- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
BEnde onu anlamadim
O nasil oluyor ya
Amir olur ki akademililer
hiç işte önce yunus polisi diyor
sonra yunus amiri diyor konu sahibi her telden çalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEnde onu anlamadim
O nasil oluyor ya
Çok sağol canım beni anlamana çok sevindim
Inanılmaz moralim bozuk.
Aynen öyle içimi dökmek istedim ama kızlar pek doluymuş.
Kendimi nişanlı bir adama numara veren kız kadar aşağılanmış hissediyorum.
Farkında mısın o kıza tek söz dahi söylemeden direk beni eleştirenler olmuş şaka gibi ya ..
BEnde onu anlamadim
O nasil oluyor ya
hiç işte önce yunus polisi diyor
sonra yunus amiri diyor konu sahibi her telden çalıyor
Çok sağol canım beni anlamana çok sevindim
Inanılmaz moralim bozuk.
Aynen öyle içimi dökmek istedim ama kızlar pek doluymuş.
Kendimi nişanlı bir adama numara veren kız kadar aşağılanmış hissediyorum.
Farkında mısın o kıza tek söz dahi söylemeden direk beni eleştirenler olmuş şaka gibi ya ..
hiçte hissetme farkındayım halen devam ediyo ve cogu fazla kırıcı
bir kaç sayfa geriye gittim de okuduklarıma inanamadım,yakıştıramadım. Neyin savaşına dönmüş kızın sorduğu soru bilinmiyorsa gereksiz tartışma içine girmek tuhaf olmuş. Olaya bakmak için giderken aradıklarında bile sürekli arayanlar var daha neler neler ki bende içine girince inanamadım abartı gibi geldi ama nelerle karşılaştım.
Gezi olaylarından bile saldıranlar olmuş yapmayın arkadaşlar gerçekten. Ben aşırı solcuyum eşimle siyasi görüşümüz aynı değil ve gezi eylemlerinin başından sonuna kadar hep vardım sabahlara kadar oradaydım her açıdan çok farklı olaylar ki arkadaşın sorduğu bu değil. Ayrıca biz eşimle gezi eylemleri sayesinde tanıştık ki bende ön yargılıydım polislere karşı ama baktım onlarında bizden pek farkı yokmuş duyguları olan insanlarmış.
Evet canım aslında cevap dahi yazmamalıyım ama insan duramıyor ki ya ..
Bende solcu bir ailenin kızıyım.
Fakat ben derdimi paylaşıp rahatlayayım dedim konu askeri Seviyprum polisten nefret ediyorum hepsi ezik düşüncesine kadar geldi.
Bildiğin savaş aşanına döndü konum.
Îmanın biraz daha önce ki yazılara gitseniz gitseniz çok daha kırıcı lafların olduğunu görürsünüz.
Biran önce konum kapansında daha fazla saygı kavramını bilmeyen insanlara cevap yazmak zorunda kalmayayım
Yorumunuz içinde teşekkür ederim.
rabbim huzur versin mutluluk rutbeyle filan olmaz zaten
boşver canım mutluluğuna bak ve hep mutlu olun
Canım benim Allah razı olsun dilerim hepimiz çok mutlu oluruz :*
ilginç insanlar burada birileri bişeyler yazıyor ve hep beraber saldırıyorlar sonra rahatlıyorlar sanırım. akdemidenmi mezun amir mi tartışmaları bile dönmüş ne fark eder yani insanları anlamak zor hele bayanları anlamak daha da zor :) sen zaten bu soruyu bayanlara sormakla hata yaptın sanırım :)
Aaa burayıda kocişkosunu(!) övenler bastı. Ne kadar meraklıymış millet yahu benim eşim şöyle tatlış şöyle minnak demeye, yeni moda kendini değil kocişkoları övmek galiba
Evet maalesef canım
Inanılmaz gerildim, zaten zor bir dönemden geçiyorum rahatsızlığımla ilgili şu yazılanlar fazlası ile moralimi bozdu.
Tüm arkadaşlara bu yüzden tek tek teşekkür ederim gerçekten.
Umarım biran önce konumu kapatırlar.
Daha fazla yorumları görmek istemiyorum
:)) polis emniyet mensuplarının genel meslek adıdır sevgili arkadaşım dayım da emniyet müdürü ama nihayetinde polis, akademi yani polis akademisi
Yav he ya ben dünyanın en havalı insanıyım.sizinle aynı fikirde olmayan insanlara ters ters çıkıştıktan sonra sanki nişanlı birine tel nomu vermişim gibi aşağılandım demenizinde anlamı yok
sizin tek derdiniz bi kızın nişanlınıza tel nosu vermesi değil öyle olsa konuya direk öyle giriş yapardınız bunu konunun sonunda söylemek yerine.
sevgilinizin üniformasını meslegini anlatmadan önce yani
belkide insanlara samimi gelmediğiniz için böyle çıkışanlar oldu
şahsen bana öyle geldi
kızın tel nosunu verme meselesinde bilee '' canım yakışıklı nişanlım nasılda kızın verdiği tel noyu yırtıp atmış '' gibi bi hava var uslubunuzda başka bişi değil