Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Çok sinir bozucu gerçekten senin yerinde bende olsam bende deli olurdum ama nişanlına kıskançlıklarından çok çok bahsetme erkekler tuhaf bir anda havalara giriyor bunlar işin zor gibi duruyor nişanlın pas vermese de kimseye başkalarının ona bakması seni rahatsız ediyor hoş rahatsız olmayan olmaz gibi geliyor bana da

Valla siz anlattikca bende sinirlendim acikcasi. Yalniz sunu soylim hic sinirlenmeyin bakin nisanliniz size cok sadik. Boyle seyleri nisanliniza cok konusup caninizi sikmayin. Allah birlikte uzun omurler nasip etsin.

Az önce kızın teki de yazmış ki belki nişanlın kızlara bakıyorda ondan numara veriyorlar kızlar diye.
Ya ben bu yazıyı gözlerim dolu dolu yazıyorum insanlar teselli etmek yerine benim kafama neler sokuyorlar.
Biz bayanlar ne zaman birbirimizin derdini anlamayacak duruma geldik ya

Valla siz anlattikca bende sinirlendim acikcasi. Yalniz sunu soylim hic sinirlenmeyin bakin nisanliniz size cok sadik. Boyle seyleri nisanliniza cok konusup caninizi sikmayin. Allah birlikte uzun omurler nasip etsin.

Canım benim çok teşekkür ederim.Sonunda beni anlayabilen insanlar çıkıyor.
Millet benim kuruntu yaptığımı düşünüyor.
Ayrıca ona hiç söylemdim bakıyorlar vs diye canım mümkün olduğunca bu konuları açmamaya çalışıyorum yorumun için çok teşekkür ederim.

şimdi burası kk sende bu konuyla direk kadınları hedef aldığın için tabi ki savunmaya geçenler olacak dediğim gibi sen bu konuyu çok kafana takma insanların bakmasına engel olamazsın nişanlın belli ki seni çok seviyor ona güven hayatını yaşa

Çok sağol canım benim.
Allah böyle arsız bayanlardan korusun eşlerimizi.
Artık bazı bayanlar için evli olup olmamalarınında bir önemi kalmadı ne yazık ki ..

ay kıyamam canım ya seni çoook iyi anlıyorum. benim nişanlımda polis. inan bildiğin öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar ve yanında ki sevgilisi mi eşimi hiç tınnamıyorlar. benim çok sinirlerim bozluyordu hayır ben varken ne bakıyorsun ya. o tel verme olayı abimede çok oluyordu. nişanlıma da oluyor. bazı kızlar gerçekten çok basitçe davranbiliyorlar. nişanlım o basit kızlar diyor niye kıskanıyorsun ki falan diyor ben o kızlara bakarmıyım hiç diyor. ama benimki kıskançlıktan çok saygısızlığa kızıyorum ben yanındayım ya ne bu bakış yicek gibi

Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul ya da Ankara'ya tayin isteyebilirsiniz çok içinize dert ettiyseniz. Hele hele Kadıköy yada Beyoğlu Belediyelerine atanırsa içiniz pek rahatlar, buralarda polisler pek sevilmez. ^^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzummmmmm
İşte asıl sinir bozan da o ya ..
Sen parmağında ki yüzüğü gördüğün halde bakacak kadar düşük ve saygısız isen allah ıslah etsin yani.
O çok sinir bozan bir durum gerçekten.
Böyle millet kuruntu yapıyorsun diyor ama yaşamayan bu durumu bilemez.

Orada da çok olay oluyor kuzum
Allah nişanlımı şaşırtmasın diye dua etmektten başka yapacak birşeyim yok çünkü bazı kızlar çoktan şaşırmışlar bile ..

bir ömür böyle geçmezki istifa edip başka bi iş yapsa olmazmı

Off yaa çok kötü
Ben olsam kafayı yerdim bi kız bakıyor diye demediğimi bırakmıyorum öyle birşey olsa Allahımmm
Valla koru kolla nişanlını bazıları yüzük müzük dinlemiyor zatenn
Ama bak nişanlın almış yırtmış numarayı Allah sabır versin cidden kadınlarla uğraşmak zor :26:

bir ömür böyle geçmezki istifa edip başka bi iş yapsa olmazmı

Oda zor canım.
Çünkü yanılmıyorsam 10 yıl kadar zorunlu görevleri var aksi taktirde tazminat öderiz.
O yaştan sonra ne iş yapacak edecek vs hepsi sorun

