• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Neyse canım ya herkes yazdıkları ile karakterlerinden mesuldür.
Onların yaptığı gibi saygısız bir üslup takınmayacağım.

Kesinlikle canım benim kafana takma. ben üstüne basa basa diyorum yaşamayan anlamaz. o yüzden anlamalarını bekleme. yaşayanlar anlıyor seni. kafana falan takma boşver. hatta konunun takibini bırak canım boşver sonuçta seni anlayan anladı :16:

akademiden mezun olan bi yunus polis öylemiiiii ?
ilk defa duydum böyle bişeyi :37:

Şaka mısınız?
Yoruma bak yok artık ya.
Bu yunusların hepsi memur mu hanımefendi?
Bi amirleri yokmu?
Bilmeden yorum yapmayın lütfen internet ekinizin altında bakarsanız sevinirim ayrıca pek güzel resmini atarım apoletini görürsünüz ama şu yorumu yazmayı bile çok görüyorum aslında ona hiç gerek yok.
Ayrıca burada arkadaş olduğum facede de ekli olan bi çok arladaşım var, onlar nişanlımın resimlerini gördüler.
Yalan atacak karaktere sahip değilim ama eğer siz düşünmüşseniz o potansiyel sizde fazlaca var demektir ;)

Kesinlikle canım benim kafana takma. ben üstüne basa basa diyorum yaşamayan anlamaz. o yüzden anlamalarını bekleme. yaşayanlar anlıyor seni. kafana falan takma boşver. hatta konunun takibini bırak canım boşver sonuçta seni anlayan anladı :16:

Biriside akademi mezunu yunus mu olur diyor ya :D ahahaha

Biriside akademi mezunu yunus mu olur diyor ya :D ahahaha

burda gelip rütbe hesabı yaparım yılı yılına size sayfalarca ama sizle münakaşaya girecek halim yok zira üslubunuz çok çirkin :19:
nişanlınızda sizdeki kadar ego yoktur sanırsam
ayrıca kanki niye yırttın ya bize verseydin telini vs erkek muhabbeti de 18 yaşlarında kalmıştır heralde o ne öyle ne kadar itici :37:

burda gelip rütbe hesabı yaparım yılı yılına size sayfalarca ama sizle münakaşaya girecek halim yok zira üslubunuz çok çirkin :19:
nişanlınızda sizdeki kadar ego yoktur sanırsam
ayrıca kanki niye yırttın ya bize verseydin telini vs erkek muhabbeti de 18 yaşlarında kalmıştır heralde o ne öyle ne kadar itici :37:

Allah aşkına yapsanıza bana bir rütbe hesabıda ağzım açıkta kalsın ya ;)
Çok îstiyorum bunu nolur nolur ..
Yunustan akademi mezunumu olur diyorsunuz kalkmış rütbe hesabından bahsediyorsunuz.
O nişanlımın arkadaşının hitap şeklidir, kimseyi ilgilendirmez.
Siz 40 lı yaşlarda mısınız ki o hitap şeklinin 25 yaşında bir adam tarafından dahi kullanıldığını bilmiyorsunuz?

konu sahibi niyetiniz başkaydı belki bunu kabul edebilirim ama yazdıklarınızın okuyucu da bıraktığı hava sizin niyetinizle aynı doğrultu da değil..

genel olarak herkesin bu takım kıskançlıkları olur, sıkıntı ederler..
sevgilime baktı kocama baktı çocuğuma baktı...

kim bunu yaşamıyor ki ?

ama bunu bu kadar mesele haline getirmeniz bana kalırsa doğru değil..
hele ki bakan herkesi üniforma meraklısı diye değerlendirmeniz, nişanlınızda gözleri varmış gibi düşünmeniz
üstüne de "o adam benim 2 sene peşimde koştu ben de üniforma merakı yok, polis diye istemedim hatta"

şeklinde açıklamalarınızla sempatik durmuyorsunuz..

