• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

mesele üniforma değil. mesele bazı insanların düşüncesiz ve ahlaksız davranması... bir insanın hayatında biri varken ona yanlamaya çalışmakta ne ola ki? bu erkek/kız farketmiyor. bazı erkeklerde hayatında biri olan kızlara bu tür yaklaşımlarda bulunuyor. tamamen insanların terbiyesizliği. sevgililerimizin ya da eşlerimizin, hayatında biri olan insanlara bu tür yaklaşımlarda bulunanlara göz ucuyla bile bakmayacak karakterde olması yeterli ve güzel. takmayınız.

Ever kesinlikle katılıyorum size.
Ben o ahlaksızlığa o arsızlığa asıl sinirleniyorum.
Yüzüğünüz var ama dayanamıyorum demek ne demek?
Bu nasıl bir ahlak yoksunluğu?
Bu duruma bir bayan kendini nasıl düşürür?
Yada hemcinsine bu saygısızlığı nasıl yapar?
Bunları düşündükçe üzülmemek kafaya takmamak elde değil inanın ki :50:

Canım inan ki bu konuyu yazarken gözlerim dolu dolu yazdım ama öyle yorumlar geldi ki;
* Polis Meraklısı Oldum ( Ki erkek arkadaşım 2 yıl peşimde koştu sırf polis diye istememiştim)
*Kuruntulu oldum.
*Abartıyor oldum.
*Nişanlıma kız geliyor tel numarasını veriyor yüzüğünü gördüğünü belirttiği halde ama ben büyütüyor oldum. (Millet mi fazla rahat ben mi rahatsızım anlayamadım )
*Bakıyorlar diyorum, neden baksınlar bakmıyorlardır diyorlar.
*İş rütbe olayına kadar bile geldi, ne alakaysa.
*Ben sevmiyorum hiç diyenler bile oldu. ( Sevip sevmedikelrini sormamıştım zaten )
*Bu konuda bu kadar hassasken nişanlın o kıza yüz vermiştirde kızda telefon numarasını vermiştir diyenler oldu.
Yüz veren biri neden yırtsın numarayı?

Ben sizinle derdimi paylaşmak istiyorum, ama herkes neredeyse nişanlıma telefon veren kız yerine beni haksız bulacaklar yani o derece.
Belki sizlerle paylaşırım biraz da olsa rahatlarım diye yazdım ama inanın daha gerildim.

kindarrrr arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederim.Düşüncelerimi anlatmışsın.

Bence sonuna kadar haklisin. 7 milyar insanin oldugu dunyada herseyin olacagina ve her turlu insanin olduguna inanirim ki anlattiklariniz da inanilmicak bisey yok sanki dunya cok temiz bi yer herkes cok namuslu da. Hem ustelik artik erkekler kizlari degil kizlar erkekleri kesiyo
Okul da mesela yakisikli bi hoca oldugunda kizlar sahipleniyo. Tamam ciddi bisey degil sakasina yapiyolar ama evli adam icin sakasina bile oyle bisey soylemeye utanirim

Nişanlım Komiser Yardımcısı Akademi Mezunu, rütbesiz değil.
Valla KK'da tanıştığım kadının davranışlarını bi görseydin canım inan sende şoka girerdin aşırı arsız birisiydi.
kAFAMA TAKMA KONUSUNDA BİRAZ ABARTIYOR OLABİLİRİM AMA ELİMDE DEĞİL Kİ :50:
Normalde de kıskanç biriyimdir dün gördüğüm o numara olayını anlatan mesajdan sonra daha fazla kafama takar oldum.
Ben aslında bakmalarına değil, yüzüğü gördükleri halde yaptkları arsızlığa sinirleniyorum.

yapacak bişi yok herkes bakar önemli olan sevdiğinin kime baktığı böyle düşün :)

o konu ilginçti bence o kızın psikolojik rahatsızlığı var hangi manyak uapar ki bunu. ilerde sosyal paylaşım sitelerini daha kısıylı kullanırsınız belki daha rahat olursunuz

Ortada psikolojini bozacak bir durum göremedim açıkçası, herkesin eşi nişanlısı sevgilisi var ve bazı kesim dediğin şekilde bakıyor ama kimsenin gözlerini kapatamayız değil mi... ülkemizde ve dünyada değiştiremeyeceğimiz bir durum bu.. Yani yapabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum, böyle şeyleri bu kadar takma kafana nişanlına güveniyorsan..

