• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Tam olarak yardımlık bişey yok burda yorum yapılacak tek şey bu kaldı
kıskançsın sevgilin yakışıklı veya değil üniformalı yada sivil sen kıskanırsın
ben de öyleyim üniforma giyince artı kıskanç oluyorum ama bunu asla belli etmem
kendime de güvenirim yoksa işimiz zor fıstık gibi bayan polisler eskiler gibi erkeksi değiller
eğer içinde varsa yapar ruhun duymaz polisler hayatın çemberinden geçmiştir karda yürüse izini belli etmez
yalan söylemeye de gelmez
mutlu olmana bak fazlasıyla mutlu et piskolojisi yeterince bozuk hepsinin birde evinde huzur bulamazsa o zaman arayış başlar

insanların mesleğine üniformasına aşık olunurmu yahu.. öyleyse ben çıldırmış olmalıydım adam araba tamircisiydi yanıma işçi tulumuyla gelirdi bazen kir pas içinde benim yinede dibim düşerdi :16: şimdi infaz koruma memuru oda üniformalı aynı şekilde çok dikkat çekici oluyor ama milletin bakışlarına aldırmam ben hiç aksine hoşuma gider sonuçta o kişi bana ait kim bakarsa baksın isterse öpücük atsın nişanlım dönüpte o insancıla bakacak değil yani.. beni nişanlım ilgilendirir başkalarının bakışlarıda ancak beni daha havalı hissettirir onların sahip olamadıkları o erkeğe ben sahibim diye.. böyle düşün rahatlat kendini.. :34:

benimde eşim polis üniformasız olandan ;) terörde...sana yazmayım dedim ama dayanamadım artık....Bu üniforma merakııı senin için geçerli o kadar takmışsınki herkesi kendin gibi görüyosun!!!

Şu yorumları okudukça sizlerin birer bayan olduğunu unutuyorum gerçekten.
Bunlar nasıl kırıcı yorumlar?
Burası sanal bir ortam olabilir ama yazan herkes gerçek birer insan.
Okurken şu yorumları şoka girdim.
Bir devlet memuru ile nişanlıyım, cumhurbaşkanı ile değil!
Hava atacak bir durumum yok, o kadar düşük bir karakterimde yok!
Ama bu tarz şeyler düşündüğünüze göre sizin aklınızın bir köşesinde böyle bir düşünce var demektir.
Konuyu açarken gözlerim dolu dolu açtım belki birazda olsa rahatlarım sizin yazacağınız şeylerle diye ama yanlış yaptığımı şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Burada polisi katil yaptınız, ezik yaptınız bi ton şey söylediniz. O zaman başınız sıkıştığında 155 e sarılmayacaksınız! Çünkü onlar ezik ve katil insanlar.
Ayrıca nişanlım öyle sırf bir işim olsun diye polisliği seçmiş bir insan değil, çocukluğundan beri hayalini kurduğu bir işi yapıyor. Ayrıca akademi mezunu.
Ki öyle olmasa bile kime ne?
Sizden yardım istediğim için birkez daha özür dilerim, insan gibi cevap verebileeğinizi düşünmüştüm yanılmışım !!!

canımm boşver ne yazarlarsa yazsınlar kafana takmaa sen

canım benim boşuna anlamayanların anlamalarını bekleme. yanlış anladılar hava attığını düşündüler herkesin bakış açısı. üzülme artık iş yerindeki ablalara bile senin konunu anlattım,onlarda aynı şeyleri anlattılar sana hak verdiler. Sana hak vermelerinin nedeni aynı şeyleri yaşadıkları için. bende seni çok iyi anlıyorum. o yüzden takma kafana. dediğine çok katılıyorum polisi sevmeyen insanlar hırsızlıkta şunda bunda direk 155i arayıp yardım istiyorlar. kimi gezi olaylarını söylemiş. polis emir kulu napsın daha fazla. tabiki her mesleğin iyisi var kötüsü var. ama polise bu kadar ağır konuşmaya hakları yok. o yüzden takma kafana çünkü anlamayan anlamıyor canım

ben neye şaşırıyorum biliyormusunn bizim insanımız sanıyorkii polis kafasına göre gidiyor eylemlere izin vermiyorr
başa başka bir partıde gelse polise emir verse ,polis yine onunda dediğini yapacakk

Kuzum sabahtan beri nasıl gerildim şu yorumlara. Yorumda yaZamadım geçici olarak pasifti hesabım.
Ya bir insan ancak bu kadar yanlış anlaşılır yani.
Polise Hakaret edenlere karşılık başınız sıkıştığında aramayın o zaman dedim yukarıda ki bayan aradığımızda telefona çıkacak olan bi tek senin nişanlın değil bi sürü memur var diyor :D. Kıskandığımdan böyle dediğimi düşündü ya şaka gibi inan ki şaka gibi.
Ağlayayım mı güleyim mi şaşırdım kaldım.