evet geçmişte kötü bir olay yaşamışsınız ve bana kalırsa hala bunun etkisi altındasınız o sebeple de herkesi potansiyel tehlike, polis avcısı olarak görüyorsunuz..
ama iş bu kadar da büyük derece olmayabilir..

insanların neden baktığını bilemeyiz..
üstelik el ele gezdiğinizi belirtmişsiniz.. üniformalı bir insan el ele gezince dikkat çekebilir..
ve siz de de ; "o baktığın adam benim" şeklinde bir kasılma söz konusu oluyorsa insanın daha çok bakası gelebilir..
kötü manada değil, komik durduğu için bakılır..

diyeceksiniz ki ben kasılmıyorum.. bunu bilinçsizce de yapıyor olabilirsiniz.. geçmişte ki o tatsız olay bilinç altınıza yerleşmiş çünkü bir şekilde..
ve size göre artık herkes tehlike... dolayısıyla etrafa önce siz bakıyorsunuzdur farkında olmadan...

biraz bunları da düşünün..

ama genel manada size haksızsınız diyemem, etrafta elbette sevgilisi olduğu halde bakan pek çok insan var...
bu konuda haklısınız.. üniforma sevdalısı olanlarda var elbette.. . yine haklısınız...
ama sizde de bir takıntı oluşmuş?? lütfen bunu da siz kabul edin :34:

sorma canm nefret edıyorum oyle kızlardan. eşimde polis ve nişanlıyken sırf polisler çok oturuyor diye oraya gelen polis seven kızlar yuzunden ısıne bıle unıformasıyla gıtmıyordu halende öyle işini aldığında giyiniyor yine değiştiriyor benim en nefret ettiğim şeydi unıforması ustunde bı ınsanın bazen kızlara laf attıgını gorurdum delirirdim bari sivilken yap diye meğersem hayranları varmış

Konu sahibi arkadaşım, kadınların nişanlına olan ilgisinden mutsuzsun. Evet hoş değil ama yapacak bir şey yok. Mutluluğunuzun başka bir kadın yüzünden bozulması demek nişanlının yoldan çıkması demek. O yüzden başka hiç bir kadını umursama sadece nişanlına, aşkınıza ve ilişkinize konsantre ol. Benim hep söylediğim bir şey vardır. Bizden güzel kadınlar olacak, biz yaşlanıcaz ve bizden genç, enerjik, fettan kadınlar da olacak. Yakışıklı olsun olmasın hayatımızdaki insana asılanlar da olacak (normal değil ama oluyor). Bütün bu kadınların yok olması için bir şey yapamayız yapabileceğimiz tek şey, kendimize, ilişkimize ve hayatımızdaki insana güvenmek. Eğer o adam yoldan çıkacaksa etrafında kadın olmasa da çıkar, sen seksi gecelik giysen de çıkar, sen Adriana Lima olsan da çıkar. Biraz rahat olmakta ve bir de konu açarken çok genellememekte fayda var. Seni temin ederim yeni neslin hepsi de böyle nişanlı adamlara numara verecek insanlar değil. İşi gücü okulu olan bir sürü pırıl pırıl genç kız var.

Polislere karşı pozitif negatif bir hissim yok. Ama işiniz düşünce 155i aramayın cümlesi kadar 0-6 yaş bir cümle görmedim. Misal ben milletvekillerinin çoğunun işe yaramaz insanlar olduğunu düşünüyorum. O zaman biri çıkıp bana devletin sağladığı hiç bir imkandan faydalanma o zaman mı desin. Polis iyi veya kötü nefret etsem de sevsem de bir görevi olan insandır ki bir insanın başına bir iş geldiğinde polisi aramıyorsa o ülkede sıkıntı vardır zaten. Herhalde polisi arayacak. Polisin bir insana yardım etmesi için o insanın polisi sevmesi mi lazım. Bir insan polisten nefret etse de bir olay olunca polisi arayacak herhalde. Yoksa polisten her nefret eden orman kanunlarını mı getirsin ülkede anarşi mi hakim olsun yani dua edeilim de nefret etselerde 155i aramaya devam etsin insanlar.