Özge merhaba

konuyu anlatış tarzın olayın tazeliğindeki sinirinden dolayı nahoş olmuş. tüm yorumları okuyacaktım fakat konu kapanabilir belki diye bir an evvel yazmak istedim.

bir polis memuru olarak malesef anlattığın olayı doğrulayabilirim. resmi görev yapan polis arkadaşlar ki en çok yunus timleri ve çevik kuvvet farklı üniforma ve genç yaşta olmalarından hatta fiziki olarak seçilmiş olmalarından dolayı aşırı ilgi görüyor. numara verme olayını gözümle gördüm.

henüz öğrenci idik pmyo da. Dolmabahçe önünde bizi ziyarete gelen üst devrelerimizle falan muhabbet ediliyordu. yoldan geçen bir kız grubu çevik Grubunun yanına sokuldu. arkadaş yol kenarında oturuyordu. kız yanına oturdu. arkadaş kaydı. kız da beraberinde... ve açık açık numarasını yazıp adamın eline bıraktı. üstelik yüzlerce kişiydik orada....

sınıf arkadaşlarımız anlatırdı. çevikten. beklemedeyiz, küçük çocuklarla bi sürü numara yollardı kızlar diye. bunu söyleyen kişiler öyle hava derdinde de değillerdi. başı önünde görevini yapan adamlar..

evet bilmeyenler tarafından hoş karşılanmadı konun ama anlattıkların gerçek malesef..

💑💓

Bence sonuna kadar haklisin. 7 milyar insanin oldugu dunyada herseyin olacagina ve her turlu insanin olduguna inanirim ki anlattiklariniz da inanilmicak bisey yok sanki dunya cok temiz bi yer herkes cok namuslu da. Hem ustelik artik erkekler kizlari degil kizlar erkekleri kesiyo
Okul da mesela yakisikli bi hoca oldugunda kizlar sahipleniyo. Tamam ciddi bisey degil sakasina yapiyolar ama evli adam icin sakasina bile oyle bisey soylemeye utanirim

Aynen canım benim.
Millet eniştesini ayartıyor, arkadaşının kocası ile evleniyor vs vs buna rağmen kızın bi sıcaklık görmeden numara vermeyeceğini savunuyorlar.
Valla kusura bakmayında bazı hemcinslerimiz ahlaksızlığı elden kaçırmışlar, nice evli adamlarla ilişki yaşayıp sanki adamın karısı suçluymuş gibi o zavallı kadını rencide eden ahlaksız pislikleri gördüm.

Mesele üniforma değil o bahsettiğiniz kişilerin karaktersizliğidir olsa olsa. Yoksa "kızlar" olarak nitelendirdiğiniz tüm bayanlar zan altında kalır
İşe gitmesini istemiyorum bile demişsiniz. Nişanlıma güveniyorum ama kızlara güvenmiyorum felsfesine gerek yok
İçinde olan adam kızlar ona asılsa da yapar asılmasa da yapar

öyle,
resmi bir toplantıda günlük giyinen bir insan da dikkat çeker.
siz hemşire olarak sokakta formanızla yürüseniz siz de dikkat çekerisiniz
her bakış aşk bakışı değildir.

eşinizin de sizin de Allah yardımcısı olsun. çok zor bir meslek, o mesleği yapan bir erkeğin eşi olmak da bir o kadar zordur sanırım. çok fazla fedakarlık gerektiriyor.
milliyetçi düşüncem yüzünden askere sevgim, saygım ve hayranlığım sonsuzdur.

