• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor :50:

Kuzummm aranızda gerçek bir şak saygı ve güven varsa bu tarz şeyleri kafana takman seni yıpratmaktan başka hiçbi işe yaramaz . Boşver 3.şahışları ne yapıyorlarsa yapsınlar elini tuttugun adam seni seviyor ve seninle nişanlı buna sinir olcagın yere gururlan bence. Canını sıkma boşuna :16:

Ya bide yorum yapan bazı tipler niye nişanlının bu kadar yakışıklı olduğunu vs belirtiyorsun gibi saçma sapan şeyler yazmışlar.
Ben sanki millet nişanlıma hayran ona meraklı diyorum!
Başlığı okumaya mı üşeniyorlar acaba yoksa kıllığına mı yapıyorlar.
Nall gibi yazmışım ne bu üniforma merakı diye hala saçma sapan yorumlar geliyor ya.
Ayrıca yok kuzucum ona dün hiç birşey demedim yok bakıyorlar vs diye ama gerçekten sinir bozucu bi durum ya :50:

Üniformasına da bakabilirler gerçekten o önemli değildir yakışıklılığına da bakabilirler kuzum sen sizi bildikten sonra önemli değil:38: diğer herşeyi boşver sadece üniformaya bakıyorsa bir insan o da kendi kişiliği :51:Canını sıkma kuzum en güzel dönemlerin artık nişanlandın düğün hazırlıkları gerisi can sıkar sadece:29:

canım konusahibi olumsuz yorumlara açık değil zannımca :44:
ozaman karantinaya alsın sevgilisini ya da mesleği bıraksın zaten işe göndermek istemiyorum diyo :27:

Ya sen kimsinde dalga geçer tarzda yazıyorsun????
Bana bence senin polis merakın var diyorsun bunun nesini hoş karşılamamı bekliyorsun.
Yorumlarını dikkatlice yazmak yerine eleştirelere açık değil diyrsun.
Ben buraya beni eleştirin diye mi konu açtım.
Kızın teki gelecek parmağında yüzük var ama ben dayanamadım diyip telefon numarasını nişanlıma verecek, ama sizin gözünüzde kuruntu yapan, eleştirilen ben olacağım öyle mi?

Toplumsal kodlamalar. Üniforma=Güç. Güce sahip olma/güce sahip olana sahip olma isteği.
Benim aklıma bu geldi :44:

Nişanlınız kendini biliyorsa neyi sıkıntı ediyorsunuz?

Kuzummm aranızda gerçek bir şak saygı ve güven varsa bu tarz şeyleri kafana takman seni yıpratmaktan başka hiçbi işe yaramaz . Boşver 3.şahışları ne yapıyorlarsa yapsınlar elini tuttugun adam seni seviyor ve seninle nişanlı buna sinir olcagın yere gururlan bence. Canını sıkma boşuna :16:

Ya inan güzelim o 3. şahıslardan çok burada saçma sapan yorum yapan insanlar beni deli ediyor ya.

Toplumsal kodlamalar. Üniforma=Güç. Güce sahip olma/güce sahip olana sahip olma isteği.
Benim aklıma bu geldi :44:

Nişanlınız kendini biliyorsa neyi sıkıntı ediyorsunuz?

Mantıklı bi düşünce :44:
Kendini bilen biri elbette ki canım ama rahatsız edici bi durum ya :50:

var böyle saçma merakalrı olanlar benim umrumda bile olmaz dikkatimi bile çekmez :32::32: ama bazıları polislere hayran olur :26::26:

Üniformasına da bakabilirler gerçekten o önemli değildir yakışıklılığına da bakabilirler kuzum sen sizi bildikten sonra önemli değil:38: diğer herşeyi boşver sadece üniformaya bakıyorsa bir insan o da kendi kişiliği :51:Canını sıkma kuzum en güzel dönemlerin artık nişanlandın düğün hazırlıkları gerisi can sıkar sadece:29:

Öyle canım benim.
Allah herkese akıl ihsan eylesin.
Milleti başkalarına ait olan insanları almak çok büyük marifetmiş gibi doğal karşılanıyor artık.:50:

Sürekli nişanlımın yakışıklı olduğunu belirttiğimi nereden çıkardınız?
Yukarıda arkadaş bahsettiği için bende söyledim.
Ayrıca çarşıda hiç bi vatandaş üniformalı değil, o zaman polisleri her gördüklerinde bön bönn baksınlar.
Ayrıca evet nişanlım yakışıklı ve gözleri ile yiyorlar, olan bir düşünceden sıyrılamam hanımefendi.
O hastahanede en az 10 polis görevlidir ayrıca yani oraya giden bi polis nişanlım değildi o kadar dikkat çekecek.
Siz okuduklarımıda çok yanlış anlamışsınız ayrıca, ben nişanlıma herkes hayran diye birşey demedim anlamak istediğiniz gibi okmuşsunuz.
Artsit değil hayran olsunlar. Konumun başlığın okumanızı tavsiye ederim, Nedir bu nişanlıma duyulan hayranlık ve meraak değil, nedir bu üniforma merakı demişim.
Sanırım herşeyi özetliyorlar başlığım.