Cnm buna bende alıştım artık evleneli üç yıl oldu tartışmalalarımızın çoğu bunun yüzünden oldu ama bn umursamıyorum artık eşim bakmadıkça sıkıntı yok bak sana bişey anlatayım evde çok sıkıldım eşim dediki akşam merkeze gel beraber döneriz eve dedi tmm dedim emniyetin önünde bekliyorum yaşları 18-19kızların biraz ileride duruyorlar işte eşim geldi bni öptü elimfen tuttu biraz dolanalım dedim ben sıkıldımya bahsettiğim kızlr arkamızdalar konuşuyo öyle yüksek bir sesle konuşuyorşar ki duymamak elde değil işte biri polisleri çok çekici buluyormuşta yok birinin sevgilisi polismişte birisi diyo bitiyorum polislere fln nen sinir oldum ama dönüp bişey dedmemek için zor tutuyorum kndimi.sonra bi kıyafet mağxasına girdik kadın giyiö üzerine eşimin gözlerinin içine bakarak buyrun diyo beden soruyorum eşimr bakarak cvp veriyo sinir oldum dedim keske çıkmasaydım diye yani o kdr çok karşılaştımki bn alıştım artık sende alışırsın ilerde..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:

hayır hayır canım seni çok iyi anlıyorum kesinlikle kuruntu değil. yaşayan bilir ancak bu durumu

Allah razı olsun canım benim.
Gerçekten zor bayanlarla uğramak.
Rabbim hepimize sabır versin.
Arsızlardan korusun eşlerimizi evliliğimiz yada ilişkimizi ..

Eskiden özellikle subaylara 15 li 20 li kızlar hayran olurdu.Devir değişti.Kızlar artık kendilerini yetiştirmiş iyi bir üniversite eğitimi almış bir şekilde güzel işlerde çalışıyorlar.Kendileri gibi iyi eğitimi,iyi iş imkanı kazancı olan,iyi giyimli erkek arıyorlar.
Şimdi son model arabası ve statüsü olana bakıyorlar.Yani o üniforma olayı eskidendi.Şimdiki şartlar,görev tehlikesi,şark hizmeti,mesaileri ve maaşları bakımından üniformalılara çok sıcak bakılmıyor.Genel anlamda böyle.

Hem hiçbir Allah ın kulu,en çılgın kız dahi,sivil birine gidip DURUP DURURKEN ne telefon isteyecek ne telefon nosunu verecek cesareti gösteremezken,hangi kişi gider bir polise hem de,hiçbir sebep yokken,muhabbet yokken, (o cesareti almamışken) numarasını gidip versin.Günümüzde bunca olaylar,sebebpsiz gözaltına alınmalar bile varken.Velev ki,nişanlına bakıyorlar,yani snein psikolojini bozacak kadar ne var ki,üstüne mi atlıyorlar.Her üniformalıya ayrıca yaşlı genç kadın erkek herkes bir dönüp bakar.)Ama adım başı polis olduğu için her yerde,bu pek polisler için geçerli değil)

Yurtdışında master yapmış,şirket patronu,kültürlü,yakışıklı,altında onlarca bayan çalışanı olan,yüzlerce kişiye seminerler veren kocaları olan kadınlar o zaman tımarhaneye mi düşsün ne yapsın.

Ben anormalim sanırım polis asker subay şu bu asla istemem. Benım de arkadşım vardı kız sırf bu takıntısından dolayı en sonun da hiç olmadı güvenlik le evlenecek diye korkuyorum

Size katılıyorum. Bencede psikolojiniz bozulmuş. Yardım almanızda fayda var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yukarıdaki mesaja katılıyorum sonuna dek. Bu devirde uniformalılara degil de zengin erkeklere kızlarca bakılıyor gibime geliyor. Boşuna dert edinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…