evet çok haklısınız her bakış aşk bakışı değil tabiki ben formayla gider gelirim hastneye giyinip soyunması problem oluyo diye eşim alır bırakır apartmanın önüne gelince insanlar bakıyo bakan bakar napiyim geçer girerim evime eşimde öyle daima üniformalı bakan illaki oluyodur ama benim kendimede eşimede güvenim sonsuz asker eşiysen eğer sende hedefsin tehlikedesin demektir..
bende çok milliyetçiyim askeriyenin disiplini başka hiçbir kurumda yok eşimde öyle sert mizaçlı birazda meslek yapışıyo sanırım üzerlerine otavra karşı da kalkıp kimse yanaşmaya cesaret edemez sanırsam :31:

Canım yukarıda yeterince anlattım.Allah aşkına kim sokakta durup dururken birine telefonunu versin.Yani bu işi parayla yapan bile bu şekilde davranmaz.Bir iki kendini bilmez verdi diyelim.Aynı şeyi diyorum.İyi konumda olan kocalarına ne kartvizitler verenler var,sokak kızı da değil.Napsınlar psikolojilerini mi bozsunlar.O kişi o numarayı yırtmak için dahi almayacak haddini bildirecek,bunu da nişanlısına,eşine yansıtmayacak.

bakın konu sahibi duyduğunu yazmış ama elif hanım da ben de bizzat yaşadık bu durumu. gözümle gördüm işte. ötesi var mı? kız numarasını yazıp yüzlerce polisin içinde kağıdı adamın eline bıraktı. neden yalan söyleyelim ki?

💑💓

Özge merhaba

konuyu anlatış tarzın olayın tazeliğindeki sinirinden dolayı nahoş olmuş. tüm yorumları okuyacaktım fakat konu kapanabilir belki diye bir an evvel yazmak istedim.

bir polis memuru olarak malesef anlattığın olayı doğrulayabilirim. resmi görev yapan polis arkadaşlar ki en çok yunus timleri ve çevik kuvvet farklı üniforma ve genç yaşta olmalarından hatta fiziki olarak seçilmiş olmalarından dolayı aşırı ilgi görüyor. numara verme olayını gözümle gördüm.

henüz öğrenci idik pmyo da. Dolmabahçe önünde bizi ziyarete gelen üst devrelerimizle falan muhabbet ediliyordu. yoldan geçen bir kız grubu çevik Grubunun yanına sokuldu. arkadaş yol kenarında oturuyordu. kız yanına oturdu. arkadaş kaydı. kız da beraberinde... ve açık açık numarasını yazıp adamın eline bıraktı. üstelik yüzlerce kişiydik orada....

sınıf arkadaşlarımız anlatırdı. çevikten. beklemedeyiz, küçük çocuklarla bi sürü numara yollardı kızlar diye. bunu söyleyen kişiler öyle hava derdinde de değillerdi. başı önünde görevini yapan adamlar..

evet bilmeyenler tarafından hoş karşılanmadı konun ama anlattıkların gerçek malesef..

💑💓

Ah canım ya.
Onların içinde olan biri olarak ne güzel anlatmışsın, gerçekten birazda olsa içim rahatladı.
Şurada nişanlın yüz verdikçe kız numarasını vermez yazanların kafamda bıraktıkları soru işaretini şuan itibari ile unuttum.
Çok güveniyorum nişanlıma, allah yinede şaşırtmasın.
Bu arada muhabbet askeri seviyorum polisi sevmiyorum olayına dönmüş.
Yazık gerçekten yazık.
Nereden nereye geldi.

Üniformalar içinde erkekler çok daha heybetli ve yakışıklı görünüyor; bu bir gerçek.
Sadece bakıp geçenler için sıkıntı yapmaya gerek yok.
Abartanlar olursa da sıkıntıya gerek yok gerçi çünkü mesele adamda bitiyor.
O hiçbir kıza yüz vermeyip, hayatındaki kadına bağlı kalıyorsa tamamdır.

bakın konu sahibi duyduğunu yazmış ama elif hanım da ben de bizzat yaşadık bu durumu. gözümle gördüm işte. ötesi var mı? kız numarasını yazıp yüzlerce polisin içinde kağıdı adamın eline bıraktı. neden yalan söyleyelim ki?

