- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
Malesef çevremizde böyle bir olay var. Herkesin bir mesleğe yakınlığı oluyor. Eminim o kızlar polisleri ayartıp benim sevgilim polis demeye çalışıyorlar ki seni anlayanlardan biriside benim. Sevgilim benim için istifa etti mesleğinden. Şuan öğrenci . Ama yok fayda etmiyor. Bizimkininde bir kız geçmişi var maşallah . İlişkimizin ilk başları okula gidiyoruz tanışmak için ggeliyorlar yanına.Günde 30 farklı kişiden mesaj. Mesaj filtresi koyduk. Hele bir tanesi vardı. Lise son öğrencisi benimkinin arkadaşının eski sevgilisi. Kız kudurmuş. Eminim hala mesaj atıyordur. Mesajlar şöyle " Benim için imkansız olsanda senin varlığını bilip uyuyup uyanmakta güzel" "Bugün seni gördüm,çok yakışıklıydın" ... Yani bu kızlar fena. Benimki gizli görevdeydi. Ben üniversite için yaşadığım şehre uçakla geldiğimde bu da havalimanındaymış Beni görmüş işte bu kızla evlencem demiş. Beni şüpheli olarak gösterip adımı soyadımı okuduğum bölümü he şeyi öğrenip okulun iilk günü karşıma öğrenci olarak çıktı. Yani onla aynı bölümde okuyormuşuz. Ben çıkmaya başlayalı 1 ay sonra öğrendim polis olduğunu. Şuan herkesten saklıyoruz zaten ama istifasını verdi. Birlikte yaşıyoruz. Bu da şöyle oluştu. Eski sevgilisi evine gelip öpmeye kalkıp,yatak teklifi etmiş. Bu da kızı kovmuş ve bana anlattı.Bende apartta kalıyorum. Dur geliyorum dedim,eşyalarımı topladım bir daha da gitmedim
Sizin ki filmlerde ki gibi olmuş ya
Dilerim çok mutlu olursun canım benim.