Neyse size söylenecek çok fazla söz yok, bu arada ben üniforma meraklısı değilim. Genelleme yaparken herkesi katmayın o halde, eminim pek çok bayan da vardır böyle düşünen. Burada bir konu açmışsınız, herkes fikrini tabi ki söyleyecek. Olumlu yada olumsuz seviyeli bir şekilde karşılamanız gerekirdi. Bu arada değil üniforma merakı, polislerden nefret ederim, hatta gördüğüm her polise de nefretle bakarım. Bazen her bakış hayranlık yada ilgi olmayabilir yani.

benim eşimde asker bazen iş çıkışı beni almaya gelir beraber alışverişe falan gideriz genci yaşlısı herkes bakar hatta ben rahatsız olurum özellikle yüzüğümü göstermeye çalışırım yanlış anladıklarını düşünüyorum artık akıllarına ne geliyorsa bir keresinde eşimde rahatsız oldu yüksek sesle karım karım dedi birine:9:

kızı arayıp buluş. bi güzelde pataklasaydın kız keşke
gerizekalı... koca düşkünü zilli
sinirlerim zıpladı:22:

Mantıklı bi düşünce :44:
Kendini bilen biri elbette ki canım ama rahatsız edici bi durum ya :50:

Siz rahatsız olduğunuz sürece rahatsız edici aslında. Rahatsız olmayın. Yapabilsek iyi olurdu ama insanları engelleyemeyiz ki, bakan bakar. Sıkmayın canınızı. Hem ne güzel işte densizin biri telefonunu vermiş ve o yırtıp atmış :34:

var böyle saçma merakalrı olanlar benim umrumda bile olmaz dikkatimi bile çekmez :32::32: ama bazıları polislere hayran olur :26::26:

Evet canım maalesef.
Ya inan allahın gücüne ağır gitmesin çirkin brii dahi olsa üniforma giyse bakıyorlar ya.
Bu arada senin durumlar nasıll varmı bir gelişme?

canım konusahibi olumsuz yorumlara açık değil zannımca :44:
ozaman karantinaya alsın sevgilisini ya da mesleği bıraksın zaten işe göndermek istemiyorum diyo :27:

Aman ya, herkes ayrı alem burada, ister fanusa koysun, ister karantinaya alsın. İşe de göndermesin, sanki dışarıda ki her bayan üniformalı adam peşinde koşuyor.:1:

Malesef çevremizde böyle bir olay var. Herkesin bir mesleğe yakınlığı oluyor. Eminim o kızlar polisleri ayartıp benim sevgilim polis demeye çalışıyorlar ki seni anlayanlardan biriside benim. Sevgilim benim için istifa etti mesleğinden. Şuan öğrenci . Ama yok fayda etmiyor. Bizimkininde bir kız geçmişi var maşallah . İlişkimizin ilk başları okula gidiyoruz tanışmak için ggeliyorlar yanına.Günde 30 farklı kişiden mesaj. Mesaj filtresi koyduk. Hele bir tanesi vardı. Lise son öğrencisi benimkinin arkadaşının eski sevgilisi. Kız kudurmuş. Eminim hala mesaj atıyordur. Mesajlar şöyle " Benim için imkansız olsanda senin varlığını bilip uyuyup uyanmakta güzel" "Bugün seni gördüm,çok yakışıklıydın" ... Yani bu kızlar fena. Benimki gizli görevdeydi. Ben üniversite için yaşadığım şehre uçakla geldiğimde bu da havalimanındaymış Beni görmüş işte bu kızla evlencem demiş. Beni şüpheli olarak gösterip adımı soyadımı okuduğum bölümü he şeyi öğrenip okulun iilk günü karşıma öğrenci olarak çıktı. Yani onla aynı bölümde okuyormuşuz. Ben çıkmaya başlayalı 1 ay sonra öğrendim polis olduğunu. Şuan herkesten saklıyoruz zaten ama istifasını verdi. Birlikte yaşıyoruz. Bu da şöyle oluştu. Eski sevgilisi evine gelip öpmeye kalkıp,yatak teklifi etmiş. Bu da kızı kovmuş ve bana anlattı.Bende apartta kalıyorum. Dur geliyorum dedim,eşyalarımı topladım bir daha da gitmedim :1:

Bir adam yakisikliysa yakisiklidir. Sevdiğin adami yakisikli gorursun olayi komik. Olay benim kocam daha yakisikli olayina kaymasin.Evet kizlar yakisikli adama bakarlar hele uniformliysa daha cok bakarlar. Bu erkeklerin guzel kadin gorunce bakmasi gibi. Yani cok da kafaya takilacak bir durum degil.

kızı arayıp buluş. bi güzelde pataklasaydın kız keşke
gerizekalı... koca düşkünü zilli
sinirlerim zıpladı:22:

Ya hiç sorma canım ya :50:
Ya kızın teki yüzüğn var ama dayanamayıp numaramı veriyrum diyor burada bi kaç kızda kalkmış beni eleştiriyor kuruntu yapıyorsun diyorlar.
Millet mi fazla rahat ben mi çok kıskancım bilemedim valla :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım maalesef.
Ya inan allahın gücüne ağır gitmesin çirkin brii dahi olsa üniforma giyse bakıyorlar ya.
Bu arada senin durumlar nasıll varmı bir gelişme?

benimde hiç dikkatimi çekmezler belki bakmadıklarında bozulan polislerde vardır :27::27:

ne olsun canım bi gelişme yok toparlamaya çalışıyorum:ssz:

Uniforma meraki bu dedigin gibi. Dikkat cekiyor cunku sivillerin icinde. Ben tum bakislarin nisanliniza oldugunu dusunmuyorum. Iciniz rahat olmali bence bir cogu cekici geldiginden degilde formasiyla dikkat cektiginden bakiyordur. Yinede sinir bozabilir ama yeni degilseniz alismis olmaniz gerekirdi:)

Back