💑💓

Ben sanki sorunlu bi insanım olmayan şeyi oldu gibi gösterip gözlerim dolu dolu buraya konu açabiliyorum.
Burada şahit olmuş bi kaç kişiyiz tatlım ama daha yüzbinlerce insan bu tarz şeyere şahit olmuştur.
Neyine inanmıyorlar anlamıyorum.

Ah canım ya.
Onların içinde olan biri olarak ne güzel anlatmışsın, gerçekten birazda olsa içim rahatladı.
Şurada nişanlın yüz verdikçe kız numarasını vermez yazanların kafamda bıraktıkları soru işaretini şuan itibari ile unuttum.
Çok güveniyorum nişanlıma, allah yinede şaşırtmasın.
Bu arada muhabbet askeri seviyorum polisi sevmiyorum olayına dönmüş.
Yazık gerçekten yazık.
Nereden nereye geldi.

yok arkadaşım yok kafasını hiç kaldırmasa da ki bu imkansız yani adam mesaide sonuçta yazıp bırakıyorlar numarayı. Hele bir de 'ayy ben de polis olmak istiyorum' diye yanaşanlar var. e be kızım bu teşkilatta bayan polis de var. yunusu da var şahini de, resmisi de var sivili de.... git onlardan sor mesleği...

allahtan kocam sivil haa :p

💑💓

Üniformalar içinde erkekler çok daha heybetli ve yakışıklı görünüyor; bu bir gerçek.
Sadece bakıp geçenler için sıkıntı yapmaya gerek yok.
Abartanlar olursa da sıkıntıya gerek yok gerçi çünkü mesele adamda bitiyor.
O hiçbir kıza yüz vermeyip, hayatındaki kadına bağlı kalıyorsa tamamdır.

Sanırım nişanlımda bu olgun davranışı sergilemiş canım.
Yırtıp attığına göre ..
Yinede allahım şaşırtmasın.
Yorumun için teşekkür ederim.

Seni anlıyorum arkadasim ben bir lisede ogretmenlik yapiyorum ve bizim kizlardanda polis meraklisi olanlar var ;) ama biraz ergen tavirlari bunlar.. ama inan bu tel numarasi verme isi sadece polislere yapilan bisey degil .. onlar genellikle sokaklarda gorev yaptiklari icin baslarina daha cok geliyordur.. bir gece kuzenlerle disari cikmistik.. benim erkek kuzende akilli uslu yanimizda oturuyordu.. bi ara disari sigara icmeye ciktik bunla.. bi baktim elinde kiristirilmis bi kagit.. bu ne dedim.. valla yanimizdaki masadaki hatun verdi dedi... ne ara baktin gördün de verdin o telefon numarasini be kadin ;)
Özetle bu senin nisanlinin polis olup olmamasiyla alakali olmayabilir .artik ne yazik ki bazi kizlar cok cesaretli...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sanki sorunlu bi insanım olmayan şeyi oldu gibi gösterip gözlerim dolu dolu buraya konu açabiliyorum.
Burada şahit olmuş bi kaç kişiyiz tatlım ama daha yüzbinlerce insan bu tarz şeyere şahit olmuştur.
Neyine inanmıyorlar anlamıyorum.

Canım üzülme boşver kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilsin. Ben bu tip olaylara şahidim,polis bir arkadaşımız anlatmış. Sen sevdiğin adama odaklan. Boşver

Üniformaya nasıl meraklı olunur anlamıyorum.Bence o erkeğin yakışıklı,hoş olmasıyla alakalıdır.Hem yüzüğü olup yanında eşi,sevgilisi olana bakılmasının rütbeyle alakası olmaz tamamıyle karaktersizlikle alakası olabılır..Allah korusun böylelerinden.Onun dışında icra ettikleri meslekleri dışında bana itici geliyor üniforma.Benim gözümde takım elbise > üniforma :16::17:

Uniforma meraki kizlarda vardir lakin siz abartiyorsunuz gibi geldi bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back