Amin canım Allah sevenlerin arasına girmek isteyenlere fırsat vermesin, birkaç kişi sana takıntılı yazmış o yüzden yazma gereği duydum ben eşimin bu aralar bakımlı olmamasından çok mutluyum ütüsünü falan yapmam bu da takıntı değil kimse sevdiği insana birileri bakınca mutlu olmaz, ki şuan hamileyim onun da etkisi var hamileyken aldatılan çok kadın var Allah şaşırtmasın 😔 eşim de bana asla mini giydirmez ikimiz de kıskanırız , bazı kadınlarda namus falan kavramı yok günümü gün edeyim mantığı var, eşlerimizi onlara yem etmeyeceğiz tabikide 😄Ah canım sağol ..
Tabiki takıntılı değilim.
Kim nişanlısına numara veren birini ay ben ileri görüşlüyüm diyip normal karşılar ki?
Sizinde mutlu olmanıza çok sevindim .
Allah bozmasın
Sol görüşlü ve geziyi destekleyen biri olarak polis şiddetine ve ölümlere kim destek veriyorsa yanlış yoldadır, ama bütün polislerin aynı olduğunu düşünmüyorum, daha geçen gün yayınlanan videoda cemevinde vurulan kişiye ateş eden polise sıkma sıkma diye bağıran sivil polisler vardı, yani genelleme yapmamak lazım, hangi meslek de yüz karası insan yok ki?bunları ban yeme pahasına yazıyorum.başka kadınları bilmem ama ben bi polise asla beğeniyle bakmadım bakmam.hepsi aynı kefede değildir ama çoğu benim gözümde katil özellikle geziden sonra. aynı otobüste yanıma bile bi polis oturunca kalkıp başka yere oturuyorum.askerlere karşı asla böyle bi önyargım yok ama polis ve yunuslara karşı çok yüksek derecede var.
insanların neden beğendiğine gelince de tamamen güce tapma olduğunu düşünüyorum.
Evet bazi yollularda o merak var ve evli nisanli deniyorlar benim eşime asilan numara birakan çok ve yakisikli değil boylu poslu değil kuzenim komser çok yakisikli onada ayni şekilde sormuş birine neden diye üniforma çekici saglik raporuyla ise giriyorsunuz saglik probleminizde yok sex için doğru tercih demiş :44:
konuyu açan arkadaşım seninle ilgili söylemiyorum ama nedir bu bazılarındaki hava anlamıyorum. Çok yakışıklı kocam sevgilim vs..
Hep bakıyorlar diyorsun demek ki sen de hep insanlar acaba bize mi bakıyor diye onlara bakıyorsun. birisi bana baksa ben de ona bakarım gayri ihtiyari ve o kişi de ona baktığımı düşünür. sürekli kocasına sevgilisine bu şekilde ayy bakıyorlar kıskandım bakmasınlar vs. havasında olanlar sonra "benim kocam yapmaz öyle şey" diyip diyip hiç toz kondurmazlar ve hep hemcinslerini suçlarlar.
Sol görüşlü ve geziyi destekleyen biri olarak polis şiddetine ve ölümlere kim destek veriyorsa yanlış yoldadır, ama bütün polislerin aynı olduğunu düşünmüyorum, daha geçen gün yayınlanan videoda cemevinde vurulan kişiye ateş eden polise sıkma sıkma diye bağıran sivil polisler vardı, yani genelleme yapmamak lazım, hangi meslek de yüz karası insan yok ki?
bence bu üniforma merakı afedersin ama aptallıktan başka birşey degil yaa valla benim eski iş yerimde bi arakadaş vardı onunda böyle merakı vardı bi polisle görüşüyordu polisin borçları vardı onları halledip evleneceklerdi manyak pislik kaç kere kızı aldattı sayamadım yani kızda sanki dünyada başka adam kalmamış gibi davrandı aradan 15 gün geçmeden barıştılar şimdi evliler sırf bu üniforma merakı yüzünden evlendi adamla gözünü başka birşey görmedi yemin ediyorum bence adam hala aldatıyor çünkü adamın kanı bozuk resmen
Çok yanlış bir genelleme olmuş, üniformanın amacı nedir? Belli bir meslek grubuna dahil olunduğunu göstermek ve toplumda bir saygınlık oluşturmaktır. Herkesin giyinik olduğu bir mekana kalkıp bikini ile girerseniz, size de bakarlar. Ya da herkesin bikinili olduğu bir havuz başına cübbeli sarıklı biri gelse herkes ona da bakar. Sivil bir ortamda bir polis, asker üniforması dikkat çekecektir tabi ki. Bence siz bu durumu fazlaca abartmışsınız, merak etmeyin tüm genç kızlar sizin sevgilinizin peşinde değil. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğunu anlatıyorsunuz da, gönül yakışıklı olanı sevmez, seveni yakışıklı görür. Bana sorarsanız da, benim eşim çok yakışıklı, hatta bir harika.Ama kalkıp herkesin eşime hayran demiyorum. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğu, herkesin dönüp ona baktığı ve gözleri ile yedikleri düşüncelerinden sıyrılın lütfen.
