• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Çok sağol canım beni anlamana çok sevindim :(
Inanılmaz moralim bozuk.
Aynen öyle içimi dökmek istedim ama kızlar pek doluymuş.
Kendimi nişanlı bir adama numara veren kız kadar aşağılanmış hissediyorum.
Farkında mısın o kıza tek söz dahi söylemeden direk beni eleştirenler olmuş şaka gibi ya ..

Ben seni anliyorum üzülme
Var gerçekten oyle tipler
Burada seni elestirenler olmus ama ben sadece tek bi elestiride bulunacağım.
Azicik kendine guven . Nisanlin seni seviyorsa ona huzur veriyorsan dunyanin en guzel kadını olsa nisanlindan ona ekmek cikmaz

hiç işte önce yunus polisi diyor
sonra yunus amiri diyor konu sahibi her telden çalıyor :52:

Bu yunusların bir amiri olmuyor mu derken üsleri yokmu anlamında söylemiştim ama anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız yapacak birşeyim yok maalesef :))

Çok sağol canım beni anlamana çok sevindim :(
Inanılmaz moralim bozuk.
Aynen öyle içimi dökmek istedim ama kızlar pek doluymuş.
Kendimi nişanlı bir adama numara veren kız kadar aşağılanmış hissediyorum.
Farkında mısın o kıza tek söz dahi söylemeden direk beni eleştirenler olmuş şaka gibi ya ..

hiçte hissetme :20: farkındayım halen devam ediyo ve cogu fazla kırıcı :45:

bir kaç sayfa geriye gittim de okuduklarıma inanamadım,yakıştıramadım. Neyin savaşına dönmüş kızın sorduğu soru bilinmiyorsa gereksiz tartışma içine girmek tuhaf olmuş. Olaya bakmak için giderken aradıklarında bile sürekli arayanlar var daha neler neler ki bende içine girince inanamadım abartı gibi geldi ama nelerle karşılaştım.

Gezi olaylarından bile saldıranlar olmuş yapmayın arkadaşlar gerçekten. Ben aşırı solcuyum eşimle siyasi görüşümüz aynı değil ve gezi eylemlerinin başından sonuna kadar hep vardım sabahlara kadar oradaydım her açıdan çok farklı olaylar ki arkadaşın sorduğu bu değil. Ayrıca biz eşimle gezi eylemleri sayesinde tanıştık ki bende ön yargılıydım polislere karşı ama baktım onlarında bizden pek farkı yokmuş duyguları olan insanlarmış.

bir kaç sayfa geriye gittim de okuduklarıma inanamadım,yakıştıramadım. Neyin savaşına dönmüş kızın sorduğu soru bilinmiyorsa gereksiz tartışma içine girmek tuhaf olmuş. Olaya bakmak için giderken aradıklarında bile sürekli arayanlar var daha neler neler ki bende içine girince inanamadım abartı gibi geldi ama nelerle karşılaştım.

Gezi olaylarından bile saldıranlar olmuş yapmayın arkadaşlar gerçekten. Ben aşırı solcuyum eşimle siyasi görüşümüz aynı değil ve gezi eylemlerinin başından sonuna kadar hep vardım sabahlara kadar oradaydım her açıdan çok farklı olaylar ki arkadaşın sorduğu bu değil. Ayrıca biz eşimle gezi eylemleri sayesinde tanıştık ki bende ön yargılıydım polislere karşı ama baktım onlarında bizden pek farkı yokmuş duyguları olan insanlarmış.

Bende solcu bir ailenin kızıyım.
Fakat ben derdimi paylaşıp rahatlayayım dedim konu askeri Seviyprum polisten nefret ediyorum hepsi ezik düşüncesine kadar geldi.
Bildiğin savaş aşanına döndü konum.
Înanın biraz daha önce ki yazılara gitseniz gitseniz çok daha kırıcı lafların olduğunu görürsünüz.
Biran önce konum kapansında daha fazla saygı kavramını bilmeyen insanlara cevap yazmak zorunda kalmayayım :(
Yorumunuz içinde teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende solcu bir ailenin kızıyım.
Fakat ben derdimi paylaşıp rahatlayayım dedim konu askeri Seviyprum polisten nefret ediyorum hepsi ezik düşüncesine kadar geldi.
Bildiğin savaş aşanına döndü konum.
Îmanın biraz daha önce ki yazılara gitseniz gitseniz çok daha kırıcı lafların olduğunu görürsünüz.
Biran önce konum kapansında daha fazla saygı kavramını bilmeyen insanlara cevap yazmak zorunda kalmayayım :(
Yorumunuz içinde teşekkür ederim.

