Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası resmen koca,sevgili pohpohlama mekanı olmuş.Bütün yağuşuhlu erkekleri kapmışlar tırtlara kaldık iyi mi
Neyse size söylenecek çok fazla söz yok, bu arada ben üniforma meraklısı değilim. Genelleme yaparken herkesi katmayın o halde, eminim pek çok bayan da vardır böyle düşünen. Burada bir konu açmışsınız, herkes fikrini tabi ki söyleyecek. Olumlu yada olumsuz seviyeli bir şekilde karşılamanız gerekirdi. Bu arada değil üniforma merakı, polislerden nefret ederim, hatta gördüğüm her polise de nefretle bakarım. Bazen her bakış hayranlık yada ilgi olmayabilir yani.
Ya hiç sorma canım ya
Ya kızın teki yüzüğn var ama dayanamayıp numaramı veriyrum diyor burada bi kaç kızda kalkmış beni eleştiriyor kuruntu yapıyorsun diyorlar.
Millet mi fazla rahat ben mi çok kıskancım bilemedim valla
polisler size birşeymi yaptıı
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul ya da Ankara'ya tayin isteyebilirsiniz çok içinize dert ettiyseniz. Hele hele Kadıköy yada Beyoğlu Belediyelerine atanırsa içiniz pek rahatlar, buralarda polisler pek sevilmez. ^^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
Burda Polisi aşşağılayan konuşmalar sizin gibi okumuş kültürlü hanımlara hiç yakışmıyor
başınız sıkışınca imdat polis diye koşmayı biliyorsunuz
polisliği öyle herkesin olabaileceği bir meslek gibi göstermeye çalışmsışsınız (2013 Polis sayısı alımlarına bakabilirsiniz)
her önüne geleni pomeme almıyorlar hele bayanlarda çok çok az
ayrıca ailesi değil sülalesi araştırılır evleneceği kişide buna dahil yani eze eze bitiremediğiniz Polisler öyle alt tabakadan insanlar değiller
Asagilamam polisleri asla ama atanamamis ne kadar ogretmen arkadasim,diger bolum mezunu varsa acikta kalmayalim en azindan polis olalim diye 3 aylik egitimle polis oldular .Bundan 4 sene once falan...O zaman kalifiye, ozellik bakmadan cok fazla insan polis oldu.Yani dediginiz gibi her onune gelen caresizlikten/mecburiyetten polis oldu.Haklilar bir bakima issiz mi kalsinlar...Ama dediginiz gibi ince elenip sık dokunmadilar yani...
Asagilamam polisleri asla ama atanamamis ne kadar ogretmen arkadasim,diger bolum mezunu varsa acikta kalmayalim en azindan polis olalim diye 3 aylik egitimle polis oldular .Bundan 4 sene once falan...O zaman kalifiye, ozellik bakmadan cok fazla insan polis oldu.Yani dediginiz gibi her onune gelen caresizlikten/mecburiyetten polis oldu.Haklilar bir bakima issiz mi kalsinlar...Ama dediginiz gibi ince elenip sık dokunmadilar yani...
Kesinlikle katılıyorum bunun haricinde ne adamlar polis oldu, kimse ince eleyip sık dokumadı ailelerine kadar araştırılma diye bir şey de yok ne ailelerin oğulları polis oldu. Bu meslek bir süredir itibar bakımından hızla düşüdte aksini iddia etmek komik olur. İyisi var mı evet var ama teşkilatın hali gözler önünde.
Siz torpille girenlerden bahsediyor olabilirsiniz istisnalar var elbette
sonuçta toplumda öğretmen itibarlı olup polisin itibarı yoksa bu mesleğin adı altında çalıştığı içindir
(2000 den sonraki polislerin çoğu öğretmen)
Ben gördüğümü söylüyorum. Ailemde, çevremde polis çok. Benim gördüğüm şu ki vasıflı olanlar istisna oluyor. Öğretmen olup, atanamayıp polis olanlara da bir şey diyemem zaten nerde ekmek varsa insan orada çalışır. Kimseyi yadırgamıyorum. Sadece bu durum bir itibarsızlaştırma değil zaten mesleğin itibarı pek kalmadı.
Oda zor canım.
Çünkü yanılmıyorsam 10 yıl kadar zorunlu görevleri var aksi taktirde tazminat öderiz.
O yaştan sonra ne iş yapacak edecek vs hepsi sorun
Ah canım ya.
Onların içinde olan biri olarak ne güzel anlatmışsın, gerçekten birazda olsa içim rahatladı.
Şurada nişanlın yüz verdikçe kız numarasını vermez yazanların kafamda bıraktıkları soru işaretini şuan itibari ile unuttum.
Çok güveniyorum nişanlıma, allah yinede şaşırtmasın.
Bu arada muhabbet askeri seviyorum polisi sevmiyorum olayına dönmüş.
Yazık gerçekten yazık.
Nereden nereye geldi.