ne ağlıcaksın kuzumm güllll

ben neye şaşırıyorum biliyormusunn bizim insanımız sanıyorkii polis kafasına göre gidiyor eylemlere izin vermiyorr
başa başka bir partıde gelse polise emir verse ,polis yine onunda dediğini yapacakk

yani adamlar mecbur gidiyor. yapmasa emre itaatsizlik, e napsınlar başka. ama işte polisi maşa gibi kullanıyorlar.insanlarda polise yükleniyor haliyle

yani adamlar mecbur gidiyor. yapmasa emre itaatsizlik, e napsınlar başka. ama işte polisi maşa gibi kullanıyorlar.insanlarda polise yükleniyor haliyle

Helal olsun kizlar bende zamaninda savundum ettim bizin milletimiz anlamiyor malesef... empati yok kimsede en sinir oldugum konuydu boyle polislerimizi savunan insanalr gorunce cok mutlu oluyorum resmen gunah kecisi ilan etmisler gelen giden polise yukleniyor bu ne arkadas.. adamlarin yasadiklarindan kimsenin haberi yok polis ne yapss succc. Eee madem polisi begenmiyorlar baslar sıkıstiginda da bi zahmet aramasinlar... :)))

Helal olsun kizlar bende zamaninda savundum ettim bizin milletimiz anlamiyor malesef... empati yok kimsede en sinir oldugum konuydu boyle polislerimizi savunan insanalr gorunce cok mutlu oluyorum resmen gunah kecisi ilan etmisler gelen giden polise yukleniyor bu ne arkadas.. adamlarin yasadiklarindan kimsenin haberi yok polis ne yapss succc. Eee madem polisi begenmiyorlar baslar sıkıstiginda da bi zahmet aramasinlar... :)))

yani birde adamlar it kopukla uğraşıyor. işleri çok zor. mesaiye kalıyorlar mesai ücreti yok. bazen ölümle burun burunalar. benim babamın sağ bacağı ve karnının sağ tarafına doğru yerde kurşun izleri var. ölümden dönüyorlar. o yüzden kalkıpta kimse laf etmesin valla. her mesleğin iyisi var kötüsü var. ama günah keçisi ne hikmetse polis oluyor.bide polis olmak kolay diyorlar. polis olmak son zamanlarda çıktı. bide polisi beğenmezler

Benim sozlumde subay.. benimle daha ilk tanistigi zamanlarda bir olay anlatmisti daha dogrusu ben soruyordum cok sey duyuyorum askerleri polisleri rahat birakmiyorlarmis dogru mu diye sormustum Ilk baslarda gecistirdi asiri israrima tahammul edemeyip anlatti.. :) sozlume iş cikisi bir kiz yanina gelip ben besyo da okuyorum ileride beni rahatsiz eden gencler var acaba yurda kadar birakabilir misin demis benim sozlumde bu kizi birakmis yurdun oraya kadar kiz demis ki biraz daha ileriye birakir misin sozlumde hani burda kimse yok demis kizda daha fazla diretmeden her aksam sizin askeri birligin ordan geciyorum numarani verir misin beraber yururuz demis.. sozlumde kizim bulasak baskasini bul git isine diye bagirmis .. bana bunu anlatti tabi o zamanlar yeniyiz cildirdim belli edemedim :( neyse kii acisini cikardim ohh olsun :) birgunde ben yanindayim sivil geziyoruz baktim kiz bakiyo dedim hayrolaa tanisiyor musunuz bana dedi ki o yurda birakmami soyleyen kizdi.. sonradan daha karsisina cikmadi .. magazaya girdik eldiven alacagiz sozlum eldiveni tutuyordu kadin geldi sozlumun elinden tutup makasla ipini kesti varyaaa cildirdimm ama daha yeniyiz diye yuttumm :'( en son yasadigim olayda da beni otogara birakmasi gerekecekti sabah icin izinliydi ogleden sonra işe gidecekti neyse arabaya bindik otogara vardik arabadan indi tabii kamuflajli butun gozler bize odaklandi genci yaslisi kadini erkegi cocugu herkes bakiyordu insan ister istemez huzursuz oluyor bizde soylemesi ayip yemek yemeye gittik orda da gozler uzerimizde her hareketinizi ister istemez izliyorlar mecbur gormemezlikten gelmek zorundayiz.. kisacasi herkesin basina gelir bu tur seyler ozgecim sende takma bu kadar olagan seyler bunlar ne yazik ki oluyo gorme bosverr onemli olan nisanlin senin yaninda seni seviyor . Asker ve Polis esi olmak kadar gurur verici bir sey olamaz..

