karşı aşırı kıskançlık göstererek dışarı kepenk çekmek istiyor olabilirsiniz. Bu durumda yapılacak şey ilişkinizi normalleştirmek ve birbirinizi boğmamaya çalışmak. Çünkü zamanla katlanılmaz bir halde rahatsız edici olabilir sürekli baskı altında olmak.

Her ne olursa olsun. Tek dikkat etmeniz gereken husus: başkalarının nişanlınıza baktığını, onun beğenildiğini nişanlınıza hissettirmemek. Bu, onun gözünü açmasına ve havalanmasına sebep olabilir. Zekice davranmak lazım. ;) :)

Yorumun için teşekkür ederim canım.
Evet minübüse binmeme izin vermiyor, en son bindiğimde adamın teki kolunu koluma deydiriyordu ben kıyamet koparmıştım o olayı öğrendikten sonra gideceğim yere kendi bırakıyor hep :1:
Dediğini bende uyguluyorum canım mümkün olduğunca kıskandığımı belli etmiyorum.
Valla o bakış tarzı ondan yok ya çok donuktur öyle boş boş bakar :27:
Sıcakkanlı biride değildir, gülmez hiç.
Mümkün olduğunca asık suratlıdır canım.

yazmayayım yzmayayım dedim dayanamadım

öncelikle konu başlığınız çok ama çok incitici. "kızlardaki" ifadesini kullandığınız an genelleme yapmış olursunuz ki hepimiz biliyoruz ki bu tarz takıntılar, saplantılar vs. olgunlaşamamış sorunlu kişiliklerin ortaya dökülüş şeklidir ve çok şükür ki tüm dişiler böyle değil.
kendi adıma isterse reis-i cumhur olsun yanında, hayatında bir kadın olan adamla işim olmaz.
polisi sevmem huzursuzluk göstergesidir benim için
polise bakıyorsam "allah allah olay mı var acaba, bunlar niye toplanmış ki burada" diye bakarım.
askeri severim kafamdaki yansıma şekli hep "güven" dir yine üniformayla alakası yok.

üniformadan yola çıkarsak şayet, siz de biliyorsunuz ki belediyelerin temizlik işçileri, özel sektörde officeboy lar kamu da kat görevlileri üniformayla çalışırlar. sizin konu başlığında yaptığınız gibi genellersek kızların bu kişilere de bakması gerekir.

kendi adıma üniformalı birindense, 200 kişilik bir salona kendisini dineletebilen takım elbiseli bir profesörü tercih ederim.

ek olarak, sanırım şu siteden muhatap olduğunuz kadının terbiyesizce tavrı sizi oldukça etkilemiş ve algıda seçicilik oluşturmuşsunuz. saplantı haline gelmeden kurtulun bundan.

Son düzenleme:
Back