ilginç insanlar burada birileri bişeyler yazıyor ve hep beraber saldırıyorlar sonra rahatlıyorlar sanırım. akdemidenmi mezun amir mi tartışmaları bile dönmüş ne fark eder yani insanları anlamak zor hele bayanları anlamak daha da zor :) sen zaten bu soruyu bayanlara sormakla hata yaptın sanırım :)

ilginç insanlar burada birileri bişeyler yazıyor ve hep beraber saldırıyorlar sonra rahatlıyorlar sanırım. akdemidenmi mezun amir mi tartışmaları bile dönmüş ne fark eder yani insanları anlamak zor hele bayanları anlamak daha da zor :) sen zaten bu soruyu bayanlara sormakla hata yaptın sanırım :)

Evet maalesef canım :(
Inanılmaz gerildim, zaten zor bir dönemden geçiyorum rahatsızlığımla ilgili şu yazılanlar fazlası ile moralimi bozdu.
Tüm arkadaşlara bu yüzden tek tek teşekkür ederim gerçekten.
Umarım biran önce konumu kapatırlar.
Daha fazla yorumları görmek istemiyorum :(

Polis oldugu icin degil yakisikli oldugu icin bakiyorlardir, yoksa polis yani bildigin polis, havali bir meslek de degil. Benim esim pilot mesela, gecen uniformasiyla geldi isyerime, donuste markete ugradik kizlarin dibi dusmustu, yakisikli adam dikkat cekiyor

Evet maalesef canım :(
Inanılmaz gerildim, zaten zor bir dönemden geçiyorum rahatsızlığımla ilgili şu yazılanlar fazlası ile moralimi bozdu.
Tüm arkadaşlara bu yüzden tek tek teşekkür ederim gerçekten.
Umarım biran önce konumu kapatırlar.
Daha fazla yorumları görmek istemiyorum :(

boşveeer insanlar sürekli bişeyler söylemeyi severler sürekli bi kulp bulurlar aldırma görme,duyma aldırma kafana hiç takma her konuda illa ki saldıranlar çıkıyor

:)) polis emniyet mensuplarının genel meslek adıdır sevgili arkadaşım dayım da emniyet müdürü ama nihayetinde polis, akademi yani polis akademisi

sizinle aynı fikirde olmayan insanlara ters ters çıkıştıktan sonra sanki nişanlı birine tel nomu vermişim gibi aşağılandım demenizinde anlamı yok
sizin tek derdiniz bi kızın nişanlınıza tel nosu vermesi değil öyle olsa konuya direk öyle giriş yapardınız bunu konunun sonunda söylemek yerine.
sevgilinizin üniformasını meslegini anlatmadan önce yani
belkide insanlara samimi gelmediğiniz için böyle çıkışanlar oldu
şahsen bana öyle geldi
kızın tel nosunu verme meselesinde bilee '' canım yakışıklı nişanlım nasılda kızın verdiği tel noyu yırtıp atmış '' gibi bi hava var uslubunuzda başka bişi değil :19:

:)) polis emniyet mensuplarının genel meslek adıdır sevgili arkadaşım dayım da emniyet müdürü ama nihayetinde polis, akademi yani polis akademisi

Kuzummmmm tahliye olduk :D
Yok yavrum ona bi kere polis denilmez emniyet müdürü denir. Emniyet müdürü farklı bi meslek oluyor aa lütfen öğrenip gelelim :D

sizinle aynı fikirde olmayan insanlara ters ters çıkıştıktan sonra sanki nişanlı birine tel nomu vermişim gibi aşağılandım demenizinde anlamı yok
sizin tek derdiniz bi kızın nişanlınıza tel nosu vermesi değil öyle olsa konuya direk öyle giriş yapardınız bunu konunun sonunda söylemek yerine.
sevgilinizin üniformasını meslegini anlatmadan önce yani
belkide insanlara samimi gelmediğiniz için böyle çıkışanlar oldu
şahsen bana öyle geldi
kızın tel nosunu verme meselesinde bilee '' canım yakışıklı nişanlım nasılda kızın verdiği tel noyu yırtıp atmış '' gibi bi hava var uslubunuzda başka bişi değil :19:
Yav he ya ben dünyanın en havalı insanıyım.

Back