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama polisin görevi toplum huzurunu sağlamaktır, milleti gaz fişeği ile kafasından gözünden vurmak değil. Başımız sıkıştığında sevsek de sevmesek de tabi ki polisi arayacağız, aramayın ne demek? Adamların görevi bu. Evime hırsız girdiğinde bakkal amcaya gidecek değilim, polis teşkilatı bana bu hizmeti sunmak zorunda. Sevmiyorum diye haklarımı kullanmayayım mı yani? Saçmalık...

yani birde adamlar it kopukla uğraşıyor. işleri çok zor. mesaiye kalıyorlar mesai ücreti yok. bazen ölümle burun burunalar. benim babamın sağ bacağı ve karnının sağ tarafına doğru yerde kurşun izleri var. ölümden dönüyorlar. o yüzden kalkıpta kimse laf etmesin valla. her mesleğin iyisi var kötüsü var. ama günah keçisi ne hikmetse polis oluyor.bide polis olmak kolay diyorlar. polis olmak son zamanlarda çıktı. bide polisi beğenmezler
En hassas oldugum konu budurr... laf soylediklerinde cileden cikiyorum kendi cevremde de boyle seyler duyuncada tepki gosteriyorum uzaktan davulun sesi hos gelirmis icine girsinler de gorsunler cektiklerini.. cok gecmis olsun canim benim :( zaten moda oldu atanamayan herkes masallah polis oluyo tabii laf soylemeye gelince soylerler acikta kalinca atanamayinca da polis olurlarr . O teskilatin ekmegini yiyen baska bolumden girenlerde begenmiyorsa istifa etsinler zorla tutan yok yani

Kusura bakmayın ama polisin görevi toplum huzurunu sağlamaktır, milleti gaz fişeği ile kafasından gözünden vurmak değil. Başımız sıkıştığında sevsek de sevmesek de tabi ki polisi arayacağız, aramayın ne demek? Adamların görevi bu. Evime hırsız girdiğinde bakkal amcaya gidecek değilim, polis teşkilatı bana bu hizmeti sunmak zorunda. Sevmiyorum diye haklarımı kullanmayayım mı yani? Saçmalık...

:46: aynen. milletin kasten gözüne gözüne fişeği atıp biz masumuz demesinler ya. 1 değil 2 değil kaç kişi kör oldu. konu dağıldı biraz ama dayanamadım bende burda yazılanları görünce...

En hassas oldugum konu budurr... laf soylediklerinde cileden cikiyorum kendi cevremde de boyle seyler duyuncada tepki gosteriyorum uzaktan davulun sesi hos gelirmis icine girsinler de gorsunler cektiklerini.. cok gecmis olsun canim benim :( zaten moda oldu atanamayan herkes masallah polis oluyo tabii laf soylemeye gelince soylerler acikta kalinca atanamayinca da polis olurlarr . O teskilatin ekmegini yiyen baska bolumden girenlerde begenmiyorsa istifa etsinler zorla tutan yok yani

gerçekten uzaktan bakıp konuşuyorlar neler çektkilerini bilmiyorlar. iyi taraflarını kimse söylemiyor ama biraz negatif bişey olsa mangalda kül bırakmıyorlar. okadar kolay değil ki polis olmak. sanki her başvuran alınıyormuş gibi gösteriyorlar. elenenler o kadar çok oluyor ki. ya her şeyi geçtim adamlar ölümle karşı karşıya kalıyorlar. herkes evlerinde camdan bakarken onlar olayın içindeler. birazcık saygı ya. valla asla kimsenin laf söylemeye hakkı yokkk

:46: aynen. milletin kasten gözüne gözüne fişeği atıp biz masumuz demesinler ya. 1 değil 2 değil kaç kişi kör oldu. konu dağıldı biraz ama dayanamadım bende burda yazılanları görünce...

Aynen öyle, emre itaat başka şey ona lafım yok da hunharca insan coplamak, kafadan vurmak gaz fişeği atmak dünyanın hiçbir yerinde emre itaat değildir bunun adı vicdansızlıktır.

bende hiç anlamam askerin polisin görev dışında sokakta ünüformalı dolaşmasını gerek varmı yok görev başında böyle bişeylerde zor olur yani böyle teklif gelir görevdeyim rahatsız etmeyin der olur biter ama görev dışında üniformayla dolaşmak ego tatmini eziklikten başka birşey değil düşünsenize avukat sokakta cübbeyle dolaşıyo evine çıplakmı gitsin diyenler olur askerinde polisinde servisi var soyunma dolapları var imkanları var yani