akademiden mezun olan bi yunus polis öylemiiiii ?
ilk defa duydum böyle bişeyi :37:

Yunustan akademi mezunumu olur diyorsunuz kalkmış rütbe hesabından bahsediyorsunuz.
Siz 40 lı yaşlarda mısınız ki o hitap şeklinin 25 yaşında bir adam tarafından dahi kullanıldığını bilmiyorsunuz?
senın bu yasla ılgılı sorunun ne mıllete sarıyorsun sen ?
sanane ıster 40 tır ıster 60 snaamı kalmıs
arkadasında dedıgı gıbı yok o noyu verseydın muhabbetını lıse cagındakı ergenler yapıyor
ama sızın polıs nısanlınızın arkadasının hıtabı bızı ılgılendırmez
sadece su yas muhabbetını gec artık
:ssz:

yunus polis demişsin arkadaşım
polis. anlıyomusun ? akademiden mezun olan herkes komiser yardımcısı olarak başlar görevine.
yedi sülalem akademideydi bana bunu mu anlatıyorsun.
ben akademiden yunus polismi olmuş diyince ne hikmetse yunus amirine dönüyor.
ayrıca hitap şeklinden bahsettiğimi nerden çıkardın. numarasını niye yırttın bize verseydin vs çok itici bi konuşma tarzı.
demekki herzaman aralarında geçen bi muhabbet nişanlınızında böyle muhabbetleri oluyor demekki ciddiyetsiz o yaştaki insanlar için.
gelmiş bana 40 -25 yaş çarpışması yapıyosunuz daha ne dediğimi anlamadan.
bu kadar telaşa gerek yok relax kimse kapmıcak sevgilinizi işe bile göndermek istemiyomuşsunuz zincire vurun olsun bitsin bu mesele :ssz:

senın bu yasla ılgılı sorunun ne mıllete sarıyorsun sen ?
sanane ıster 40 tır ıster 60 snaamı kalmıs
arkadasında dedıgı gıbı yok o noyu verseydın muhabbetını lıse cagındakı ergenler yapıyor
ama sızın polıs nısanlınızın arkadasının hıtabı bızı ılgılendırmez
sadece su yas muhabbetını gec artık
:ssz:

Ya sana cevap dahi vermiyorum, veremiyorum çünkü güldürüyorsun beni ..

Polis akademsinden mezun olan komiser yardımcısı olarak işe başlar herhangi bir birimde yunusta olur yani neden olmasın bunun için yaşa yada yıla bakılmaz :ssz:
artı polis apoleti arması hatta kıyafeti bulmak çok kolay:40:

Valla canım ya şu konuyu kapattıracağım Yada kafayı yiyeceğim

boşver canım anlamak isteyen anladı zaten seni :21:
parmagında yuzuk olan bı erkege hı cekınıp utanmadan numara veren kız eleştirilmeliydi
fikir almak için konu açtığını düşünmüyorum anlatıp rahatlamak ıstedın ama gelınen nokta cok uzucu :50:

dunde yazamadım ıcımde kaldı oylelerının numara veren ellerını kıracaksın :22:

bence de kapattır ıstersen konuyu daha da uzulme :19:

boşver canım anlamak isteyen anladı zaten seni :21:
parmagında yuzuk olan bı erkege hı cekınıp utanmadan numara veren kız eleştirilmeliydi
fikir almak için konu açtığını düşünmüyorum anlatıp rahatlamak ıstedın ama gelınen nokta cok uzucu :50:

dunde yazamadım ıcımde kaldı oylelerının numara veren ellerını kıracaksın :22:

bence de kapattır ıstersen konuyu daha da uzulme :19:

Çok sağol canım beni anlamana çok sevindim :(
Inanılmaz moralim bozuk.
Aynen öyle içimi dökmek istedim ama kızlar pek doluymuş.
Kendimi nişanlı bir adama numara veren kız kadar aşağılanmış hissediyorum.
Farkında mısın o kıza tek söz dahi söylemeden direk beni eleştirenler olmuş şaka gibi ya ..

Back