Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Sizin ki filmlerde ki gibi olmuş ya
Dilerim çok mutlu olursun canım benim.

bak kimsin bilmem ne diye terbiyeni bozma edebinle konuş herkese açık konu açmasaydın da yorum yapmasaydık destek oldum tersledin hastamısın nesin ya naparsan yap kime neki evet bence bildiğin bayada POLİS MERAKLISISIN

benimde hiç dikkatimi çekmezler belki bakmadıklarında bozulan polislerde vardır

ne olsun canım bi gelişme yok toparlamaya çalışıyorum

Benim nişanlım 2 yıl boyunca peşimden koştu sırf polis diye kabul etmedim hatun kalkıyor bana bence senin polis merakın var diyor, red edincede eleştiriye kapalı oluyorum heyy allahım ya sabır ..
Umarım senin için herşeyin güzeli olur canım benim.
Hayatında çok çok güzel değişiklikler olur dilerim

bak kimsin bilmem ne diye terbiyeni bozma edebinle konuş herkese açık konu açmasaydın da yorum yapmasaydık destek oldum tersledin hastamısın nesin ya naparsan yap kime neki evet bence bildiğin bayada POLİS MERAKLISISIN

Hasta olan sensin. Yaşın kaç bilmiyorum ama beynin hala 0-3 yaş
Pek güzel destek olmuşsun belli.
Şimdi bas git konumdan.

ben nefret ederım.Kımse kusura bakmasın.Unıforma asker-polis aman aman..Ailem onlarla kaynıyor.Babam da bir nevi unıformalı gorev yapıyordu ama ben almayım. Bakarım bakarımda sizde nerden çıktınız dercesine bakarım suratlarına

of arkadaşım ya benım erkek arkadasım da polis gorevde bırbırımızden uzagız gozlerım doldu ınan ki nasıl sinir oldum off

İçin rahat olsun herkes senin zannettiğin gibi bakmıyordur. Son yaşanılanlardan sonra insanların polislere olan tepkisi malum. Çoğu insan yolda polis gördüğü zaman çok beğendiği için değil, sinir olduğu için bakıyor.

bakan hep erkekler degil işte...
yicekmiş gibi üstüne atlıcakmış gibi yanındakini önemsemeden bakanlar var ne yazıkki.

canım biraz fazla mı asabisin acaba? Zaten bayan üniformanın neden dikkat çektiğini yazmış.Evet üniforma dikkat çekiyor benim nişanlımda asker dışarı çıktığımızda herkes ona bakıyor çünkü insanlara garip geliyor.Yok ama sen 10 kişi varken benim sevgilime bakıyorlar diye diretiyorsun.O zaman bunun üniformayla alakası yok sevgilin belki kızlara bakıo kimse bir şeyden cesaret almadan yanına gitmeye cesaret edemez

Hahhaha
İşte beni anlayabilen biri dha ..
Yani millet kocana bakıp durucak bide yetmezmiş gibi yüzüğünü gördüğü halde numarasını verecek ama sorunlu olan kuruntu yapan tip ben olacağım.
Valla millet fazla rahat ya ..

bakan hep erkekler degil işte...
yicekmiş gibi üstüne atlıcakmış gibi yanındakini önemsemeden bakanlar var ne yazıkki.

O parmakta ki yüzğü görüpte takmayacak kadar ahlakszlar var işte canım.
Hepimizi korusun allahım böyle tiplerden.

İlk defa duydum böyle bir merakı?
Üniforma?
İlginç...
Nesini beğeniyorlar acaba?

Valla bilmiyorum canım.
Çalıştığım bir şirkettede kızın teki vardı ay üniformalı olsun isterse dünyanın en çirkini olsun yine yakışıklı görünüyor falan diyordu biz şaşkın şaşkın dinliyorduk.

Ben sevmiyorum, hic bakmiyorum uniformalilara, polislerden nefret ediyorum diyenler, niye kendinizi ispat etmeye cabaliyorsunuz?
Konu sahibi sizin sevip sevmediginizi sormamiski

Valla sanki kocama değilde bana bakıyorlarmış gibi geliyor askere bak kızı götürmüş falan diye düşünüyorlar herhalde senin durumun farklı tabi numara vereni Allah bildiği gibi yapsın. iyi tarafından düşün nişanlın numarayı yırtıp atmış önemli olan nişanlının tavrı takılma fazla bu konuya

Çok garip.. Bütün üniforma meraklısı insanlar ve üniformalı sevgiliniz. Hepsi
tesadüf gibi gelmiş başınıza toplanmış. Böyle bir merakı da ilk defa duyduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…