konu sahibi niyetiniz başkaydı belki bunu kabul edebilirim ama yazdıklarınızın okuyucu da bıraktığı hava sizin niyetinizle aynı doğrultu da değil..
genel olarak herkesin bu takım kıskançlıkları olur, sıkıntı ederler..
sevgilime baktı kocama baktı çocuğuma baktı...
kim bunu yaşamıyor ki ?
ama bunu bu kadar mesele haline getirmeniz bana kalırsa doğru değil..
hele ki bakan herkesi üniforma meraklısı diye değerlendirmeniz, nişanlınızda gözleri varmış gibi düşünmeniz
üstüne de "o adam benim 2 sene peşimde koştu ben de üniforma merakı yok, polis diye istemedim hatta"
şeklinde açıklamalarınızla sempatik durmuyorsunuz..
evet geçmişte kötü bir olay yaşamışsınız ve bana kalırsa hala bunun etkisi altındasınız o sebeple de herkesi potansiyel tehlike, polis avcısı olarak görüyorsunuz..
ama iş bu kadar da büyük derece olmayabilir..
insanların neden baktığını bilemeyiz..
üstelik el ele gezdiğinizi belirtmişsiniz.. üniformalı bir insan el ele gezince dikkat çekebilir..
ve siz de de ; "o baktığın adam benim" şeklinde bir kasılma söz konusu oluyorsa insanın daha çok bakası gelebilir..
kötü manada değil, komik durduğu için bakılır..
diyeceksiniz ki ben kasılmıyorum.. bunu bilinçsizce de yapıyor olabilirsiniz.. geçmişte ki o tatsız olay bilinç altınıza yerleşmiş çünkü bir şekilde..
ve size göre artık herkes tehlike... dolayısıyla etrafa önce siz bakıyorsunuzdur farkında olmadan...
biraz bunları da düşünün..
ama genel manada size haksızsınız diyemem, etrafta elbette sevgilisi olduğu halde bakan pek çok insan var...
bu konuda haklısınız.. üniforma sevdalısı olanlarda var elbette.. . yine haklısınız...
ama sizde de bir takıntı oluşmuş?? lütfen bunu da siz kabul edin