Son düzenleme:
gerçekten uzaktan bakıp konuşuyorlar neler çektkilerini bilmiyorlar. iyi taraflarını kimse söylemiyor ama biraz negatif bişey olsa mangalda kül bırakmıyorlar. okadar kolay değil ki polis olmak. sanki her başvuran alınıyormuş gibi gösteriyorlar. elenenler o kadar çok oluyor ki. ya her şeyi geçtim adamlar ölümle karşı karşıya kalıyorlar. herkes evlerinde camdan bakarken onlar olayın içindeler. birazcık saygı ya. valla asla kimsenin laf söylemeye hakkı yokkk

her mesleğin zorlukları var ama kimse polis gibi göze sokmuyor askerin polisin karizması sevgisi geçti artık 15 sene önceydi o yürekle polis asker olmak şimdi herkes maaş ve imkanlar için polis oluyor bu malesef böyle sonrada biz sizin için gece uyumuyoruz e kardeşim 3000 para alıyosun görevinin yap ne yapalım yani havanı atıyosun maaşınla dikeninede katlanacaksın yapacak birşey yok ayrıca çok zor değil polis olmak biraz atletik olup kpss den 70 alan herkes çok şanssız değilse rahatlıkla polis oluyor

Benim sozlumde subay.. benimle daha ilk tanistigi zamanlarda bir olay anlatmisti daha dogrusu ben soruyordum cok sey duyuyorum askerleri polisleri rahat birakmiyorlarmis dogru mu diye sormustum Ilk baslarda gecistirdi asiri israrima tahammul edemeyip anlatti.. :) sozlume iş cikisi bir kiz yanina gelip ben besyo da okuyorum ileride beni rahatsiz eden gencler var acaba yurda kadar birakabilir misin demis benim sozlumde bu kizi birakmis yurdun oraya kadar kiz demis ki biraz daha ileriye birakir misin sozlumde hani burda kimse yok demis kizda daha fazla diretmeden her aksam sizin askeri birligin ordan geciyorum numarani verir misin beraber yururuz demis.. sozlumde kizim bulasak baskasini bul git isine diye bagirmis .. bana bunu anlatti tabi o zamanlar yeniyiz cildirdim belli edemedim :( neyse kii acisini cikardim ohh olsun :) birgunde ben yanindayim sivil geziyoruz baktim kiz bakiyo dedim hayrolaa tanisiyor musunuz bana dedi ki o yurda birakmami soyleyen kizdi.. sonradan daha karsisina cikmadi .. magazaya girdik eldiven alacagiz sozlum eldiveni tutuyordu kadin geldi sozlumun elinden tutup makasla ipini kesti varyaaa cildirdimm ama daha yeniyiz diye yuttumm :'( en son yasadigim olayda da beni otogara birakmasi gerekecekti sabah icin izinliydi ogleden sonra işe gidecekti neyse arabaya bindik otogara vardik arabadan indi tabii kamuflajli butun gozler bize odaklandi genci yaslisi kadini erkegi cocugu herkes bakiyordu insan ister istemez huzursuz oluyor bizde soylemesi ayip yemek yemeye gittik orda da gozler uzerimizde her hareketinizi ister istemez izliyorlar mecbur gormemezlikten gelmek zorundayiz.. kisacasi herkesin basina gelir bu tur seyler ozgecim sende takma bu kadar olagan seyler bunlar ne yazik ki oluyo gorme bosverr onemli olan nisanlin senin yaninda seni seviyor . Asker ve Polis esi olmak kadar gurur verici bir sey olamaz..

Senin yerinde Kim olsa sinirlenir kuzum. Maalesef buradaki kızlar inkar etsede bi çok kızda üniforma merakı var bunu kimse inkar edemez yani.
Aynen canım Allah'ın izni ile polis eşi olacağım ve bununla gurur duyuyorum.
Biz polis asker eşleri en az eşlerimiz kadar bi çok şeyden ödün veriyoruz. Bi çok konuda sıkıntı çekiyoruz. Kurulu bir düzenimiz olmuyor.
Ve hep bi korku ile yaşıyoruz.
Gururluyum çünkü ülkesi için, insanların huzuru için görev yapan bir adama sahibim şükürler olsun ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende hiç anlamam askerin polisin görev dışında sokakta ünüformalı dolaşmasını gerek varmı yok görev başında böyle bişeylerde zor olur yani böyle teklif gelir görevdeyim rahatsız etmeyin der olur biter ama görev dışında üniformayla dolaşmak ego tatmini eziklikten başka birşey değil düşünsenize avukat sokakta cübbeyle dolaşıyo evine çıplakmı gitsin diyenler olur askerinde polisinde servisi var soyunma dolapları var imkanları var yani

Eziklik mi?
Farkında iseniz bu adamlar 7/24 dışarıda görev yapıyorlar üniformalı.
Yani ego tatmini yapmaları imkansız çünkü zaten hep dışarıdalar ilkkez üniforma ile çıkmıyorlar.

Back