Canlarım Merhaba.
Daha önce nişanlıma Yunus Polislerini hep çok çekici bulmuşumdur diyip bizi rahatsız eden KK'da tanıştığım sapık kız konusunu az çok çoğunuz biliyorsunuzdur.
Neyse dün yaşadığım konuyu anlatacağım.
İşe girerken eksik kalan getirmediğim evraklarım vardı, onların zorunluluğundan bahsettiler ve dün o bir kaç evrağı halletmek için işe geç gittim.
Erkek arkadaşım minübüse binmemi istemediği için çalıştığı esnada izin aldı ve kendi arabası ile gidip işlerimizi hallettik.
Ama yok böyle birşey o işler bitene kadar yemin ediyorum katil olmamak için kendimi zor tuttum.
Sabıka Kaydı için Adliyeye gidiyoruz orada ki kızlar bönn bönn bakıyorlar nişanlımın suratına.
Sağlık raporu için hastaneye gittik bildiğin gözleri ile yediler.
Ya parmağımızda nişan yüzüklerimiz var, adam elimi tutmuş hiç mi utanma arlanma kalmadıda sen yanında eşi varken hala bakıyorsun.
Üzerinde üniforması yokken de bakarlar ama bu sefer bakmak değil bildiğin gözleri ile yiyorlardı ya.
Üzerinde ilkkez üniformalı uzun süre bi yerlere gittik daha öncesinde farketmemiştim.
Yaşadığım huzursuzluğu ve tedirginliği size anlatamam.
Geçen arkadaşı buna whatsapptan mesaj atmış bende okudum yazmış ki, Kanki anladık nişanlısın diye kızın verdiği telefon numarısını yırttın ama bari bize vereydin lan falan yazmış.
Biraz üzerine gittim itiraf etti, bu çalışırken kızın teki gelmiş inanın çarşıya hep sizi görme ümidi ile geliyorum aylardır bu böyle parmağınızda yüzük var ama ben dayanamadım bu numaram falan yazıp gitmiş.
İnanın ki hiç işe gitmesini istemiyorum.
Moralim çok bozuldu.
Beynimde onlarca soru dönüp duruyor, beni yiyip bitiriyor
Çok yanlış bir genelleme olmuş, üniformanın amacı nedir? Belli bir meslek grubuna dahil olunduğunu göstermek ve toplumda bir saygınlık oluşturmaktır. Herkesin giyinik olduğu bir mekana kalkıp bikini ile girerseniz, size de bakarlar. Ya da herkesin bikinili olduğu bir havuz başına cübbeli sarıklı biri gelse herkes ona da bakar. Sivil bir ortamda bir polis, asker üniforması dikkat çekecektir tabi ki. Bence siz bu durumu fazlaca abartmışsınız, merak etmeyin tüm genç kızlar sizin sevgilinizin peşinde değil. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğunu anlatıyorsunuz da, gönül yakışıklı olanı sevmez, seveni yakışıklı görür. Bana sorarsanız da, benim eşim çok yakışıklı, hatta bir harika.Ama kalkıp herkesin eşime hayran demiyorum. Sürekli nişanlınızın ne kadar yakışıklı olduğu, herkesin dönüp ona baktığı ve gözleri ile yedikleri düşüncelerinden sıyrılın lütfen.
AmiiiiinnnnnSende az fena değilmişsin he korkulur valla
Yok bacım ben senin kadar değilim, duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak he? Zor yutkundum
Ama empati yapmasını sağlamışsın bende bi erkekten alacağım diye, bu sayede senin nasıl çıldırdığını anlamış olmuştur kuzum.
Bence 1,60 boy ile yapacaklarının sınırı yok tatlım
Onun kıskanılmaz epey bi hoşuna gidiyor kanımca
Dilerim sizde kısa zamanda evliliğe bir adım atarsınız, allah utandırmasın mutluluğunuz daim olsun.
K*şar deymesin, Allah bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?